Co se skrývá za nechutí k sexu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37341
18.6.26 22:43
@zmrzlik píše: Více

Ale zúčastnit se může, ne? A @Prelesta taky! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
18.6.26 22:45
@jege píše: Více

Ale vyhrát ne. Dám Ti 20kč za výhru. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37341
18.6.26 22:50

Domluveno! Každá se může zúčastnit - osobně a tet-a-tet - ale vyhraješ to Ty a za 20 Kč vyhraješ místo sekretářky. :palec: :potlesk:

PS: Těch 20 Kč mi ani dávat nemusíš, to bude hned Tvůj nástupní plat a prémie budou jahody se šlehačkou v Globusu! :* :hug:

PSS: Která nabídne 30 Kč? ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
18.6.26 22:51

Jé, to jsi hodný, že mně dovoluješ se zúčastnit taky. Protože hlavní přece není vyhrát, ale zúčastnit se. :P :mrgreen: Uplácet Tě ale nebudu, to je pod mojí úroveň. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
18.6.26 23:03

Uf, no, přečetla jsem všechny Tvoje příspěvky a ta naštvanost na ženy z Tebe jen „sálá“. Já Tě chápu, že jsi z toho ze všeho frustrovaný, ale nejsme všechny takové potvory vyčůrané, jak nás popisuješ. Rozhodně všechny nepodvádíme.

Některé z nás jsme zažily zase špatné věci od mužů. A bohužel i tu chybějící sebereflexi. Ono taky není příjemné, když je na Tebe hozena všechna vina za rozpad vztahu spoustu let od rozvodu. I když víš, že jsi udělal hodně chyb, ale nebyls jediný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
18.6.26 23:04
@Prelesta píše: Více

No já bych se s velkou radostí mezi vás přidala… :P
Ale nerada, bych tu zase četla stížnosti od některých uživatelek, že opět zasíráme všechny diskuze. :nevim:
A proto se předem raději omlouvám. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
18.6.26 23:15
@Černá Madonna píše: Více

A kde máme psát jako? :nevim: Hlavně nezmiňuj film :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37341
18.6.26 23:34
@Prelesta píše: Více

Hele, ale já vůbec nejsem tak radikální, ovšem víš jak to je s akci a reakci?! Když do diskuzí naklušou radikální feministky, kteře si myslí, že mají patent na rozum a že za všechno mohou chlapi, a i když tomu tak není, tak stejně za to mohou oni, tak to ve mně vyvolává opačnou reakci a snahu dokázat, že tomu tak není, ba často je to přesně opačně! :cert:

S Tebou tu potřebu opozice a odporování za každou cenu nemám, argumentuješ velice měkce a dokážeš uznat i argumenty protistrany. V případě tvrdých a agresivních žen i chlap se stává tvrdým a agresivním, ale pokud se chová i v diskuzi jako žena, tak chlap nad ní nepotřebuje „zvítězit“, ale klidně ustoupí i když si myslí, že má pravdu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37341
18.6.26 23:36
@Černá Madonna píše: Více

Vůbec se nežinýruj, zakladatel se raději odpálil z eMimina, než by měl poslouchat, že je to jenom jeho vina, a pokud náhodou není, tak žena je v tom určitě také nevinně, takže diskuze je jenom naše a můžeme tu mít myší pré! ;) :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
18.6.26 23:40

Bacha, ať do rána nemáte mladý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
18.6.26 23:41

No jo, opravdu spáchal virtuální sebevraždu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37341
18.6.26 23:45

Jak nemáte? Snad nemáme, ne? Ty se účastníš také! :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
18.6.26 23:46

Tak to jo. Bilé myšky takhle večer :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37341
18.6.26 23:49

Jo, takhle jsem dnes vtipkoval s lékárnici, která mi dala nějaký gél, že se tím mám večer namazat. Tak říkám, večer namazat a zalehnout spát, a ona se začala smát, jestli jsem to prý nepochopil nějak špatně. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
18.6.26 23:51

Vnitřní užití není na škodu :mrgreen: Jdu do perlinky. :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...