Co rádi posloucháte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17124
16.4.10 13:13

Daniel Landa je můj velký oblíbenec.Líbí s mi jeho hudba ,jeho texty a z muzikálu Krysař jsem byla úplně unesená!
Jinak z toho co se hraje ted v radiích mě hodně zaujala tahle písen
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.4.10 14:30

Čím jsem starší, tím mín cokoli poslouchám. Miluji ticho a vášnivě nenávidím ráááádiooooo ( reklamy, znělky, přiblblí moderátoři, profláklý cajdáky)..
moji oblíbenci ( které jsem ale fakt už dlouho nepustila protože nemám nějak potřebu) -** Aretha Franklin** :srdce: , BB King, Mahalia Jackson, Van Morison..
Na gymplu jsem ulítávala na Smashing Pumpkins :srdce: a Red Hot Chille Pepers..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
20.4.10 13:47

Miluju tyhle diskuze.
Občas mám pocit, že jsem taky trošku mimo co se hudby týče. Ráda si poslechnu Edith Piaf, Beatles, klasickou hudbu, Miku a ze všeho nejvíc poslouchám Trabandy. Máme sice očko a ještě nějaký hudební stanice, ale většinou tam vidím takový ty polosvlečený hvězdičky, který dle mě zajímavý nejsou, takže na to moc nekoukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.7.11 14:30

Mám ráda Lucii, Support Lesbiens nebo Arakain a hlavně české zpěváky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.9.11 17:56

ahojky to nejsi zaotala ale mas rada hudbu ?jako ja ja mam rada Edith Piaf u2 roxeet Bryan Adams hip hop a evanesens ?a mam ceru a ma ceru ktera ma 7 mesicu a ma rada hudbu a nejraci ma rada evanesens ? nekdy i u toho i usne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.8.13 10:32

Ahoj zakladatelko, taky mám někdy pocit, že jsem tak trochu považovaná za exota :D Teď mi bude 23, ale tak od 15 či 16 let, kdy jsem přestala řešit to, že bych se měla zajímat o to, jaká hudba je moderní a udržovat se v obraze a svou oblíbenou poslouchat jen potají (no jo, byla jsem holthloupá puberťačka, jejíž sebevědomí bylo na bodu mrazu :roll: ), se na mě lidi koukají jako na blázna.
Mojí úplně nejoblíbenější zpěvačkou je Hana Hegerová, je to pro mě opravdu zpěvačka s velkým Z. Dostala jsem se k ní asi v 16 letech, když mi jedna paní vyprávěla o jejím koncertě, a naprosto mě uchvátila.. Od té doby, co poslouchám paní Hegerovou jsem úplně změnila pohled na hudbu, začala jsem být hodně náročná a začali pro mě být důležité jiné věci než dřív. Jedním z kritérií se pro mě stalo kromě hudby a textu i to, jestli tu písničku zpěvákovi „věřím“.. Navíc písničky od paní Hegerové ovlivnili můj život i jinak, prostě mám pocit, že jsem díky nim o spoustě věcí začala přemýšlet jinak, chápat jinak, možná jsem díky nimi trochu dospěla..
Jinak miluju Marii Rotrovou, Daniela Hůlku (to je taková láska od dětství :-D, dnes však obdivuji především jeho hlas), dále poslouchám třeba Nedvědy, Jakuba Smolíka, Petra Spáleného, Jiřího Zmožka (resp. jeho starší písničky), Věru Martinovou, Juditu Čeřovskou, Evu Olmerovou, Szidi Tobias.. Hodně mám taky ráda country, takže mě vede Michal Tučný. Líbí se mi i starší české kapeli jako např. Argema, ExtraBand, Keks.. Ze zahraničních zpěváků je to např. Edith Piaf, Andrea Boccelli, Barbara Streissand, Mireille Mathieu, Marlen Dietrich..

Je toho spustu, někdy mě osloví jen jedna písnička, jindy určitým zpěvákům úplně propadnu.. Asi podle nálady, vždycky tak nějak vím, co potřebuju slyšet :) Moderní hudbu moc nechápu, málokdy mě vyloženě něco osloví, co se týká hudby, kterou poslouchá většina vrstevníků, tak jsem úplně mimo. Ve spoustě věcí jsem mimo i od rodičů, kteří mají denně puštěné rádio, což u mě nehrozí, protože jsem ještě nanašla rádilo, které by mi plně vyhovovalo (tedy až na rádio Karolína, které před lety zrušili :,(:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí