Co máte v lékárničce pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15351
1.6.21 20:29

Paralen, náplast, dezinfekci.. Jinak léky kupuju podle potřeby, ne do zásoby, protože pak je vyhazuju prošlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7945
5.6.21 10:04

Ja mám zimní a letní lékárničku. :) V letní mám oproti zimní navíc alfasilver na odřený kolena, fenistil na štípance, repelent a takový ty hrabičky na klíšťata.
A bez kinedrylu ani ránu, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Učikači
1.9.21 16:42

Nevím, jestli to je ještě aktuální, ale nedávno jsem si připravila fakt luxus lekarničku podle jedné doktorky z kurzu, kde nic nechybí :mrgreen: Mám rozdělenou na výlety v okolí (jen základ dezinfekce, náplasti, obvaz a na klíště) a pak dovolenkovou (obří :D) a domácí, hlavně léčiva. Pořád jsem řešila, jak to rozdělit, abych to nemusela před každým vyletem řešit, ted jen popadnu a jedem. A je fakt, že jsem v lékarne teda nechala dost peněz, ale mám dobrý pocit, že ošetřím dítě nebo cizího kvalitně.

• Citovat
  • Upravit
103
2.9.21 19:33

@PAN66 určitě náplastí, obvazy, krytí, pruhlednou náplast ( lepí se s ní obvazy ale je super i když je větší rána nebo odřenina tak přilepit kryti) dezinfekci Detol( ta nepálí), panthenol, něco na stipnuti hmyzem a z léků - paralen, ibalgin, něco na alergii, kapky do očí, něco do nosu, třeba nějaký sprej s bylinkami na uvolněni.
A asi vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák