Co NENAKUPOVAT

• Otevřená skupina

Nakupujete rádi v LIDLu a máte svoje oblíbené zboží? Doporučte ho ostatním.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
8.2.12 09:28

Ona hořká má být, ne? Já ji moc nemusím kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
8.2.12 09:32
ficus píše:
MUFICE píše:
Pomerančová marmeláda z britských týdnů
je hrozně hořká :(
No ale manželovi ta hořká zrovna chutná.Když ji nemají v lídlu tak si kupuje v marks & spencers :lol:

Já s ní snědla jednu palačinku a :poblion:
No, každému chutná něco jiného, já třeba nemusím ten jejich vanilkový tvaroh, je šíleně sladký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
8.2.12 10:33

No já bych to taky nejedla, ale proti gustu … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.2.12 16:10
jezika píše:
Dětské zimní /teplejší/ punčošky, zkoušela jsem je 2× a pokaždé se asi po 2 praních skoro rozpadly :evil:
Já je kupovala loni malému a jsou mu ještě letos a prané hodněkrát a pořád drží a nežmolíkují se.Asi záleží na kusu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.2.12 16:12
Sunnny píše:
michaba83 píše:
mě se teda neosvědčili závěsy do záchodu. V obalu jsou tři. Přišlo mi že za 4-5 dní byli pryč. :nevim: Raději koupím breff a vydrží tři týdny
No a mě se zase osvědčily :nevim: ks za 10kč super cena a mě vydrží stejně dlouho jako jiné dražší WC závěsy.
Jo musí se taky počítat cena.Kolik si jich michaba83 za tu cenu Brefu koupíš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
8.2.12 16:27
Paťka08 píše:
Sunnny píše:
michaba83 píše:
mě se teda neosvědčili závěsy do záchodu. V obalu jsou tři. Přišlo mi že za 4-5 dní byli pryč. :nevim: Raději koupím breff a vydrží tři týdny
No a mě se zase osvědčily :nevim: ks za 10kč super cena a mě vydrží stejně dlouho jako jiné dražší WC závěsy.

tři kusy v lidlu výjdou kolem 35 Kč za ty peníze mám jeden Breff (na akci) a ten vydrží skoro tři týdny. Ale je možné, že byli nějak špatně nasazené tak vytekli.
Prostě jsem je měla jednou a neosvědčili se. Možná ještě někdy zkusím a uvidím z odstupem času :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
8.2.12 16:48
michaba83 píše:
Paťka08 píše:
Sunnny píše:
michaba83 píše:
tři kusy v lidlu výjdou kolem 35 Kč za ty peníze mám jeden Breff (na akci) a ten vydrží skoro tři týdny. Ale je možné, že byli nějak špatně nasazené tak vytekli.
Prostě jsem je měla jednou a neosvědčili se. Možná ještě někdy zkusím a uvidím z odstupem času :kytka:

NE NE, 3ks stojí 9,90kč.
Ale jestli tedy nemluvíme každá o jiných :nevim:
V papírové krabičce jsou 3ks ,dělají tuším zelené lesní,modré oceán a žluté citrón a ta jedna krabička stojí 9.90ks,takže jedena ta náplň vyjde na 3,30kč.
Cleffekt Forest je na krabičce.
Dnes jsem dala zrovna novou náplň,budu sledovat,jak přesně dlouho ta jedna vydrží a dám vědět.
To je ale těžký,hold každému vyhovuje něco jiného,každý musí zkusit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
8.2.12 17:35
Sunnny píše:
michaba83 píše:
Paťka08 píše:
Sunnny píše:
michaba83 píše:
Prostě jsem je měla jednou a neosvědčili se. Možná ještě někdy zkusím a uvidím z odstupem času :kytka:
NE NE, 3ks stojí 9,90kč.
Ale jestli tedy nemluvíme každá o jiných :nevim:
V papírové krabičce jsou 3ks ,dělají tuším zelené lesní,modré oceán a žluté citrón a ta jedna krabička stojí 9.90ks,takže jedena ta náplň vyjde na 3,30kč.
Cleffekt Forest je na krabičce.
Dnes jsem dala zrovna novou náplň,budu sledovat,jak přesně dlouho ta jedna vydrží a dám vědět.
To je ale těžký,hold každému vyhovuje něco jiného,každý musí zkusit sám.

aha tak já myslím měla W5 citronové
:think:
takových levných jsem si ani nevšimla. Musím se příště líp podívat. ale určo dej vědět, jak dlouho ti vydrželi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
9.2.12 16:46

Tak mi teda nechutnala ta brusinková paštika a to jí tu tolik lidí chválí.
Ono je to někdy těžko k posouzení.
Ale třeba ta se zeleným pepřem je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
9.2.12 22:08
Sunnny píše:
Tak mi teda nechutnala ta brusinková paštika a to jí tu tolik lidí chválí.
Ono je to někdy těžko k posouzení.
Ale třeba ta se zeleným pepřem je super!!!

Nam doma zase vubec nechutnala ta s kachnimi jatry- je strasne tucna (tak to ma asi byt) a mastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.2.12 07:07

Ta s kachními játry divně smrdí a skončila v koši, protože jí nikdo nechtěl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
10.2.12 12:14
jezika píše:
Ta s kachními játry divně smrdí a skončila v koši, protože jí nikdo nechtěl :D

No, rozhodne moc nevydrzi. Po par dnech uz se nedala jist, protoze smrdela desne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
10.2.12 16:11

Tu s kachními játry jsem jako asi jedinou neměla, ale za mě je nejlepší mandlová a právě ta s brusinkami. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
10.2.12 17:51

Manžel má rád kachní játra i tak, takže mu paštika chutnala. Ještě s medvědím česnekem je prý dobrá. Nechutnala mu zabijačková.

A mě ještě nechutnala jak jsou 1l vaničky zmrzliny - příchuť Burbon Vanilla, ta mi přišla fakt hnusná. A moc mi nejela ani čokoládová. Po té z vlaškými ořechy se můžu utlouct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
12.2.12 10:52

Mražený špenátový protlak

Chtěla jsem dělat špenátovou polévku a říkala jsem si, že ten protlak zkusím (obecně jsou nic moc všechny, co si budeme povídat), ale bylo to poprvé a naposledy. Fakt nebyl dobrej ani do té polévky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny