Co si vaše děti přejí k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
15.11.16 14:00

Dcera 9 let - nutně potřebuje dotykový telefon, prý ho mají už skoro všichni ve třídě :lol: :mrgreen:
Dcera 2 roky - zatím prý na dotykový mobil má ještě čas :mrgreen: a teď vážně, má ráda takové ty malé zvířátka, když se pohybují, nebo vydávají různé zvuky, tak ježíšek přiveze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.11.16 00:09

Chlapec, 4 roky

Když už jsem tedy založila tu diskuzi, tak taky přispěji - možná někoho inspiruji, případně mi to někdo rozmluvíte. Já se díky některých komentářů nechala inspirovat od vás, ale zatím je to ve stádiu „debaty“, tak to níže nezmiňuji. :palec:

Hračky do vany - chtěli jsme mu koupit nějaké blbůstky do vany, takže jsme se rozhodli pro RYBÁŘSKOU LOĎ , OCEÁNSKÝ PARNÍK , a ROBO RYBKU

Toužil po křesílku už nějakou dobu a v Ikei jsme měli problém ho odtrhnout od otočného křesla LÖMSK - akorát tam už přemýšlíme nad barvou, že modrého má dost a ta oranžová mi přijde schopná i pro kluka.

Dále toužil po VYSÍLAČKÁCH a JEŘÁBU .

Další můj plán byl, že mu vyzdobíme strop a tak jsme objednali hvězdnou oblohu SVÍTÍCÍ HVĚZDIČKY a PLANETY, HVĚZDY a z toho mu zkusíme něco vytvořit - mám v plánu, že hvězdy nalepím i na zdi- cca do toho půl metra od stropu. Možná to bude v noci opticky pokoj zmenšovat, ale bude to reálnější pocit z noční oblohy (alespoň myslím :lol: ).

V neposlední řadě mu koupíme ještě nějaké povlečení + prostěradla (líbí se mi slevy na této STRÁNCE ).

Dále bych chtěla nějaké knížky, potažmo rébusy pro předškoláky, možná deskovou hru, skleníček… (toto nechávám zatím otevřené) - něco, co by rozvíjelo jeho kreativitu.

A mimochodem, našla jsem dneska super stránku na FB, kde jsem si stáhla hodně věcí - je to taková výtvarka pro děti, určitě se vám bude líbit. Udělala jsem si z některých příspěvků pracovní listy a nechám malému na Vánoce. :palec: Odkaz ZDE je to rusky, ale to nevadí. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.11.16 19:34

@TSMoruga na ty hvězdičky svítící doporučuju pořádnou lepící pásku, máme taky, ale zároveň ne úplně hlaďoučké stěny a opadává to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.11.16 00:37

@hofka Děkuji. Už jsem četla, že to moc nedrží. :( Ale partner si na dobu neurčitou vypůjčí velmi silnou, oboustrannou pásku z práce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.16 18:11

Moje dcera má 8 let a chce na Vánoce parfém…přijde mi to brzy, tak nevím…ale zase nadruhou stranu je to lepší, než kdybych měla kupovat další hračky, se kterými si stejně bude hrát jen pár dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
19.11.16 18:15

Dcera (7) si přeje „živé hodné štěně“, nic jiného nechce.
To zatím nepřipadá v úvahu, takže dostane Lego - péče o štěňátka, psa akrobata a kobylku s hříbětem.
 https://shop.lego.com/…rtlake-41124

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
19.11.16 18:38

Skoro 3 letá

Přeje si všechno a zároveň nic :mrgreen: Z jakéhokoliv katalogu z hračkářství si vybere všechno, všechno nutně potřebuje. Pak se jí zeptáme, co by chtěla od Ježíška, tak neví. Stabilně odpovídala lego, to je taková top hračka. Dostane Albi tužku, Lego princezna Sofie, pokud seženu tak dřevěný domek pro panenky (v Lidlu bude bitka), hru Človíčku nezlob se, pohádkovou knížku + nějaký měkký dárek, cokoli s Minnie, Elsou, Sofií nebo Peppou bude mít úspěch. 14 dní po Vánocích dostane k narozkám Lego lesní zvířátka, hru Krtek a počasí, hru Domino s barvami, pohádkovou knížku a asi ještě něco menšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
19.11.16 20:58

Syn 6 let

kniha Paní Láryfáry, společenská hra od Lucie Ernestové, karetní hra Magicon, parfém Spiderman, kufr Vibovit s lampičkou, plavecké brýle, cyklistický dres a rukavice, lego Ninjago, tričko a kšiltka Ninjago, pistole Nerfka, sedací vak, soubor DVD Harry Potter…také část rozhodíme k babičkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.11.16 21:02

U nás úúúúúúplně všechno, co vidí v reklamách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.11.16 02:51

Mě dneska můj synátor dorazil, ale úplně. Nechala jsem ho nakreslit dárečky ráno, které chce (hlavně ten jeřáb, vysílačky,… ) a že ten dopis odešleme v pondělí Ježíškovi. A víte co? Dnes večer za mnou přišel, ať mu dám ten dopis pro Ježíška, že chce něco jiného. Bobeček mi tam chtěl nakreslit urničku našeho letos zemřelého kocourka, že ho chce vrátit zpět. Málem mi v tu chvíli puklo srdce. Máme vystavenou nádhernou a vkusnou zvířecí urničku v obýváku ve vitríně, kde jsou ostatky našeho kocoura (ano, ano, ano, měli jsme ho rádi a chtěli pro něj důstojnější rozloučení a zároveň si ho nechat navždy s námi) a on že si přeje vrátit XXX (řekl jméno). Je to už hodně měsíců, co kocourek zemřel, ale toto mě u čtyřletého syna překvapilo, polykala jsem slzy. :(
Hodně mě to překvapilo, že chtělo dítě obětovat nové hračky za život kocourka, vždyť vidina nových hraček je přece nejsilnější. Možná i proto mě to dostalo, že jsem netušila, že by nad tím (že jim tolik chybí domácí mazel) děti takto přemýšleli. Ano, vzpomíná velmi často, ale on teď v podstatě využil své vánoční přání a chtěl vrátit zpět zemřelého kocourka a to i za cenu, že nedostane žádné hračky. Dojalo mě to. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
20.11.16 11:40

@TSMoruga Já to jen čtu a tlačí se mi slzy do očí.

Dcera do dopisu, kromě štěněte, napsala, cituji „a zdravý mámně“ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
12.12.16 14:21

Holky, jaké společenské hry máte vyzkoušené? Pro děti od 6 let. Chci kupovat dobble a přemýšlela jsem nad dostihy junior.
Miluje hry. Nejradši má aktivity a z pohádky do pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.12.16 14:24

@Kirstenn Dobble máme a moc ho to nebaví, má rád Grabbolo. Já bych chtěla Carsaccone pro děti. No a top hra je Duhový závod a Labyrint Junior (kluk 5 let).

• Citovat
  • Upravit
9880
12.12.16 14:25

@Kirstenn my včera koupili hru bitva- lodě.. Nevím, jak se to jmenuje přesně, vybíral to manžel, ale je to na stejném principu jako dřív se hráli lodě na papíru.. Máme teda chlapce.. je to pro děti od 7 let atd.. tak uvidíme.. Dostihy jsem chtěla taky kupovat, ty mi přijdou lepší z tvojí nabídky..
A dívala jsem se na ty Lichožrouty, někdo to tu psal, ale je to psané od 3 let, tak nevím, jeslti ot neni moc dětské..
Ještě jsme přemýšleli nad dětským Creble- nebo jak se to píše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
12.12.16 14:29

To carcassonne vypadá moc dobře. Díky :palec:
Myslíte, že dobble je zbytečné? :think:
Edit. Ale píšou, že je až od 8 let :think:
A to dětské mi přijde zase moc pro malé..

Příspěvek upraven 12.12.16 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová