Co po laparoskopii co a jak dál?

Anonymní
7.1.15 12:21

Co po laparoskopii co a jak dal?

Ahuj devcatka dnes jsem me propustili domu po laparce. Mela jsem Pcos vsechny drobne cysty odstraneny vajecniky pruchozi. Chtela bych se vas zeptat na par otazek. Strasne me boli bricho kdyz za kaslu nebo se smeju je to normalni? Citim se bolava aunavena toci se mi hlava je to bezne? Jsem den po operaci. Dale by me zajimalo kdy se muzeme zacit snazit o mimi? Doktorka rikala za 6tydnu prijde mi to dlouha doba tak nevim co myslite? Bojim se aby se mi to nevratilo ty cysty. Berete nektera nejake vitaminy? Dekuju Vam moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
7.1.15 12:42

Ahoj, břicho mě bolelo, jestli si den po operaci tak to je běžné. Hlava se mi nemotala. Jinak mi se začli snažit teď po první MS po laparce. Vitamíny beru - Nosifol. Měla jsem údajně PCO a po užívání Nosifolu už se nic takového nepotvrdilo. Měnila jsem ale doktorku, tak to mohlo být odlišnými názory. Nicméně ani při laparoskopii se PCO nepotvrdilo - takže za mě Nosifol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.15 12:45

Dekuju moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7.1.15 12:49

Ahoj po operaci me briho taky bolelo ještě cca 3-4dny, ale nic co by se nedalo vydržet, jinak mi nic nebylo :think: v nemocnici mi taky řekli začít snažit po 6ti týdnech, když jsem byla na stehy u mého dr řekl pokud se na to cítím můžeme začít hned :) hned jsem začala užívat Femigart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
7.1.15 13:22

Ahoj, je to úplně normální, mně také dělali laparoskopii cysty, ale zjistili, že mám už špatný i vaječník ( přišlo se na to pozdě ) a tak šel ven i ten, 3 týdny na to jsem letěla k moři, no jedniné co jsem zvládla bylo to, že jsem se válela na osušce, kvůli stehům jsem nemohla jak do moře, tak na slunce, no a sportu jsem se také musela vyhýbat, ale jsem šťastná, že se mi to nestalo na dovolené, protože tam by mě to vyšlo sakra draho, v každém případě se šetři. Jinak my se mohli snažit o mimčo až po půl roce, ale do dnes se nic nepovedlo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.15 14:46

Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16939
7.1.15 21:30

Břicho tě může bolet z toho plynu, kterým se napouští, aby se nafouklo a šlo se dobře dostat k orgánům…většinou se tedy usazuje u klíčních kostí, ale může to být nakonec kdekoliv. Snažit jsme se měli začít cca za těch 6týdnů, prý dodržet,,šestinedělí,,. Vitamíny jsem žádné nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí