Co říkáte na další opatření?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41512
23.3.21 13:14
@Popeladym píše:
Prostě je minimálně strašně divné, že tuto přírodní katastrofu řídí politici. To není snad normalni. Je z toho velké politikum. Tak proč? Já covid nezpochybňuju, je tu, máme zkušenosti. Ale to, co se kolem něj děje, není odpovídajíci.

a myslíš, že to řídí nebo toho využívají? :think: podle mě covid opravdu neřídí, ale že toho využívají, tak o tom není pochyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.3.21 13:24
@Keyllah píše:
a myslíš, že to řídí nebo toho využívají? :think: podle mě covid opravdu neřídí, ale že toho využívají, tak o tom není pochyb.

Kdyby si Babiš mohl vybrat, jestli mít tu covid nebo ne, co by si vybral?
To, že si na tom prihriva polivcicku, není pochyb, ale klesají mu preference a leze mu to na nervy.

• Citovat
  • Upravit
5654
23.3.21 13:26
@Keyllah píše:

Jo, strašně se toho zneužívá. Je to tragédie pro mnoho lidí, takže za mě hnus. Přijímá se jen většinový názor, za jiný jsou lidi urážení, zesmešňovani, případně zbavení funkce. To prostě není normální. Totalitní manýry. Nejvíc mi vadí, jak dělají z lidí blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
23.3.21 14:04
@cartera píše:
ona tahle doba s covidem funguje i na osobní rovině. Každému odhaluje jeho slabá místa, a je na něm jak se k tomu postaví. Třeba u obézních s cukrovkama, co se teď klepou strachem, že mohou zemřít.. ten Pollert to napsal dobře. Ten člověk si to může teď uvědomit, nebo dál spoléhat na ostatní. Že zdraví je zodpovědnost každého jednotlivce, sám za sebe. Já si také u sebe uvědomuji, v čem mám svázaný ruce a že je to moje zodpovědnost.. a tahle doba mi to nehezky ukazuje.
Stejně tak to, že vládnou psychopati.. to není náhoda, nedostali se tam ze dne na den. Spousta slušných lidí a chytrých politiku neřešila, nechtěli s tím mít nic společného a starali se samy o sebe.Psychopati a gauneři měli volné pole působnosti, a v tomto se jim nedá upřít houževnatost, píle.. manipulace s lidma, na tom pracují roky, desetiletí.. to není teď otázka jen covidu, připravovali se na to pěkně dlouho. Pracovali na tom. A proto je těžké ne-li nemožné teď někomu zmanipulovanému něco vysvětlit, jedním rozhovorem jedním přeposlaným článkem

Tak, nekde jsem cetla, ze kriminalni psychopati jsou ve veznicich, nekriminalni v politice, na vysokych postech, ve spravnych radach :mrgreen:… no, skratka, jsou to inteligentni a vzdelani psychopati. Jejich zakladni vlastnost je touhla po moci, mistrovsky talent lhat a manipulovat a schopnost destrukce. Nemaji svedomi, nemaji emocionalni empatii, ale umi emoce dokonale zahrat. Proto jim tolik lidi veri… cetla jsem, ktera povolani je nejvic pritahuji, jsou to mocenska povolani, politika, vysoky management, ridici posty…a prej hodne je jich v pravu, ale i v medicine, napriklad.

• Citovat
  • Upravit
1045
23.3.21 14:08
@Keyllah píše:
já to pro svoji rodinu a kolegy ráda podstoupím. Je to 5 minut mého času. Pokud ty ne, je to tvoje volba a tvoje odpovědnost. V případě někoho, kdo se ohání vysokým morálním kreditem, je to pro mě trochu zarážející, ale proč ne, o tom je demokracie ;)

předpokládám, že mluvíte o testování.. že to ráda podstoupíš, jde o 5min tvého času. Nic se přece neděje, o nic nejde. Pominu-li fakt, že zjištění zda je někdo pozitivní či negativní nevypovídá vůbec o ničem. Doporučuji si najít něco k PCR testům, jak vznikly proč a na co jsou určeny. Tohle si musí každý nastudovat sám, mít informace a pak dál dělat nějaké závěry.
O nic nejde.. jdeš na test a ještě máš pocit, že děláš dobrou věc, chráníš kolegy a své blízké. Že tohle je ta zodpovědnost? A ten kdo to odmítá, vysvětluje podvodnost a nesmyslnost těchto testů.. tak ten je sobec a nezáleží mu na starých babičkách.
Tohle je ta šílená manipulace.
Ty testy, odběrová místa.. to není jen tak, kdy o nic nejde. Jde o takovou maličkost… a tou jsou peníze, stovky miliard. Stovky miliard se vyhazují oknem, jen tak.. ano třeba Babiš, se svými svěřeneckými fondy si spokojeně chrochtá.. ty miliardy tečou právě k němu. A nejede v tom samozřejmě sám. Každý měsíc na opatřeních stojí náš stát= občany našeho státu třičtvrtě miliardy! Ty testy nejsou zadarmo. Všichni to tady zaplatíme! Namísto cíleného léčení, vybavení nemocnic a platy zdravotníků.. kam by tyto peníze mohly jít. A dovedeš si představit, co by za ty prachy bylo?? Tak se vyhazují oknem.. pardon tečou k těmhle gaunerům. A ty máš pocit, že jsi hrozně zodpovědná.
Z mého pohledu, sice v dobré víře ale podporuješ zločince.
Ty peníze nejen budeme muset všichni zaplatit, generace dětí.. které se ještě ani nenarodily. Ale díky těmto zločinům, tomu že zmanipulovaní lidi to podporují.. tak tady z největší pravděpodobností padnou pojišťovny, totálně se rozloží zdravotnictví, které už před covidem bylo před krachem. Tohle se totiž děje.. tunelují se pojišťovny, zdravotnictví se vede do totálního krachu. Výsledek bude ten, že si za rok, za dva.. nejspíš dříve.. budeš muset všechno zaplatit, neskutečně se zvednou odvody nejen na zdravotním, daně. Kdo nebude mít peníze, ten bude mít smůlu.
Takže ano vy zodpovědní.. testujte se jako zběsilí.. strašně tím všem pomůžete. Babiš a spol vám pak možná pošle děkovný výsměšný dopis někde z Emirátů. Přispíváte bohužel pouze jemu a těm dalším zločincům ve vládě, k jeho super beztarostnému životu v bohatství, přepychu. My ostatní za to zaplatíme svým zdravím a svými životy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
23.3.21 14:38

Trochu odbocim… Jen me zajima nazor… Videla jsem ted na netu nejaky videa a diskuze… Ze v respiratorech a rouskach jsou nejaky potvory, co se hybou a my to vdechujeme :poblion: nevim, co je na tom pravdy, nebo jestli je to zase jen nejaka „senzace“.. kazdopadne mi z toho neni dvakrat moc dobre… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
23.3.21 15:45
@Neuz píše:
Trochu odbocim… Jen me zajima nazor… Videla jsem ted na netu nejaky videa a diskuze… Ze v respiratorech a rouskach jsou nejaky potvory, co se hybou a my to vdechujeme :poblion: nevim, co je na tom pravdy, nebo jestli je to zase jen nejaka „senzace“.. kazdopadne mi z toho neni dvakrat moc dobre… :nevim:

já také viděla nějaké diskuze a příspěvky.. tedy ne, že jsou nějaké potfory v rouškách a respi, ale v testovacích sadách. Čemuž by se dalo i věřit.. někdo to dokládal fotkama, co viděl pod mikroskopem a údajně to poslal někam na rozbor. Já to našla v jedné skupině na FB, ale bude toho víc. Jak to dopadlo nevím.. dotyčný tam pak už týden nenapsal, lidi se ptali a nic. Jak znám FB, tak ho nejspíš blokli a nemůže ani nic napsat. Ale také to může být hoax. Netuším.
Doporučuji koupit dobrý mikroskop a dělat vlastní analýzu:-)
Jinak jsem viděla video, kde ukazovali, že se uvolňují malinkatá vlákenka z nanoroušek a těch respiků, podobně jako azbestový prach (?) a to může dlouhodobě vdechováno způsobovat rakovinu.
Moc jsem to nezkoumala, takže tady nedám odkazy a ať mě nikdo nechytá za slovo, že to není doslova a do písmene správně.
Já roušky a respíky považuji za zdraví škodlivé, aby je zdraví lidé dlouhodobě nosili.. je o tom spousty článku, ale stačí selský rozum. Ale jestli někdo věří zlodějům, prodejcům těchto zdravotnických pomůcek a jejich agentům, kteří se to s vidinou obřích zisků snaží masově lidem vnutit, jako super zdraví prospěšnou věc a ještě poukazují, že ochraňujete ostatní, jste zodpovědní a uchránili jste starou babičku. Tak to přesně se děje a co k tomu říct :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
23.3.21 15:52

@cartera no ja jsem z toho docela v soku prave… Sice nosim respirator maximalne 10minut denne…ale i tak… Nechci nejak panikarit…ale uz mi z toho vseho zacina asi solidne hrabat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
23.3.21 16:11

@cartera Vlakna z rousek pripodobnuji k azbestovemu prachu, no tak uz tim to na me fakt nepusobi ani trochu věrohodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
23.3.21 16:30
@Neuz píše:
@cartera no ja jsem z toho docela v soku prave… Sice nosim respirator maximalne 10minut denne…ale i tak… Nechci nejak panikarit…ale uz mi z toho vseho zacina asi solidne hrabat :roll:

tak oproti těm, co to musí mít v práci třeba těch 8hod v kuse.. jseš na tom výborně. Stačí mi vidět prodavačku u nás v obchodě, jak kašle a dusí se v tom. A vím, že dobrovolně to zrovna ona nemá. :-(
nevím co s tím.. vydržet jedině do voleb, chránit sebe co to jde do tý doby, a pak dát hlas tomu, kdo se zaručí že tohle šílenství zastaví:-)
pak ještě emigrace do země, kde covidhysterii nepropadli. Jiný recept nemám.
A určitě co nejvíc dýchat, čertvý vzduch.. najít si nějaký cvičení na správný dýchání. Dělat si pravidelně detox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
24.3.21 06:07
@Neuz píše:
Trochu odbocim… Jen me zajima nazor… Videla jsem ted na netu nejaky videa a diskuze… Ze v respiratorech a rouskach jsou nejaky potvory, co se hybou a my to vdechujeme :poblion: nevim, co je na tom pravdy, nebo jestli je to zase jen nejaka „senzace“.. kazdopadne mi z toho neni dvakrat moc dobre… :nevim:

Dobrou chuť :mrgreen:

https://www.facebook.com/…596015544982

https://www.facebook.com/…049783168205

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
24.3.21 17:38
@Gnaar píše:
Dobrou chuť :mrgreen:

https://www.facebook.com/…596015544982

https://www.facebook.com/…049783168205

dobrý.. tak ono se nějaké potvory na roušky mohou dostat celkem snadno.. většina respirátorů a roušek je dovezena našimi zachránci z Číny. A už někdy ze začátku jsem viděla fotku na FB jak to vypadá tam, kde se roušky šijí.. válelo se to všechno na zemi a mezi tím chodili čínští dělníci. Asi něco jako v těch jejich výrobnách obuvi. Hygiena žádná. A my si to tady pak pleskneme na obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
24.3.21 17:55
@cartera píše:
dobrý.. tak ono se nějaké potvory na roušky mohou dostat celkem snadno.. většina respirátorů a roušek je dovezena našimi zachránci z Číny. A už někdy ze začátku jsem viděla fotku na FB jak to vypadá tam, kde se roušky šijí.. válelo se to všechno na zemi a mezi tím chodili čínští dělníci. Asi něco jako v těch jejich výrobnách obuvi. Hygiena žádná. A my si to tady pak pleskneme na obličej.

Jo, lidi s podlomeným zdravím, budou zástupy. Co nestihne covid, dorazí tato opatření. Vyrábi se další pacienti. A nejsou to jen duchodci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
29.11.21 21:03

@-Teri- Tak co, pořád to ohledně covidu vidíš stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí