Co NENAKUPOVAT
- Otevřená skupina
Nakupujete rádi v LIDLu a máte svoje oblíbené zboží? Doporučte ho ostatním.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
řecké tahini a arašídové máslo
Mám ráda tahini, takže jsem prubla tahini s medem, aniž jsem si přečetla složení. Kapitální chyba. Je to hnus, sezamu obsahuje 38 %, k tomu spoustu přeidaných olejů a nějakých sra*ek
Je v lednici už děsně dlouho a čeká, až ho vyhodím.
To stejné s arašídovým máslem - jsem zvyklá na to poctivé ze zdravé výživy, co prostě obsahuje jen arašídy a trošku oleje, aby to byla nějaká hmota. Tohle je fakt děsně tučné, těch olejů je tam přidaných moc
Prostě cena odpovídá kvalitě. Celkově mi to jídlo z amerického týdne přijde dost nevábné, ani jsme toho moc nezkoušeli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oskli píše:
Chtěla jsem dělat špenátovou polévku a říkala jsem si, že ten protlak zkusím (obecně jsou nic moc všechny, co si budeme povídat), ale bylo to poprvé a naposledy. Fakt nebyl dobrej ani do té polévky
Tak zrovna špenát z Lidlu nám chutná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
michaba83 píše:oskli píše:Tak zrovna špenát z Lidlu nám chutná.
Chtěla jsem dělat špenátovou polévku a říkala jsem si, že ten protlak zkusím (obecně jsou nic moc všechny, co si budeme povídat), ale bylo to poprvé a naposledy. Fakt nebyl dobrej ani do té polévky
Mne pripada taky ok. Jasne, je to rozdrcenej protlak, ale treba neobsahuje zrovna tolik vody jako jiny kostky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
beodenka píše:michaba83 píše:Mne pripada taky ok. Jasne, je to rozdrcenej protlak, ale treba neobsahuje zrovna tolik vody jako jiny kostky.oskli píše:Tak zrovna špenát z Lidlu nám chutná.
My kupujeme jenom slisovaný špenát od Bonduelle, Lidl bohužel tenhle sortiment nenabízí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
savik píše:
Manžel má rád kachní játra i tak, takže mu paštika chutnala. Ještě s medvědím česnekem je prý dobrá. Nechutnala mu zabijačková.A mě ještě nechutnala jak jsou 1l vaničky zmrzliny - příchuť Burbon Vanilla, ta mi přišla fakt hnusná. A moc mi nejela ani čokoládová. Po té z vlaškými ořechy se můžu utlouct.
Přesně tak bych to řekla i já jen teda nevím jestli je to stejná zmrzka,je to stejný obal,akorát je tam napsáno Eistern místo Noblissima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedoporučuji ochucený desert Pilos v kulaté bílé krabičce s rozinkami a vanilkou.
Jsou v tom kusy vysráženého tvrdého tvarohu. ![]()
K tomu špenátu,nemají tam víc druhů.Teď si nejsem úplně jistá,ale nám pocit,že jsme ho měli a v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunnny píše:
Nedoporučuji ochucený desert Pilos v kulaté bílé krabičce s rozinkami a vanilkou.
Jsou v tom kusy vysráženého tvrdého tvarohu.
K tomu špenátu,nemají tam víc druhů.Teď si nejsem úplně jistá,ale nám pocit,že jsme ho měli a v pohodě.
Ten ochucený tvaroh je hrudkovitý normálně, to mi neva. Je to takový jako rozmíchaný tvrdý tvaroh, taky má jiné energetické složení než tvaroh měkký. Ale ty sladké jsou děsně moc sladké. Mně moc chutná ten česnekový, ten je mňam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jako slaný by mohl být dobrý.Ale tenhle byl prostě divný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
slipové vložky Softino
Mají slabé lepicí pásky, takže se vložky shrnují. Dobrá cena, ale příště radši koupím slipovky v DMku, ty mají lepicí pásku přes celou plochu, takže drží mnohem líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:
Mají slabé lepicí pásky, takže se vložky shrnují. Dobrá cena, ale příště radši koupím slipovky v DMku, ty mají lepicí pásku přes celou plochu, takže drží mnohem líp.
Ty z DM (Jessa) taky pouzivam a jsou super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:
Jojo, taky mám tu zkušenost. Ale teď jsem měla z DM, dřív jsem je kupovala běžně, a přišly mi lepítka taky slabý. Lepší než Softino, ale slabší než byly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jessy jsem měla jednou normální vložky a děs a hrůza
slipovky jsem pak už ani nezkoušela ![]()
- Citovat
- Upravit
madi píše:
Jessy jsem měla jednou normální vložky a děs a hrůzaslipovky jsem pak už ani nezkoušela
Oni v DM ty slipovky mají několik druhů. A teď jsem koukala, že změnili balení, tak nevím, jestli mi manžel přinesl ty správné
. Ale ještě jsem je nezkoušela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madi píše:
Jessy jsem měla jednou normální vložky a děs a hrůzaslipovky jsem pak už ani nezkoušela
Vlozky jsou mizerny, to uplne souhlasim.
Slipovky- ja kupuju ty, co maji bilo-zelenou krabici a jsou na ni motylci (cerno- ruzovi tusim..)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
beodenka píše:madi píše:Vlozky jsou mizerny, to uplne souhlasim.
Slipovky- ja kupuju ty, co maji bilo-zelenou krabici a jsou na ni motylci (cerno- ruzovi tusim..)
A kdy jsi je kupovala naposledy? Manžel mi kupoval teď o víkendu a přinesl jiné balení (ale asi je to ono). A říkal, že tam měli tmavě zelenou krabici a světle zelenou (koupil tmavě zelenou a řekla bych, že to jsou ty obyč, já kupovala nějaké tvarované).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Žanda-Panda , 13.2.26 17:38
- Petra Z , 29.11.25 15:22
- ZuzanaHK1995 , 1.7.25 22:19
- Magda912 , 20.2.25 20:05
- vicki , 15.12.24 05:17
- Marketa878 , 15.8.24 15:20
- kouřící králík , 11.5.24 22:22
- Agnes86 , 11.2.23 14:32
- SlečnaJ , 26.1.23 17:58
- luci101 , 30.10.22 18:51
- astor79 , 23.10.22 00:07
- meduzza , 16.7.22 06:38
- Catthi , 1.6.22 11:59
- blobfish , 21.5.22 05:44
- Vernonkaa , 2.2.22 12:02
Moderátor skupiny
Členové skupiny
- alien21
- Any83
- Arrowka
- Aty
- barhule
- Bavlí
- beodenka
- bessy
- Bludička86
- Brokianaa
- crazzi
- ficus
- Hanka-L
- ivma6
- j.a.n.i1
- janac
- jizvíková
- jonatanka
- K9Girl
- katsha
- kikinous
- klarushka
- Krapera
- LadyRebeka
- Lavergne
- Leduška
- lornie
- Marcelkad
- martek01
- mejdylko
- michaba83
- Moise
- mooch
- ostlužina
- Paťka08
- PitrisS
- Potápka
- ppetuli
- Premek_Orac
- Romiša
- savik
- Shield-maiden
- SlečnaJ
- Sunrise
- surynka
- Sylvaa
- Tabbinka
- Tlapička
- TSMoruga
- Ukulina
- verciceek
- verrru
- Zuzlounek
Nové diskuze
Normální péče muže/ ženy o dítě - rozložení
- 7.6.26 13:06
- LunaP
- 1
Zasnoubení po x letech. Co dál?
- 7.6.26 12:48
- Anezka1990
- 15
Daruji kontaktní čočky
- 7.6.26 08:37
- Hanča1234
- 1
Malý hlodavec aktivní přes den?
- 7.6.26 13:04
- Havlova
- 14
Cviky na nabrání váhy, zpevnění svalů
- 7.6.26 11:26
- Diagnoza2
- 5
Foto: Útvar u malíčku na noze, co s tím?
- 7.6.26 12:18
- Wicked Witch
- 7
Dobrý salon na umělé řasy v Praze?
- 6.6.26 22:25
- Katrin339
- 1
Jak jste zvládly vysazování Fluoxetinu?
- 6.6.26 22:12
- Anonymní
- 3
Jakou máte pračku v Brně?
- 7.6.26 13:03
- nick mandarinka
- 19
Nové příspěvky
3 vztahy
- 7.6.26 13:24
- Cirrus fibratus
- 25
Přechýlení - ová u dcer. Je to už přežitek?
- 7.6.26 13:22
- veria
- 204
Rovnováha v manželství, jak pokračovat?
- 7.6.26 13:20
- syslomil
- 223
Po 20 letech vztahu cítím prázdno. Dá se...
- 7.6.26 13:19
- KKubula
- 173
Malý hlodavec aktivní přes den?
- 7.6.26 13:17
- navy blue
- 15
Letní brigády pro holku 17 let v Praze a...
- 7.6.26 13:16
- AstraG
- 53
Rozchod a možné tehotenstvo
- 7.6.26 13:13
- pikola
- 218
Hledáme spřízněnou maminku s dítětem s PAS
- 7.6.26 13:07
- Mamdvakluky
- 9
Normální péče muže/ ženy o dítě - rozložení
- 7.6.26 13:06
- LunaP
- 1
Cvičení po sekci, snažím se již 5 měsíců...
- 7.6.26 13:03
- Niki271
- 15