Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanča1234 píše: Více
On má ještě nejstaršího syna s první manželkou. Takže šance na vnouče je. ![]()
Ale vždyt vidíš, že Jege si holky vyvolává do diskuse a označuje je za radikální feministky ![]()
Zřejmě mu to přijde zábavné se s nimi dohadovat, co by bez nich dělal… ![]()
@free333 já to mango nemám ráda, raději se zdržím komentáře. Neví o jeho životě nic a mele.
@free333 píše: Více
Asi by šlo, ale před pár lety, když jsme uvažovali o změně bydlení na něco bezbariérového, tak manželka navrhla raději dům, po kterém vždy toužila, že tam bude dítěti lépe - více místa, zahrada, kancelář a tudíž vždy k dispozici - takže jsme šli touto cestou, a když už skoro hotovo, tak najednou to není zrovna nejlepší řešení, ale na jiné už nejsou peníze.
![]()
Vzhledem k faktu, že to tady vypisuje roky, vím mnohem více, než bych chtěla.
A myslím, že kromě tebe to nikdo až tak neproziva.
@jege píše: Více
Moje dítě šlo tenkrát do první třídy, když jsem tě tady poprvé četla. Teď jde na střední.
Samozřejmě bez plavek! Copak mě neznáš?
![]()
@ambruše píše: Více
Tvoje dítě BYLO v první třídě, když jsi mě tu poprvé četla! Podívej se, kdy jsem se zaregistroval.
![]()
Mají druhé dítě… Což třeba já nechápu a myslím, že to ani není vůči němu fer
@jege píše: Více
No já vím. Ale tady to někdo bere tragicky. ![]()
@kalamitaa píše: Více
Tak ona ta vnoučata nemusíš mít, ani když budeš mít několik zdravých dětí. Znám takové případy. Dokonce i ty, kde měli dcery a vnoučata nemají a už mít nebudou. Nebo vnoučata jsou, ale na druhém konci světa. ![]()
Ale dítě není věc. Člověk (alespoň já jsem to tak měla) dítě miluje od první chvíle, co si uvědomí, že je na cestě, nebo případně, kdy se narodí. Ono i to rozhodnutí umístit dítě do ústavu, musí být hrozně těžké. Neumím si představit, dát pryč psa, natož dítě. Ale samozřejmě to neodsuzuju, protože každý na to nemá, každé postižení je jiné, každý má jiné možnosti.