Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to jsem ráda že nejsem sama
No zrovna ted sem se definitivne dozrala ze je tu bordel jak v tanku ze muzik s nicim nepomuze do toho sem nemocna takze jsem jeste 100× protivnejsi… no vyhodila jsem muze i s dcerkou ven a hura do uklidu… nastesti se uklid stal na matersky relax takze si to uzivam. Zvlast bez maly ktera chce bud pomahat tak ze se vesi na snure od vysavace vylívá vodu z mopu a vyhazuje nádobí z myčky ![]()
Bohuzel pribuzenstvo moc na hlidani nemam a hlavne ja sem hrozna matka… bojim se nechat malou doma s manzelem i kdyz jdu jen se psem nebo k doktorce takze predstava ze sedim v hospode a oni jsou tu sami … bude to znit silene ale ja bych tam stejne vydrzela deset minut a letela domu
vim ze hodne maminek takhle nekam na vecir utece a uzivaj si ja kvuli vlastnimu strachu nemuzu a pritom vim ze se manzel o malou postarat dokaze ![]()
No snad se v jejich 18 dockam ![]()
No ja kdybych nenechala o vecerech a vikendech nekdy hlidat manzela, tak bych se zblaznila… Naprosto chapu tvoje stavy. Sama je obcas mivam i s tim hlidanim ![]()
Tak se hlásím do klubu!!! Zvěřinec máme šílený
Na jaře ještě rozšiřujeme, no, moje nervy…
Ale jsem děsná matka a do té hospy zajdu. Tobě to doporučuji taky. I kdyby to poprvé mělo být na hoďku a jedno kafe(víno, či co piješ)
To jako dítě nesvěříte jeho vlastnímu otci?!?!?! Přece jste rodiče oba. Jako chápu, že nenechám měsíčního kojence někde celou noc tatínkovi a já nepovalím na diskotéku. Ale když byl malému měsíc, udělal se mi apsces na noze a já musela na chirurgickou ambulanci. Hlídala mi ségra, v ambulanci věděli, že mám měsíční miminko a vzali mě přednostně. I tak jsem byla venku 2 hodiny, cestou zpět jsem se stavila v Albertu (volala jsem ségře a ujistila jsem se, že malý spí) a připadala jsem si po tom měsíci v tom obchodě konečně jako dospělý člověk.
Postupně jsem ho takhle nechala hlídat. Vyslala tcháni s kočárkem a já jsem uklidila. Vozit chodila i mamka a malá ségra (11 let). Sem tam ho dostala na hlídání i babičky (70 let). To když jsem musela k zubaři. Ale to měl malý už tak půl roku.
Teď mu je rok. Všechny má moc rád, na všechny se moc těší. Když se ve dveřích objeví malá ségra, je radostí bez sebe. Nemám problém jí ho na hodinu či dvě dát. Mezitím si uklidím a ona mi pak doveze nebo donese vrátit, to když si ho bere domů a dělají s ním blbosi. Nikdy by mu nikdo neublížil a já jim věřím. Na podzim mám v plánu rekvalifikační kurz, který bude 4 víkendy. To bude prcka hlídat tatínek. V pátek odjedu a v neděli večer se vrátím
. Problém v tom nevidím, jsem s malým celý týden, tak ať si ho užije i tatínek
a já si to zatím užiji jako relax.