Co pomáhá maminkám během Vánoc?

1
31.10.23 19:03

Co pomáhá maminkám během Vánoc?

Zdravím všechny maminky 🙋‍♀️
Se studentkami z UK se chystáme zorganizovat menší předvánoční event v Praze o tom, jak se z adventu a všeho toho předvánočního stresu nezbláznit. 🎄 Byl by to prostor pro dobrý odpočinek a pár typů, jak celý ten vánoční shon zvládnout. ✨
Chci se zeptat, je něco, co by pro Vás bylo v tomto tématu zajímavé a chtěly byste se dozvědět víc? Co byste uvítaly na takovém odpočinkovém eventu? 😊
Budu moc ráda za všechny odpovědi, chceme udělat celý event co nejpřínosnější a nejpříjemnější. 💆‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9764
31.10.23 19:08
@tady_pato píše:
Se studentkami z UK se chystáme zorganizovat menší předvánoční event v Praze o tom, jak se z adventu a všeho toho předvánočního stresu nezbláznit. 🎄 Byl by to prostor pro dobrý odpočinek a pár typů, jak celý ten vánoční shon zvládnout. ✨
Chci se zeptat, je něco, co by pro Vás bylo v tomto tématu zajímavé a chtěly byste se dozvědět víc? Co byste uvítaly na takovém odpočinkovém eventu? 😊
Budu moc ráda za všechny odpovědi, chceme udělat celý event co nejpřínosnější a nejpříjemnější. 💆‍♀️

Já bych uvítala, kdyby mi studentky z UK doběhly uklidit a napéct a já si místo toho mohla zalézt do postele s knížkou a čajem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
31.10.23 19:12
@tady_pato píše:

A bude to v angličtině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
31.10.23 19:18

My by stačilo vypít si v klidu horkou čokoládu se šlehačkou, dát si dobrý sladký svařák nebo medovinu(ne žádnou kyselinu ale fakt sladkou ), horký kafe. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
31.10.23 19:23

Pomohlo mi uvědomit si, že vánoce nejsou o úklidu a hromadě napečeného cukroví. Snažim se užít si svátky v klidu s nejbližšími. S dětma se válíme v pyžamu u pohádek, nikam se nehoníme. Cukroví už třetím rokem objednávám, peču jen linecké s dětma pro radost. A konečně jsem se na vánoce začala i těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
31.10.23 19:28

Nemám před Vánoci žádný shon… Max. 23., kdy celý den vařím a chystám. Jaké si to člověk udělá, takové to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.10.23 19:31

Jaky predvanocni shon?

Ale na nejaky rautik bych zasla. Napis kdy a kde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
31.10.23 19:32
@Tarena píše:
A bude to v angličtině?

Na Karlovce se nemluví česky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
31.10.23 19:36
@tady_pato píše:
Zdravím všechny maminky 🙋‍♀️ Se studentkami z UK se chystáme zorganizovat menší předvánoční event v Praze o tom, jak se z adventu a všeho toho předvánočního stresu nezbláznit. 🎄 Byl by to prostor pro dobrý odpočinek a pár typů, jak celý ten vánoční shon zvládnout. ✨

Jaký obor studují ony zmíněné studentky z UK? :think: :think: :think: Osobně bych měla jistý tip… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9038
31.10.23 19:36

Já mám Vánoce ráda a užívám si je. Mám zdravé dítě a fajn muže, víc nepotřebuji. A jsou to TIPY, ne TYPY ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.23 19:38

Taky nechápu spojení předvánoční shon.
Jak si to doma uděláme, tak to máme. Když chceme pohodu a salámparek. Tak si ho uděláme. Miluji/všichni doma milujeme Vánoce, tu atmosféru, pohádky, dekorace, vůní a světlo svíček.
Máme své tradice, ať je nám dobře. A tomu vše přizpůsobíme. Ale uštvat se rozhodně nehodláme. Chci, ať si děcka pamatuji hezké Vánoce v dětství a ne stres, nervozitu, hon za něčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
31.10.23 19:41

Mně s Vánocema pomáhá manžel a děti.
Jinak přemšlím, jestli kdybych byla vánoční stesař, ještě jsem z toho „tohle všechno musím stihnout“ toužila vypadnout někam, kde mi vysvětlí, jak odpočívat.
Ale protože nejsem, tak se vprostřed toho klidně s mužem oba sebereme a pojedeme na tradiční bezdětný předvánoční víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
31.10.23 19:43
@aanysek píše:
Na Karlovce se nemluví česky?

Jo takhle. Ja myslela studentky z Anglie. Uz jsem zblbla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
31.10.23 19:47

Vanocni shon nemam.. Delame si to tak jak nam vyhovuje… Nastesti bydlime daleko takze zadne navstevy kvuli kterym bych se musela pretrhnout nehrozi.
Ps: teta mi posila pernicky a tchyne cukrovi… No nemam ja se dobre? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová