Co s kočkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
29.7.14 10:28

@Losse máme kočky 2, měli jsme a budeme mít malý mimino a přesto se jich nezbavíme. Pravda měli jsme větší byt. Záchod mají krytý v předsíni, luxovala jsem a vytírala obden, když malý začal lízt. Do záchoda vlezl jen jednou, jo a jednou vylízal misku od jogurtu, co jsem dala kočkám. Já bych se jich nezbavovala. Zkrátka jsme se neučili žít v symbioze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
29.7.14 14:35

@Maculinka já nechci nic zlehčovat, co jsem napsala, to jsem napsala a nebudu se tady před nikým za nic obhajovat, za prvé to před takovými Bobligy, co tu jsou fakt nemá cenu, za druhé mi za to fakt nestojíte a kočky jsou sebestřední neposlušní tvorové, tečka konec tečka. Zlatý panáčkující čokl-několikanásobný mistr republiky, jehož psychologii jsem opravdu nikdy nepochopila, nepochopím a pochopit nemůžu, že, když jsem ho vycvičila :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
1.8.14 22:58

@blanula19 no náš kočičák roky byl naprosto ukázkový, (jako jo, škrábadlo nezájem a zničené čalounění na židlích apod) ale čůrání mimo bednu neexistovalo. první holka když se narodila super, hned si zvykl, teď se narodila druhá a nějak vše bylo horší, už před porodem se choval jako magor a po porodu taky, přitom se k němu chováme stejně, nějak už prostě druhou holku nepobral, těžko říct proč, jestli tím že už je zase o pár let starší než u první holky. 2× ze vzteku počůral tu autoseadčku a tím ho jeho eskapády přešly naštěstí, do postýlky apod. u nás už je naštěstí klid v tomto směru. Kočka je osobnost, na tom se nedá nic změnit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
8.9.14 09:51

@martulkasloník
Kočka je osobnost, ale i tak jde trošku vychovat. Mám u mamči číču nalezence. Když jsme ji dovedli, škrábala, kousala a vůbec nebyla kamarádská. Teď má 4 roky a mazel první třídy. Jediné co já zůstalo, že má strach z dětí, cizích lidí a bojí se ven. Prostě to respektuju a i když se dětí bojí, tak když jedem k babičce problémy nejsou. Kočka zaleze a já hlídám malýho, aby ji nehonil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.9.14 13:13

@blanula19 já bych spíš řekla že kočka se mění věkem než že jí někdo vychová. náš kocour se zklidnil postupem času, něco zůstalo a něco přestal dělat, a jiné začal ale to jsem psala, reagoval na narození dcery, trvalo to pár dnůa přestal to dělat. rozhodně můžu říct že je ve skoro 6 letech klidnější než byl třeba ve 3, víc spí. naštěstí děcek se náš nebojí, akorát je nevyhledává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.9.14 10:23

Sice to sem uplně nepatří, ale chtěla by jsem se zeptat, mám starší kočku 17 let, je to kočka venkovní až poslední 2-3 roky k nám chodí domu na noc se ohřát, ale už je taková pajdavá a odpočívavá, myslíte že když pořídim kotě že by ji to omladilo? nemyslím že přestane pajdat ale tak nějak spíš psychicky. mam ji dokonce vykastrovanou(co taky s kotatama ve městě)

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.9.14 10:27

@prcek14 podle mě 17 letá kočka je opravdu babička a má ráda svůj klid. můj kočičák je mladší ale kotě by nesnesl. už víc leží, je klidnější, má rád svoje zázemí. kotě které by tam lítalo z toho by měl můj kocour akorát nervy. pokud chceš kotě počkala bych až kočka zemře a v 17 letech to bohužel si nebudeme nalhávat, může být velmi brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.9.14 12:50

No právě že je pořád hravá, a dost často lidi kupuji ke staršímu psovi mladšího.
njn už asi 3 roky řikáme že když přežije zimu tak zase má celé léto před sebou.ale furt ce cpe, se psem se také mazlí ale opatrně.

Já právě nechci kotě kuli sobě ale spíše kuli ní.
no jo no je to babča.. ale pořád pěkná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
11.9.14 13:00

@prcek14 No a jak se chová k cizím kočkám? Zvážila bych i toto. Naše je sice hodná, ale jak vidí jinou kočku, tak ji bere amok. To samé mámina kočka, ta syčí jako had a je nepříčetná. Tak si říkám, aby měla dost klidu, kdyby potřebovala odpočívat. No ale třeba by ji kotě povzbudilo, vlastně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.9.14 13:20

@prcek14 no kočka není pes, kočka má složitou povahu. ledva to zkusit, půjčit si cizí kotě. ale já jsem o tom kdysi četla někde a tam říkali že ne, že o pár let o sebe nevadí ale ke staré kotě prý není vhodné. ale každá kočka je jiná, třeba to zvládne. ono jeslti chodí ven tak je na cizí kočky zvyklá, náš je domácí a ten by to nedal.taky je asi rozdíl kočka a kocour, kočka by mohal mít ještě trošku ty pečovatelské sklony a kotě přijmout, náš kocour by šílel a bojím se že by kotěti i něco udělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.9.14 13:36

No jako když se kočky mrouskají tak ji vidím jak tam s nima řve, ale jestli vyhledává jiné to nevím, každopádně tím že je vykastrovaná tak je jinačí…

jenže kdo pujči kotě jen tak… to je také těžké… ale super je že přijde na noc a ráno si zamnouká že chce ven tím mě vzbudí takže kočkolit mi nikde nesmrdí. tak je to takové v klidu a s kotětem to by byl šrumec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
11.9.14 18:06

@prcek14
Když jsem si vzala kočku nalezence, tak ji kocour přijal v pohodě. Tenkrát mu bylo 5 let. Teď je mu 9 a blbne s ní jak kotě. Ale každá kočka je jiná. Sousedovic kocour třeba jiné kočky nesnese :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
12.9.14 16:03

My mame 1,5 pokojovy byt, dve kocky a 2-tydenni mimco. Do loznice jsme nemeli dvere, kocky byly zvykle spat s nami, ale narodilmse maly, koupili jsme soupaci dvere, sice byly chvili nastvane, ale daly to. Je to tezke, ale zvire bych nedala pryc ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.9.14 17:09

@Halibar já to nikdyneřešila, kocour funguje od narození v ložnici s děckama a nikdy se nic nestalo. do postýlky jim nelezl, jinak leze všude. nebála jsem se. teď druhá holka je od narození v pokojíčku s tou starší, dveře nezavíráme, kocour spává u její postýlky a pohoda. myslím že lidi to trošku přehání s tím strachem z koček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
12.9.14 17:25

@martulkasloník no nas kocour leze do postylky, takze dvere byly nutne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie