Co s kočkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3097
16.7.15 13:37

@MarieOVMUC zklidni se praskne ti cévka a budeš tahat nohu :D :D :D dělej si co chceš, jen dle mě láska ke zvířatům vypadá jinak, no a když nemáš ani 500 na veterinu, tak tě docela lituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.7.15 13:43
@veronika67 píše:
@MarieOVMUC zklidni se praskne ti cévka a budeš tahat nohu :D :D :D dělej si co chceš, jen dle mě láska ke zvířatům vypadá jinak, no a když nemáš ani 500 na veterinu, tak tě docela lituju.

ja lituju takove jedince jako jsi ty.. :) kdyz uz nevís jak prosadit svuj trapny nazurek, zacnes urazet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.7.15 13:46

@MarieOVMUC první jsi urážela ty, nemůžu za to, že nejsi schopná respektovat názor jiných, když se ti nelíbí, je to docela dětinské…snad tvojí kočce bude brzy líp a nebude tě to stát tak strašnýýý peníze :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
16.7.15 16:19

Hadanim nepomuzete nikomu ja bych zjistila co ji je pak ji nechala venku curat bych si v dome s detma nenechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.7.15 16:28
@Lucie66 píše:
Hadanim nepomuzete nikomu ja bych zjistila co ji je pak ji nechala venku curat bych si v dome s detma nenechala…

nj, jenze venku muze byt jen pres den, na noc ji musim vzit domu a pres zimu bude doma porad. Vemu ji zitra znova k vetovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.7.15 16:43
@MarieOVMUC píše:
nj, jenze venku muze byt jen pres den, na noc ji musim vzit domu a pres zimu bude doma porad. Vemu ji zitra znova k vetovi.

Zkus ale jinyho. Ty ceny co tu pises jsou opravdu mimo…asi te natahl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.7.15 16:58
@Berousik píše:
Zkus ale jinyho. Ty ceny co tu pises jsou opravdu mimo…asi te natahl.

nenatahl, on je proste drahy. Chodime k nemu dlouho, je to odbornik, ale pro bohate lidi:) to tedka uz nejsme:DD takze pujdu za jinym, vyhoda byla, ze mel do 18, snad najdu nejakeho, co ma taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.7.15 17:05
@MarieOVMUC píše:
nenatahl, on je proste drahy. Chodime k nemu dlouho, je to odbornik, ale pro bohate lidi:) to tedka uz nejsme:DD takze pujdu za jinym, vyhoda byla, ze mel do 18, snad najdu nejakeho, co ma taky.

Tyjo odbornost neni rovna se drahota. Nas vet je taky machr, ma perfektne vybavenou ordinaci nejnovejsima pristrojema a cenove je normalni. Zkus pohledat, urcite najdes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.7.15 20:36
@Berousik píše:
Tyjo odbornost neni rovna se drahota. Nas vet je taky machr, ma perfektne vybavenou ordinaci nejnovejsima pristrojema a cenove je normalni. Zkus pohledat, urcite najdes ;)

ja to chápu, ale chodime tam odjakživa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.7.15 22:55

Ahoj ženy, tak se hlasím po dnešní návsteve veta. Kocka prestala jist a byla „divna“. Nova veterinarka zmerila teplotu - kocka mela horecku. ledviny mirne zvetsene, moc cista. Veta rikala, ze to muze byt starim, vedrem nebo ma nejaky skryty zanet. Kocka dostala atb, leky na bolest (sama veterinarka rikala, ze to neni jiste, ale neuskodi) a leky na teplotu. V pondeli znova mame dojit na injekci. Cele to stalo 200, takze jsem spokojena a kocka doufam taky. Myslela jsem dneska, ze je to jeji konec, jak jsem doridila domu, tak kocka zacala slintat jako pri otrave, teklo to proudem, pena.. motala se… pak to preslo, nazrala se, venku lovila jesterku, valela se v trave… tedka spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
17.7.15 23:33

No jo, staré kočce se krev odebírá špatně..je lepší naslepo střelit atb a nesteroidy..pokud kočka má neustávající potíže, je opravdu na místě udělat aspoň základní panel z krve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.7.15 23:37

@wifi.. chvili problem ma, chvili nema a pak zase.. ted ji je dobre a je vesela, to je hlavni. Co ji chces z te krve zjistovat? Ma bud zanet nebo je proste jen stara, teplota ukazuje, ze ma zanet. Pokud by to bylo neco vaznejsigo, ta kocka ma 15.. je ji tedka dobre a je spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
17.7.15 23:44

@MarieOVMUC možná něco s ledvinama? Pokud to je zánět tak atb zaberou, samo že ten věk už nic moc :think:. Hlavně aby atb zabrali a kočka se zlepšila. Takhle se žít fakt nedá, ta moč musí být strašně cítit :jazyk: Já jsme ráda že už to nejhorší štěněcí období máme za sebou :lol: Tou močí se vše zničí, nakonec i podlahy :? ale určitě je dobré vědět co jí je a pokud je to řešitelné lékama tak řešit, pokud má horečku tak jí něco je 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.7.15 23:52
@Markéta80 píše:
@MarieOVMUC možná něco s ledvinama? Pokud to je zánět tak atb zaberou, samo že ten věk už nic moc :think:. Hlavně aby atb zabrali a kočka se zlepšila. Takhle se žít fakt nedá, ta moč musí být strašně cítit :jazyk: Já jsme ráda že už to nejhorší štěněcí období máme za sebou :lol: Tou močí se vše zničí, nakonec i podlahy :? ale určitě je dobré vědět co jí je a pokud je to řešitelné lékama tak řešit, pokud má horečku tak jí něco je 100%.

ona „nastesti“ v 95% pripadu cura na neco, takze ty polstare, periny, koberecek, van, umyvadlo, bohuzel i drez.. desinfekce u nas tece proudem. gauc jsem cistila vodnim vysavacem a vanishem, byla u nas dobra kamaradka a na primou otazku mi rekla, ze neciti nic z kocek, jen hodne sava:D takze kocka je mimo pocuravatelne veci a snad se zlepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
18.7.15 00:14

@MarieOVMUC vidíš jen savo, já včera vystříkávala sprcháč savem proti plísni a manžel dorazil z odpolední a prý je cítit že jsme uklízela celý byt, no nevymlouvala jsem :mrgreen: :mrgreen: že jen sprcháč :mrgreen:. To už je pak člověk jak magor a vše očuchává a všude to cítí :mrgreen: :mrgreen:, snad se zlepší. zase pokud to bylo najednou tak nějaký důvod to snad má který se dá zaléčit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný