Co se synem, který absolutně ignoruje co říkám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37909
26.9.24 10:37
@hanka.br. píše: Více

Chápeš, že když otec maká od 5 do 17 v práci a v 19 jdou děti spát, tak asi toho času na ně moc nemá a po práci bude asi hodně unavený řešit nějaké žabomyší problémy? Než si po práci trochu odpočine a zregeneruje se, tak děti už spí. Pochopil jsem, že zakladatelka do práce nechodí anebo má nějaký zkrácený úvazek, takže veškeré anebo aspoň většina finančního zajištění rodiny je na něm. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
26.9.24 10:39
@Annonymní_007 píše: Více

Hlavní je pustit chlapa do oběhu a žít s 2 dětmi na dávkách! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
26.9.24 10:42
@Roszna píše: Více

Tady se dočkáš jenom univerzální rady - zapřáhnout víc chlapa anebo jej kopnout do (_!_). Čest výjimkám. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
26.9.24 10:48
@jege píše: Více

Naprostá většina samozivitelek letí z práce rovnou do školky a pak má děti celý večer. Proč by to ten nesvéprávný chudáček nezvládl co druhý den? Navíc se vsadím, že i tak by spoustu věcí okolo zajišťovala ta blbinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
26.9.24 10:54
@jege píše: Více

tak pokud má na děti dvě hodiny denně, kdy je unavený z práce, tak asi sám uznáš, že to pro vztah s dětmi není úplně ok, ne? tedy pokud to budou chtít změnit, budou muset udělat nějaké ústupky a chlap nebude moct být od rána do večera v práci…Klukovi je skoro šest a začínají problémy, tady se to dá ještě zachránit, až klukovi bude 15 a tatínek bude mít po prvním infarktu, tak už budou jen spolubydlící a k čemu budou prachy na účtu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.9.24 11:28
@Keyllah píše: Více

Manžel má práci, která vyžaduje ne fyzickou aktivitu, ale pořád něco musí řešit. Je majitelem firmy, má spouštu zaměstnanců a ještě řeší problémy za jiné firmy. Takže je rád, že může na chvíli vypnout hlavu. Mimoděk aby každý hned neříkal, že jsou v tom peníze(jako vždy) jsme spolu 10 let a když jsme spolu začínali neměl nic. A ano jsem doma ještě na rodičáku, jak každá máma jistě ví, sedím jen na zadku :D a každá panelákový máma ani nemá páru jak náročné je se starat o dům a vše okolo. Servisuju všechny stroje, starám se o 3k pozemek a zařizuju co je potřeba, jako lehké mužské práce doma. A ano mám doma ne 2, ale 3 děti. Z části mi to vadí, ale z části to dělám ráda, protože pak bych opravdu seděla na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.9.24 11:35

Takze vlastne zadny problem neni, ze? Ze se manzelovi sverite s problenem a on vas odpali, ze jeho se to netyka, je uplne v poradku. A vy se divite, ze se k vam syn chova takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.9.24 11:59
@samadoma666 píše: Více

S manželem nařešíme věci před dětmi. Chováme se úplně normálně. Můj muž se ke mně chová dobře. Jak před dětmi, tak i bez dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.9.24 12:04

Btw, můj syn se ke mně chová normálně, ale jak příjde večer je na ranu. Má své hranice a meze, je slušný, pomáhá, je úplně normální, jen když přijde večer, tak se to nedá. Nevím, jak tady všichni můžete soudit, že se ke mně chová jak k hnoji a stejně tak i manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.9.24 12:04

Btw, můj syn se ke mně chová normálně, ale jak příjde večer je na ranu. Má své hranice a meze, je slušný, pomáhá, je úplně normální, jen když přijde večer, tak se to nedá. Nevím, jak tady všichni můžete soudit, že se ke mně chová jak k hnoji a stejně tak i manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.9.24 12:06

Problém je v komunikaci o důležitých věcech. Oni doma nikdy nic neřešili a jen to dusí v sobě. Je kozoroh a s nimi je to těžší, pokud má doma někdo kozoroha, tak ví o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.9.24 12:09
@Annonymní_007 píše: Více

Jsem ráda, že jste se anonyme vyjádřil a moc děkuji za tak krásné oslovení. Vy musíte být taky velmi spokojený a to vám přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
26.9.24 12:13

Má tě na háku tot vše… neumíš si s ním poradit… očividně to není porucha (možná tak tvoje…) ale nedělá to nikomu jinému… otec si s ním poradí ty ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
26.9.24 12:16

ubrat pozornosti a přidat důslednosti, přísnosti!!! On si hraje i sám? Děláš mu co mu na očích vidíš.. on má z tebe akurát prd.el…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
26.9.24 12:26

Nehádej se, tady se ví všechno, i jak to doma s manželem přesně máte! Ty to možná ani sama netušíš, že je to u Vás tak hrozné, ale zdejší expertky to vidí naprosto přesně. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí