Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@em488 píše: Více
Což potvrzuje co se tu teď píše, že specifické dítě Málokterý vztah zvládne
@jege píše: Více
Koledujete si o průšvih
Už chybí jen Madonna.
4 černé ovce. ![]()
@Venetia co není fér? Moje dcera žije normálně a teď bude doma mimino
Mám ho dát do ústavu aby to bylo fér?
@Hanča1234 píše: Více
Jenze Jege touží po sexu a možná po vztahu a už to vidím dvojdomku s manželkou furii, které by stejně musel být pořád k dispozici.
Přesně tak! Já bych i něco plánoval, protože tohle všechno chápu a rád mám záložní plan B, ale manželka o tom nechce ani slyšet a argumentuje tím, že až taková situace vznikne, tak jí budeme řešit, ale teď to řešit nechce a nebude.
![]()
@Venetia njn, tak jedině tam nastěhovat milenku nebo sbalit ošetřovatelku 😂
@jege píše: Více
Dítě může mít důvěru a oporu i v jiných lidech než jen v rodičích. Děcku je v podstatě jedno, jestli jde o biologického rodiče nebo tetičku nebo hodnou paní učitelku nebo sociálního pracovníka. Potřebuje do určitého věku mít spolehlivou citovou vazbu na nějakého dospělého. Může jich být víc a mohou péči o to dítě sdílet, aby se ta zátěž rozložila. Mohou to být členové rodiny nebo i sociální pracovníci. Děcko si při citlivém přístupu postupně zvykne. Ty tou citovou fixací dítěte omlouváš všechny ty ostatní negativní věci, které u vás v rodině jsou. Možná by sis měl přiznat, že to je pro tebe jen pohodlná výmluva, abys celou tu situace nemusel řešit. Mě to tak teda připadá.
@jege já tohle teda mám naplánované, navíc otec dítěte/ můj ex má taky určité možnosti. Takže vím že by se postaral.
Já bych si s takovým prvním dítětem druhé neporadila… Ani bych se teda nestarala o vnouče místo matky
@kalamitaa Aha ![]()
Tebe bych chtěla za matku. Samozřejmě je velice pohodlné to neřešit a starat se, než ho dát do ústavu ![]()
@Prelesta píše: Více
Jo, tohle někdo trefně nazval, že takový člověk je doživotní vězeň ve vlastním těle a vysvobodí ho z toho až smrt. A když ještě k tomu dostane spoluvězně, kteří ho budou někde v ústavu trápit a šikanovat, tak je to peklo na zemi. ![]()