Co se skrývá za nechutí k sexu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37388
19.6.26 18:20
@Ephemeral píše: Více

Takže s Tebou nechce spát chlap anebo s ním nechceš spát Ty, protože ho máš plné zuby, takže jsi vlezla sem? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ephemeral
19.6.26 18:22
@jege píše: Více

To je otázka za 100 tisíc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3845
19.6.26 18:32

Jistě, celé fronty to byly :mrgreen: Tak to ti nezbývá nic jiného, než si užívat v představách, no. Holt štěstí něco stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37388
19.6.26 18:32
@Betty MacDonald píše: Více

Jege je moc hodný chlap, ale čeho je moc, toho je příliš, a to platí i u té „hodnosti“, bohužel se nedokážu přepnout do víc sobeckého módu. 100× si řeknu, že se na to vykašlu a budu myslet jenom na sebe, a stejně mi to pak nedá, a když je pak dobrý skutek po zásluze potrestán, tak si to pak vyčítám. :pocitac:

Dnes jsem třeba vyzvedl ráno švagrovou na letišti, protože manželka byla zničená po náročné noci s dítětem, pak jsem vezl něco do školy dalšímu dítěti, protože to nestíhala, následně pak švagrovou na metro, protože měla něco domluveno v centru, a manželka to zase nestíhala, byť si to vše naplánovala, domluvila a měla udělat sama. Pak se zase chtěla se segrou projít po obchodech, kdyby tá něco náhodou potřebovala, takže jsem cca 3 hod. hlídal a staral se o dítě, no teď jsme se kvůli dalšímu dítěti rafli jak psi a veškerá má snaha a dobrá vůle tím byla anulována a kdybych neudělal nic a šel si po svých, tak bych na tom byl stejně anebo dokonce i lépe. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37388
19.6.26 18:38

Samozřejmě, my se s Betty máme rádi už dávno, ale bydlíme na opačných koncích republiky a já nejsem a ani nikdy nebudu volný, tak proč bychom měli spekulovat, jestli bychom se navzájem chtěli? :think: :nevim:

Minimálně mi byla vždy sympatická a příjemně se s ní komunikovalo. Ono je to totiž i o tom, že jak se to lesa volá, tak se z lesa ozývá, co sis mohla nedávno vyzkoušet na vlastní kůži v Milenkách! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ephemeral
19.6.26 18:46

Jege, možná pro tebe to bude novinka, ale nemám svůj život postavený na epipi. Nejsem jako ty, který tu máš celou databázi přátel a když náhodou přijdeš o účet, jsi najednou úplně v ha.jzlu.
Nepotřebuju být tady s každým kámoška, to by sis toho už za ty roky mohl všimnout.
Ale, přesuneme se radši k něčemu konstruktivnímu. Tohle už jsi zkoušel? Prý pomáhá na absenci sexu.

• Citovat
  • Upravit
4613
19.6.26 18:51

A to je snad trestný? :mrgreen: Nechte ID taky nějakou radost :kytka: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37388
19.6.26 18:57
@zmrzlik píše: Více

Správně, chlap také potřebuje vidět zájem i z druhé strany, a ne jenom číst, jak každá druhá všechno zvládá levou zadní a chlapa k tomu nepotřebuje anebo ten její je výjimka potvrzující pravidlo. :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
19.6.26 19:00

Jj. :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37388
19.6.26 19:01

Njn, a proto se vždy po čase, když se na Tebe ostatní oboří, že jsi Android bez emocí, který si libuje v strefování do citlivých míst ostatních, vždy urazí a zruší účet, aby se pár dní/týdnů/měsíců vrátila pod jiným účtem a pokračovala zas v této „bohulibé“ činnosti, že? ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ephemeral
19.6.26 19:04

Jo. Android_bez_emocí nezní špatně. Ale příště bych chtěla být třeba Absolutely. fabulous. :D

• Citovat
  • Upravit
42776
19.6.26 19:24

Já jsem tu nebyla rok kvůli zdravotním problémům…vypadla jsem z toho kolovrátku. Ale trvám na tom, že Jege je hodnej chlap, vy ho znáte jen z vyhrocených diskuzí, a navíc, přihráváte mu.
A Mango ho nesnáší. Já mám svůj názor, ten mi nikdo nevezme. Otázka, zda bych ho chtěla, je trapná, já mám svého muže, on má svou ženu. To tady každý přece ví…a ne, žádné techtlemechtle mezi námi nejsou. Jen jsem měla tu čest s ním diskutovat na jiné úrovni, vážím si ho, a je mi líto, jak to teď má. To, jak se vám zdá, že se tu prezentuje, je jen výsledek jeho nešťastného života… nemá to jednoduché, v ničem.
Zajímalo by mě, která z vás by jeho situaci zvládla bez jisté dávky hořkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ephemeral
19.6.26 19:27

"Mango ho nesnáší " fakt miluju tohle. A že každou diskuzi roz3sere, to nevadí?
Do této diskuze jsem vstoupila na straně 18. Chtělo by to přečíst, co tu předváděl ještě před tím.

• Citovat
  • Upravit
42776
19.6.26 19:33

Nevím, jestli každou diskuzi rozesere, čtu toho teď málo. Jen jsem chtěla napsat svůj názor. Tebe jsem měla hodně ráda, pro tvý jiný náhled na život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ephemeral
19.6.26 19:36

V pořádku. Tady prostě každá nemůže být Matka Tereza.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky