Co máte za obsese?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
8.1.19 21:01
@aiwwa píše:
Já pro jistotu nezehlim vůbec :mrgreen: a to s těma lekama dělá manžel a nejvíc ho naštve, když odejdeme z domu a já se nevinně zeptám „Zamknul jsi?“ Vždy se chudák vrátí zkontrolovat. :mrgreen:

Z deníku obsedantního neurotika:
Teorie říká,že věci, které děláme automaticky, už neregistrujeme. Tzv. dynamický stereotyp.Pak se ptáme sami sebe - udělala jsem to?Zavírání dveří na klíč jsem si tedy moc nepamatovala a jako správný racionální člověk jsem k tomu přidala něco nového, co se pamatuje.Tlesknutí.Za pár týdnů pochybnosti: zamknula jsem a tleskla?Přidám tedy k zamčení, tlesknutí ještě dřep.A tak dál…Za dva měsíce už cvičíte spartakiádní sestavu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 21:01

Já v životě neslapnu na hranatej kanál, kulatej nesmím minout. Když jsem jako spolujezdec, tak počítám stromy u silnice. Když něco kupuji na kusy a bude toho více (rohlíky, jablka, vody, mléka, kapesníčky) vždy musí být počet delitelny dvěma :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.1.19 21:03

tady je dneska tak hezky.To by člověk neřekl, co všechno máme společného. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115768
8.1.19 21:03
@Burj Chalifa píše:
Teorie říká,že věci, které děláme automaticky, už neregistrujeme. Tzv. dynamický stereotyp.Pak se ptáme sami sebe - udělala jsem to?Zavírání dveří na klíč jsem si tedy moc nepamatovala a jako správný racionální člověk jsem k tomu přidala něco nového, co se pamatuje.Tlesknutí.Za pár týdnů pochybnosti: zamknula jsem a tleskla?Přidám tedy k zamčení, tlesknutí ještě dřep.A tak dál…Za dva měsíce už cvičíte spartakiádní sestavu… :mrgreen:

Neblazni, to půjdu na nádraží a než to celé odcvičím, ujede mi vlak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
8.1.19 21:04

Holky a muj chlap spi i v lete v teplych ponozkach,jednou jsem ho prekecala at si je sunda(venku tropicka noc)a rano nadaval ze nemohl kloudne spat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115768
8.1.19 21:04

@snaduztoprijde já kupuju sudý počet rohlíků a když škrábu brambory tak naopak musí být lichý počet… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.1.19 21:06
@aiwwa píše:
Neblazni, to půjdu na nádraží a než to celé odcvičím, ujede mi vlak. :mrgreen:

ale zase budeš mít jistotu, že jsi zamknula :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
8.1.19 21:06

Na záchodě když nemám co číst, tak počítám kachličky, násobím je, dělím je, když nejsou kachličky, tak jsem v hájí a potřeba mi trvá mnohem déle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.1.19 21:10
@Zabatko píše:
Na záchodě když nemám co číst, tak počítám kachličky, násobím je, dělím je, když nejsou kachličky, tak jsem v hájí a potřeba mi trvá mnohem déle. :mrgreen:

ty máš kachlíčky a já zase počítala oka na plastovém koši.Zejména tehdy, když jsem dala útrobám čas na větší akci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
8.1.19 21:10
@Burj Chalifa píše:
ty máš kachlíčky a já zase počítala oka na plastovém koši.Zejména tehdy, když jsem dala útrobám čas na větší akci. :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
8.1.19 21:11
@Burj Chalifa píše:
Teorie říká,že věci, které děláme automaticky, už neregistrujeme. Tzv. dynamický stereotyp.Pak se ptáme sami sebe - udělala jsem to?Zavírání dveří na klíč jsem si tedy moc nepamatovala a jako správný racionální člověk jsem k tomu přidala něco nového, co se pamatuje.Tlesknutí.Za pár týdnů pochybnosti: zamknula jsem a tleskla?Přidám tedy k zamčení, tlesknutí ještě dřep.A tak dál…Za dva měsíce už cvičíte spartakiádní sestavu… :mrgreen:

Ja svym stereotypum duveruji. Pri beznem dni na nic nezpominam. Problem je, kdyz jsem behem sveho stereotypu vyrusena (treba ditetem, mazelem, co neco hleda…) proste se neco deje jinak, pak delam chyby. Treba jdu do prace s jednim namalovanym okem, nezamknu, necham kocoura zavreneho ve sklepe.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
8.1.19 21:12
@Burj Chalifa píše:
ty máš kachlíčky a já zase počítala oka na plastovém koši.Zejména tehdy, když jsem dala útrobám čas na větší akci. :mrgreen:

ALe uznej, že sedět třeba na návštěvě na WC a otáčet se a počítat kachličky, to je úlet. A děsně mě rozčilují kachličky co jsou půlené, nebo ještě menší, kazí mi počty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.1.19 21:14

…doted jsem si myslela že jsem divna…ale když to tady čtu tak si čím dál víc myslím že jsem ještě nejnormálnější tady na tom fóru…konkretne to co tady bylo popsáno to mě vše nechává chladnou… je mi :) to uplně jedno ..když mi bylo tak 10 měla jsem velkou obsesi že jsem si dávala pořád nějake ukoly a zároben trest že pokud to nesplním že se mojí mamce něco stane… bylo to otřesný trvalo to asi 2 roky každý den několik ukolů… nevim kde jsem k tomu přišla ale odešlo to nejak samo asi pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.1.19 21:16

@Zabatko to závidím…já má na „akci WC“ asi tak 15 sekund.. jedno dítě řve že někde spadlo a to mladší se dobývá za mnou anebo je u mě celou dobu pro sichr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9017
8.1.19 21:26
@axelina píše: …doted jsem si myslela že jsem divna…ale když to tady čtu tak si čím dál víc myslím že jsem ještě nejnormálnější tady na tom fóru…konkretne to co tady bylo popsáno to mě vše nechává chladnou… je mi :) to uplně jedno ..když mi bylo tak 10 měla jsem velkou obsesi že jsem si dávala pořád nějake ukoly a zároben trest že pokud to nesplním že se mojí mamce něco stane… bylo to otřesný trvalo to asi 2 roky každý den několik ukolů… nevim kde jsem k tomu přišla ale odešlo to nejak samo asi pak…

V šesté třídě jsme ve Fyzice probírali veličiny. A já v tom plavala, hlavně ve výpočtech hustoty. Dostala jsem několik špatných známek a byla už hotová. A každé ráno před odchodem do školy jsou děkovala všemu.kolem sebe, polštáři, peřině. Ustlala jsem je naprosto dokonale. A děkovala všem věcem, no normální blázen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí