Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My akutálně hlavně UM Bebivita a plenky a ubrousky Vibelle. Taky máme za sebou nákup v Primarku ![]()
Prací prášek, máslo, šunky, grilovací klobásy, pidišampáňa, kdoulové želé a dál nevím ![]()
Sýry, jogurty, salámy, gely na praní, čokolády, sprcháče…
no pokaždé toho je víc a víc ![]()
Hipp příkrmy (české mi dítě nejí), prací prášky, aviváže, tablety do myčky, Giotto
@michaela1808 A zkoušeli jste i jiné dovezené z Německa? Já se to právě chystám řešit. Nejvíc se mi zatím zamlouvají Alette, ale reference žádné nemám.
Druhorozený byl na alette příkrmech a jiné nechtěl ale on byl lehce vybíravý
jinak určitě sýry a jogurty, mléčné řezy, aviváže a chlap jejich tlačenku, šunky, sladkosti, těstoviny, přesnídávkové kapsičky, pitíčka ![]()
Jo a po čem jsem ujetá a tady nikde jsem neviděla, je rybí salát s červenou řepou
@MisaHanuska nutelu, čokolády, prací prášky, aviváže.. naši i maso atd.. Ale bydlí na hranicích, takže tak. Já beru velké nebo trvanlivé věci.
Můžu se vtírnout? Kupujete si tam někdo ubrousky do sušičky Lenor? Já kupuji ty v DM a už mi přestaly vonět. Německo máme daleko, objednávala bych přes dealera, tak jestli to stojí za to. Děkuji.
Já už radši nic..párkrát jsme tam byli, když jsme měli cestu, plánovala jsem tam třeba co čtvrt roku zajet i z Prahy, na nákup..no ale jejich džem mi zplesnivěl v lednici za ani ne 14 dní otevřený(český mi vydrží i měsíc), jejich kečup mi taky v lednici zplesnivěl, poprvý, co jsem viděla plesnivej kečup
, a jejich mražený maliny mi v mikrovlnce modře jiskřily
asi mi německý potraviny nejsou souzený ![]()
@slavuska1 píše: ..no ale jejich džem mi zplesnivěl v lednici za ani ne 14 dní otevřený(český mi vydrží i měsíc), jejich kečup mi taky v lednici zplesnivěl, poprvý, co jsem viděla plesnivej kečup
Mně spíš přijde podezřelý, že českej kečup nezplesniví ani za leta… ![]()