Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanča1234 píše: Více
Mango_Lassi je původní nick @Ephemeral. ![]()
@Ephemeral píše: Více
Ne, já jenom přispívám do diskuze a Ty a Tobě podobné začínate provokovat a vytahovat mou manželku, švagrovou, tchýni a pod., takže pak nestíhám odpovídat na příspěvky, které se mě týkají. Všimni si, že neustále nestíhám a jsem pozadu. ![]()
@kalamitaa píše: Více
A? Musí mít každý vnoučata? ![]()
Tys to asi osobně nezažila, jinak bys tohle nemohla napsat, že by někdo něco takového dělal kvůli lidem v okolí.
![]()
Ano, přesně jako my, a někdy si říkám, že s tím zdravým je víc práce než s tím hendikepovaným.
![]()
@free333 píše: Více
Ne, jenom to vracím takovým, co všechny chlapy hází do stejného pytle a samy provokují. ![]()
Přesně, @Ephemeral sama ráda provokuje a má hodně neempatické až cynické příspěvky, ale když jí to někdo začne stejným způsobem vracet, tak to většinou nedá a z diskuze uteče s tím, že se do ní všichni strefují. ![]()
Jenže manželka žádné řešení hledat nechce, tak proč bych zbytečně ztrácel čas a otravoval někoho s něčím, co po něm nebudu chtít? ![]()
@jege píše: Více
Jsi komik zase.
hlavně, že ty jsi odmítl moje pozvání na zmrzlinu s tím, že se mě bojíš. To jen upresnuju pro kontext. ![]()
Ale to je poslední věc, kterou vyvracím. Teď už máš pole pro své fantazie volné ![]()
@jege píše: Více
Ty se současnou manželkou, ne? Někde jsi to nedávno zmiňoval. ![]()
Ale ne zrovna každý, na takové radikální řešení má povahu…
Je třeba brát v úvahu i to, že takové dítě, které se rodičům narodí, tak jej pořád milují úplně stejně, jako to zdravé a vzdát se ho nechtějí…
Protože je zkrátka jejich a oni dělají všechno proto, aby mu alespoň zajistili domácí prostředí, lásku a péči. ![]()