Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@katula9 píše:
Ge nejsem jedina kdo s ni ma problem
Tak to se mi promin tedy nezdá, stejnou banku má dcera, manžel má u ní firemní účet a nikdy takový problém nebyl. ![]()
@katula9 píše:
Ge nejsem jedina kdo s ni ma problem
to jsou ale hrozný plky… mám GE už spoustu let a ani jednou se mi nic podobného nestalo.
@neumisa píše:
to jsou ale hrozný plky… mám GE už spoustu let a ani jednou se mi nic podobného nestalo.
Taky jsem ještě od nikoho nic takovýho neslyšela. A navíc si to banka nemůže ani dovolit. Takže jedině je příkaz špatně zadaný nebo nejsou peníze.
Já nevidím jediný důvod, proč by to banka klientovi dělala, vždyť ona ty klienty potřebuje.
Ano, nedostatek peněz je dobrý důvod neprovést platbu, ale to „samozřejmě nepřichází v úvahu, zlá banka si vylévá vztek na klientovi, který ji živí“ ![]()
@hanka.br. píše:
Zřejmě máte na účtě obvykle i nějaký zůstatek.
no to mám, má banka mě miluje, dokonce mi občas i zavolá
![]()
@katula9 píše:
Prakticky ano neprovede zadny vse resi vklady na ucet pokud mi nekdo napise ze je.neco spatne
A za těch 10 měsíců jsi asi neměla ani jednou cestu na poštu, že by jsi peníze poslala složenkou, že?
A nějakým nedopatřením sis zapomněla přečíst všechny zprávy od @1Luca
Zajímavý, jedna uživatelka tady si taky ode mě už rok nečte zprávy, asi má taky problémy s bankou
![]()
@boball píše:
@Pink Lady nebo s očima
Možná habruje eMimino a chudinky uživatelky by tak rádi zaplatily, ale nemůžou, protože jim nejdou přečíst zprávy
![]()
Ve mně osobně teda nikdy tahle uživatelka nevzbuzovala žádné extra sympatie, přišla mi taková divná - nejdřív ty deníčky s postiženým miminkem + o jeho smrti + jeho fotka (a to to miminko ani nebylo její) a pak asi 4deníčky o jejích nemocech
možná se pletu, ale působilo to na mě spíš, že se chce jen zviditelnit nejdřív na úkor ostatních a pak asi už neměla z čeho čerpat, tak psala furt o sobě
@Conulka deníčky jsem četla. Beru to spíš tak, že jsou lidi různí. Jsou lidi, co jdou úplně bez soudnosti do televizních talentových soutěží. Diváci se smějou, oni to třeba ani nejsou schopni pochopit. Takhle jsem vnímala její deníčky. Né že by se jim někdo smál, ale spíš tematika, styl psaní (nedokázala posoudit, že to není nijak zajímavé). Vnímám ji jinak podobně jako ty.
Zdravím,
téma je momentálně zcela OT, proto uzamykám. @katula9 pokud máte nějaké nedořešené pohledávky, prosím o urychlenou nápravu.
adminka Zuzka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat