Co si myslíte o tomto účesu a mám se tak nechat ostříhat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14704
17.2.21 10:19
@Sofie2013 píše:
@Semtex píše:
Ale určitě si je nenech prostrihavat a vyrábět nějaký ofiny a další silenosti, to jich pak je ještě min, já už jsem z takovýchto priblblejch nápadu kadeřnic vyléčená, maximálně do rovna nebo do oblouku nechat zastrihnout a konec.Jj, to se mi zamlada taky párkrát stalo, že kadeřnice pronesla „Trochu to prostříháme“ a já pak vypadala tři měsíce jak idiot a denně ji proklínala :D Naštěstí už mám dýl svoji kadeřnici, která ví, co chci a nevymýšlí blbosti :)

No já si právě taky s nimi užila svoje, jedna mi to asi tak v mých osmnácti prostrihala tak, ze jsem odcházela s brekem a cely si to pak sama doma před zrcadlem ustrihla na takový ultrakratky mikado pod uši, z toho mám trauma dodnes :roll: :P a to mám ještě vysoké čelo, takže mi setrvale doporucovaly ty ofinky, taky peklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24021
17.2.21 10:23
@Anonymní píše:
Holky myslíte ze mohu mít takto dlouhé vlasy? Mám je strasne jemne a teď jak je zavřeny dlouho kadeřnictví tak jsem nikde dlouho nebyla a narostlo to. Vypadá to blbě nebo myslíte ze to mohu mít takto dlouhé i když jsou strasne jemně a celkem řídké? Foto je s nerozcesanymi vlasy tak jak vypadají po celém dnů bez cesani..

Není to špatný… Když je učešeš, tak to musí být super… :pankac: 8)
Kde jsou ty časy, kdy holky nosily vlasy jako holky /tak, jak to máš ty/… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
17.2.21 10:25

Chtělo by to fotku vlasů kdybys na sobě měla něco svetleho. Takhle se ta hustota blbě odhaduje, ale pripadá mi, že máš vlasů málo a kratší by vypadaly lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.2.21 10:27
@Anonymní píše:
No procesat bych je mohla během dne to je pravda, ale cokoliv na objem si dam na vlasy, stejně dopadnou tak jak na fotce

Tak ony na fotce nevypadají špatně, jen prostě neučesané. To nic jiného, než hřeben nespraví. Doporučuju kartáč typu Tangle Teezer, ale záleží, co ti vyhovuje. Ten styling ti pomůže v tom, že dodá trochu objem a pokud máš jemné vlasy, tak nebudou tak rozlítané. Jak tu někdo psal o těch volných vlnách, tak to by mohlo vypadat dobře a ten styling ti je zpevní. Můžeš vyzkoušet kulmofén, ten dodá objem a udělá přirozené vlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.2.21 10:30

Já bych to zkrátila, minimálně na ramena - bude to vypadat mnohem lépe, upraveněji, bude to mít daleko větší šmrnc.

je mi líto, ale tohle jsou dlouhé, řídké rousy. Rozhodně to nestříhej sama, chce to trefit dobrou délku a tvar k tvému obličeji.

třeba něco takovýhle ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.2.21 10:34

Stačí ty vlasy učesat a bude to dobrý. Vlasy bych zbytečně nezkracovala. Ale já nejsem zastáncem krátkých vlasů u žen.

• Citovat
  • Upravit
14376
17.2.21 10:42

Za mě nee, já tyhle rousy nemám ráda. I když je učešeš, vypadají za hodinu stejně. Působí zplihle a mastně během jednoho dne. Leda bys je opravdu každé ráno umyla a vyfoukala. U jemných vlasů je nejideálnější tupý a kratší střih. U mikáda existuje tolik možností, že už si vybere snad každý tvar obličeje a navíc je pořád v kurzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24021
17.2.21 10:43
@Ou píše:
Já bych to zkrátila, minimálně na ramena - bude to vypadat mnohem lépe, upraveněji, bude to mít daleko větší šmrnc.

je mi líto, ale tohle jsou dlouhé, řídké rousy. Rozhodně to nestříhej sama, chce to trefit dobrou délku a tvar k tvému obličeji.

třeba něco takovýhle ho

Řekl bych, že toto není zrovna nejvhodnější příklad… :nevim: Bude to teda spíš špatným naaranžováním fotky, ale působí to dojmem, že to stříhal někdo pidlookej a na šrot ožralej a že je to zubatý jako prase… Ale nejspíš byl ožralej fotograf… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14704
17.2.21 11:01
@Ou píše:

třeba něco takovýhle ho

Ale na téhle fotce rozhodne nejsou jemné vlasy. Cimz chci říct, ze když se zakladatelka nechá takhle ostříhat, ze toho objemu bude tak o 2/3 min. A zpraminkovati to. To fakt nebude vypadat dobre a stejně si bude dělat radši cop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.21 11:28

Tak jsem si umyla a rozcesala vlasy. Asi trochu lepší ale vím ze za chvíli budou rozlitane

• Citovat
  • Upravit
2696
17.2.21 11:55
@Anonymní píše:
Tak jsem si umyla a rozcesala vlasy. Asi trochu lepší ale vím ze za chvíli budou rozlitane

Takhle už to vypadá mnohem lépe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.2.21 12:35
@Anonymní píše:

Pekne. Ale chce to holt peci a cesani. Ale to neni jen pripad jemnzch vlasu. Ja mam huste vlnite a peci, styling a cesani taky nemuzu osulit, jinak vypadam jak Saxana, ktera zrovna prolezla obri pavucinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.21 12:37
@Hoa Mai píše:
Pekne. Ale chce to holt peci a cesani. Ale to neni jen pripad jemnzch vlasu. Ja mam huste vlnite a peci, styling a cesani taky nemuzu osulit, jinak vypadam jak Saxana, ktera zrovna prolezla obri pavucinou.
:mrgreen: Dobre, zkusím více cesani a pece. A až se otevřou kadeřnictví, přece jen trošičku zkratim.
  • Citovat
  • Upravit
667
17.2.21 12:50

Vyvarovala bych se módním sestřihům a vlasy jen souměrně zarovnala lehce nad prsa. Bude to vypadat dobře, jelikož nemáš vlasy extra husté, tudíž to nebude vypadat jako deka. S patkou nebo nějakým sestupným sestřihem bys to měla ještě na pohled řidší… i když teda spousta kadeřnic to okamžitě doporučuje a podsouvá, což nechápu. Takže jen zkrátit a po mytí si vlasy foukat v předklonu, nebo přes kartáč, a bude to fajne.❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.2.21 12:53
@Anonymní píše: :mrgreen: Dobre, zkusím více cesani a pece. A až se otevřou kadeřnictví, přece jen trošičku zkratim.

No konecky to bude chtit urcite, nechala bych to zastrizene do oblouku (coz se zda, ze ted mas), ne uplne do rovna. Ale dlouhe vlasy se spravnou peci mit urcite muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová