Co s kočkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
16.7.15 11:06

..

Příspěvek upraven 16.07.15 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.7.15 11:12
@Heinich píše:
Proti by tehdy znamenalo její zahubení, takže žádnou volbu jsem bohužel neměl. A díky za radu „soustředit se na to, abych si jí zamiloval“..

Tak držím palce, ať to oba zvládnete co nejdřív- ty i kočka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.7.15 11:15

@Amys soustředit aby si ji zamiloval? No nevím, bud k tomu zvířeti vztah máš nebo ne. Těžko si ho zamiluješ časem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.7.15 11:20
@veronika67 píše:
@Amys soustředit aby si ji zamiloval? No nevím, bud k tomu zvířeti vztah máš nebo ne. Těžko si ho zamiluješ časem :nevim:

V tom nesouhlasím. Můj otec byl vždy proti zvířatům. Pak si máma pořídila kočku i přes nesouhlas. Trvalo to rok a teď se táta chodí s chlupatinou pomazlit. Má ho fakt rád. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.7.15 11:24

@veronika67 Já to beru, ale vadí mi to paušalizování. Každý to má jinak a není to o tom, že by kočku měl míň rád a nepostaral by se o ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.7.15 11:27
@TSMoruga píše:
V tom nesouhlasím. Můj otec byl vždy proti zvířatům. Pak si máma pořídila kočku i přes nesouhlas. Trvalo to rok a teď se táta chodí s chlupatinou pomazlit. Má ho fakt rád. :)

Já si takhle kdysi tajně pořídila domů potkana :lol: Když to rodiče zjistili a rozdýchali, tak jsem pak poslouchala, jak má hnusný ocas a kdesi cosi. Ale vydrželo jim to jen jeden den. Druhej den přijdu ze školy a mamča už s piškotem stála u klece a koukej, jaký má krásný očíčka a jak krásně papá :lol: A bylo po problému. Takže je prostě důležité nenafrnět se, ale když už jsem v takové situaci, holt se s ní nějak poperu a na mě záleží, jestli budu do zvířete dalších iks let kopat a nadávat mu nebo se s ním smířím a budu si ho užívat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.7.15 11:28

@TSMoruga tak to já znám jen lidi co bud mají nebo nemají rádi, nejhorší je naše sousedka, která má jen kočky, ale jakmile kolem ní projde pes, kope do něj, kráva jedna :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
16.7.15 12:35

@veronika67 kazdy proste nemuze dat 15000kc ja to chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.7.15 12:41

@MarieOVMUC neprocitam celou diskusi, takze uz mozna nekdo poradil. Curani mimo zachudek znaci problem velmi casto s mocakem. Nase to mela taky, dostala prasky plus dozivotne specialni granule. Neni v te moci taky trochu krve? Ja bych na veterinu zasla, muze to byt lehce vyresitelna banalita. Taky ne a pak se muzes rozhodnout ohledne uspani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.7.15 12:58

@Lucie66 no myslim, ze u ni by to tak nakladny nebylo…a my to davali po splatkach, takze vse jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.7.15 13:06

@veronika67 Nezlob se na mě, ale to už je fakt přehnané. Zas nemůžeš stavět kočku nad člověka. Ne každý je ochoten se kvůli kočce zadlužit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.7.15 13:09

@Amys nerikam zadluzit, ale pro me je zvire jako clen rodiny a nenechala bych ho trpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.7.15 13:14
@veronika67 píše:
@Amys nám se kočky dožily kolem 18-20 let, ale o to nejde. Ano stará se, ale mohla si odpustit kecy o uspání atd. Mě by tohle ani nenapadlo, tak stejně jako nemůže vědět, jestli kočku něco nebolí. Proto je potřeba jít k lékaři. Když ji něco bolí, taky k němu jde. Že někde dala 1000 Kč, co to v dnešní době je, nic! Holt každá sranda něco stojí. Nám kočku rozthal pes, dr. řekl, že ji utratí, já jsem byla proti, protože šance na záchranu tam byla, tak strávila týden ve špitále, stálo nás to 15000,ale kočka žila dalších 10 let. A umřela pak na infarkt asi v 17 letech.

jake kecy o uspani, co si to sakra dovolujes? kdo myslis, ze jsi? Já tu kocku milovala, mam ji od malinkeho kotatka, vzala jsem ji z utulku, kdyz mi moji predchozi kocku zajelo auto a ne tu predchozi jsem nenechala uspat, mela mozek na ceste a oko ji viselo.. abys nenamitala. Zachranila jsem ji pred utopenim, kdyz mela tri dny a vypiplala ji na drahych nahradach a co dve hodiny jsem se o ni starala jen s malou pomoci a to jsem byla decko. Ted uvazuju tak, ze je to tady vsechno draze vydrene, manzel pracuje dost hodne, abychom se meli dobre a jeste dlouho budeme platit a mame zniceny smradlavy dum. Kdybych mela vice penez nazbyt, tak ji zaplatim trebas protonovou terapii (prehanim, abys byla spokojena), ale ty penize nejsou a proto se rozhoduju, co by bylo nejlpsi. Kocka, ktere po jedne navsteve veta nic neni a krome curani vsude nemá žádné jiné příznaky, trva to dýl a nezhorsuje se, nezlepsuje se. Nekterí hodne stari lide asi neblbnou, vid? Ano, mohu ji vzit k doktorovi a mohu ji nechat vzit i krev, ale stejne nebudu mít na lecbu více nez 500, proste to nevychazi. A ted, kdyz vemu, ze je opravdu senilni, co by bylo lepsi? nechat ji za kazdou cenu prezivat v koupelne a nebo venku a nebo ji bezbolestne uspat pri neunosnem stavu? Kdyz prozila krasny a spokojeny zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.7.15 13:17
@Amys píše:
@veronika67 Nezlob se na mě, ale to už je fakt přehnané. Zas nemůžeš stavět kočku nad člověka. Ne každý je ochoten se kvůli kočce zadlužit ;)

presne tak, ta kocka je taky u nas na hodne vysoke pricce a kolikrat jsem si ja nekoupila, aby kocka mela lepsi konzervy. Ale nenecham si nicit dum a manzelstvi, socialni kontakty. kdyby to bylo mlade zvire, mela bolesti, tekla ji krev, mela neco zlomene nebo byla nejak zranena, nemrknu a klidne si pujcim a snazim se maximalne ji pomoct, ale v teto situaci? :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.7.15 13:17
@veronika67 píše:
@Amys nerikam zadluzit, ale pro me je zvire jako clen rodiny a nenechala bych ho trpet.

a ty tady semnou sedis? nebo mas vestecke schopnosti? ta kocka nijak netrpi, maimlne tim, ze je furt v koupelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný