Co NENAKUPOVAT

• Otevřená skupina

Nakupujete rádi v LIDLu a máte svoje oblíbené zboží? Doporučte ho ostatním.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
12.2.12 10:56

řecké tahini a arašídové máslo

Mám ráda tahini, takže jsem prubla tahini s medem, aniž jsem si přečetla složení. Kapitální chyba. Je to hnus, sezamu obsahuje 38 %, k tomu spoustu přeidaných olejů a nějakých sra*ek :poblion: Je v lednici už děsně dlouho a čeká, až ho vyhodím.

To stejné s arašídovým máslem - jsem zvyklá na to poctivé ze zdravé výživy, co prostě obsahuje jen arašídy a trošku oleje, aby to byla nějaká hmota. Tohle je fakt děsně tučné, těch olejů je tam přidaných moc :poblion: Prostě cena odpovídá kvalitě. Celkově mi to jídlo z amerického týdne přijde dost nevábné, ani jsme toho moc nezkoušeli :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
12.2.12 18:52
oskli píše:
Chtěla jsem dělat špenátovou polévku a říkala jsem si, že ten protlak zkusím (obecně jsou nic moc všechny, co si budeme povídat), ale bylo to poprvé a naposledy. Fakt nebyl dobrej ani do té polévky :poblion:

Tak zrovna špenát z Lidlu nám chutná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
12.2.12 19:42
michaba83 píše:
oskli píše:
Chtěla jsem dělat špenátovou polévku a říkala jsem si, že ten protlak zkusím (obecně jsou nic moc všechny, co si budeme povídat), ale bylo to poprvé a naposledy. Fakt nebyl dobrej ani do té polévky :poblion:

Mne pripada taky ok. Jasne, je to rozdrcenej protlak, ale treba neobsahuje zrovna tolik vody jako jiny kostky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
13.2.12 00:01
beodenka píše:
michaba83 píše:
oskli píše:
Mne pripada taky ok. Jasne, je to rozdrcenej protlak, ale treba neobsahuje zrovna tolik vody jako jiny kostky.

My kupujeme jenom slisovaný špenát od Bonduelle, Lidl bohužel tenhle sortiment nenabízí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
13.2.12 16:47
savik píše:
Manžel má rád kachní játra i tak, takže mu paštika chutnala. Ještě s medvědím česnekem je prý dobrá. Nechutnala mu zabijačková.A mě ještě nechutnala jak jsou 1l vaničky zmrzliny - příchuť Burbon Vanilla, ta mi přišla fakt hnusná. A moc mi nejela ani čokoládová. Po té z vlaškými ořechy se můžu utlouct.

Přesně tak bych to řekla i já jen teda nevím jestli je to stejná zmrzka,je to stejný obal,akorát je tam napsáno Eistern místo Noblissima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
13.2.12 16:50

Nedoporučuji ochu­cený desert Pilos v kulaté bílé krabičce s rozinkami a vanilkou.
Jsou v tom kusy vysráženého tvrdého tvarohu. :poblion:
K tomu špenátu,nemají tam víc druhů.Teď si nejsem úplně jistá,ale nám pocit,že jsme ho měli a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
14.2.12 10:11
Sunnny píše:
Nedoporučuji ochu­cený desert Pilos v kulaté bílé krabičce s rozinkami a vanilkou.
Jsou v tom kusy vysráženého tvrdého tvarohu. :poblion:
K tomu špenátu,nemají tam víc druhů.Teď si nejsem úplně jistá,ale nám pocit,že jsme ho měli a v pohodě.

Ten ochucený tvaroh je hrudkovitý normálně, to mi neva. Je to takový jako rozmíchaný tvrdý tvaroh, taky má jiné energetické složení než tvaroh měkký. Ale ty sladké jsou děsně moc sladké. Mně moc chutná ten česnekový, ten je mňam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
14.2.12 14:46

No jako slaný by mohl být dobrý.Ale tenhle byl prostě divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.2.12 07:57

slipové vložky Softino

Mají slabé lepicí pásky, takže se vložky shrnují. Dobrá cena, ale příště radši koupím slipovky v DMku, ty mají lepicí pásku přes celou plochu, takže drží mnohem líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
17.2.12 10:24
hkac píše:
Mají slabé lepicí pásky, takže se vložky shrnují. Dobrá cena, ale příště radši koupím slipovky v DMku, ty mají lepicí pásku přes celou plochu, takže drží mnohem líp.

Ty z DM (Jessa) taky pouzivam a jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.2.12 11:56
hkac píše:
Mají slabé lepicí pásky, takže se vložky shrnují. Dobrá cena, ale příště radši koupím slipovky v DMku, ty mají lepicí pásku přes celou plochu, takže drží mnohem líp.

Jojo, taky mám tu zkušenost. Ale teď jsem měla z DM, dřív jsem je kupovala běžně, a přišly mi lepítka taky slabý. Lepší než Softino, ale slabší než byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.2.12 13:37

Jessy jsem měla jednou normální vložky a děs a hrůza :zed: slipovky jsem pak už ani nezkoušela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15674
17.2.12 13:38
madi píše:
Jessy jsem měla jednou normální vložky a děs a hrůza :zed: slipovky jsem pak už ani nezkoušela :mrgreen:

Oni v DM ty slipovky mají několik druhů. A teď jsem koukala, že změnili balení, tak nevím, jestli mi manžel přinesl ty správné :zed: . Ale ještě jsem je nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
17.2.12 13:44
madi píše:
Jessy jsem měla jednou normální vložky a děs a hrůza :zed: slipovky jsem pak už ani nezkoušela :mrgreen:

Vlozky jsou mizerny, to uplne souhlasim.
Slipovky- ja kupuju ty, co maji bilo-zelenou krabici a jsou na ni motylci (cerno- ruzovi tusim..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.2.12 13:52
beodenka píše:
madi píše:
Vlozky jsou mizerny, to uplne souhlasim.
Slipovky- ja kupuju ty, co maji bilo-zelenou krabici a jsou na ni motylci (cerno- ruzovi tusim..)

A kdy jsi je kupovala naposledy? Manžel mi kupoval teď o víkendu a přinesl jiné balení (ale asi je to ono). A říkal, že tam měli tmavě zelenou krabici a světle zelenou (koupil tmavě zelenou a řekla bych, že to jsou ty obyč, já kupovala nějaké tvarované).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny