Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Ahoj, na doporučení jsem koupila řadu hair booster od Tomas Arsov, šampon a kondicioner. Vlasy hezky vyhladí, používám pořád, ne jenom po barvení. Hezky voní delší dobu.
@moncap8 píše:
Ahoj, na doporučení jsem koupila řadu hair booster od Tomas Arsov, šampon a kondicioner. Vlasy hezky vyhladí, používám pořád, ne jenom po barvení. Hezky voní delší dobu.
Jaký jsou po tom vlasy? Hrubší nebo jemnější? Mám problém s tvrdými vlasy totiž. Děkuji
Zdravím, užíváte nějaký osvědčený doplněk stravy na podporu růstu vlasů? Mám za sebou stresovější období a bohužel se to dost podepsalo na těch vlasech a potřebovala bych je zase dát do kupy. Samozřejmě jsem se dívala, co je v nabídce za doplňky stravy, ale je toho dneska tolik na výběr, že se v tom vůbec nevyznám, tak bych ráda nějaký konkrétní tip na něco, co máte vyzkoušené a zafungovalo vám to.
@Mušálek Ahojky, hodně mi na rust vlasů pomohl růžový plantur 21
a hodne si lidi chválí hair bust vitamíny, ale ty jsem nikdy neměla
@Mušálek Ahojky, já jsem vlasy řešila po porodu, dost mi padaly a vůbec nerostly. Pomohly mi vitamíny hair gummies od bodybe. Hledala jsem něco, abych nemusela polykat nějaké velké tabletky, protože to nezvládám a tohle je pro mě ideálka, prostě každý den rozkoušu jednoho medvídka
Taky mi přijde, že jsou za super cenu v porovnání s ostatními vitamíny na vlasy, což jsem na rodičáku taky dost ocenila. Chce to ale brát opravdu pravidelně, aby se dostavil výsledek, já jsem zaznamenala zlepšení tak po 2-3 měsících užívání.
Mně přijde celý život, že mi vlasy jsou schopný dorůst do jedný délky po lopatky a dál jim to nejde. Už jsem se s tím prostě smířila. Ale klidně bych brala i delší, když by něco fungovalo.
Ahojky, máte nějaké rady/tipy na delší vlasy? Barvím si vlasy tak dva roky, tak jednou za tři měsíce. Vlasy mi rostou, ale strašně pomalinku. Nemáte nějaké zkušenosti s šampóny, po kterém vám rychle narostly vlasy? Nebo i nějaké domácí masky na růst vlasů?