Co teď? Údajně doručený balíček

1917
9.10.15 21:02

Co ted?Udajne doruceny balicek

Zdravim pisi z telefonu ale poradit minuly ctvrtek pctvrtekymi byl posilan balicek adresa vse balicek do dnebalicekska nemam doma ale podle posty byl a tim padprevzatdoruc odesilapademodesilatelka to nechce jiz resit nemam ani doklad od odeslani nodeslanico by jste radily? Jinak pani mi jiz posilala driv nekolik balicku vzdy bez problemu

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Elenentka
9.10.15 21:05

I když píšeš z mobilu, tak se to dá číst fakt hooodě blbě…
Nicméně předání balíku se podepisuje ne? Chtěla bych teda po poště vidět svůj podpis…

• Upravit
30408
9.10.15 21:06

@katula9 Pokud byl balíček doručen, musel by adresát podepsat převzetí. Jestliže jsi nic nepodepsala a tedy nepřevzala, pak problém řeš na poště a nenech se odbýt. Neřeš to s doručovatelkou, ale s vedoucí. Musí ti ukázat podepsanou doručenku. Balíček je automaticky pojištěn na 500,– Kč (pokud ho kamarádka nepojistila na víc peněz), proto při jeho nedoručení musí být tato částka vyplacena.

• načítám...
16906
9.10.15 21:07

Pošta by měla mít podpis osoby, která balík převzala, ne? Odesilatelka ti ukázala podací lístek?

• načítám...
15088
9.10.15 21:07

A byl zaplacený dopředu? Jinak taky na poště bych chtěla vidět, kdo balík převzal.

• načítám...
5271
9.10.15 21:12

@katula9 Ty to máš s těma balíčkama pořád nějak zapeklité. Třeba když ti balíček pošlu, ty jej přebereš a nezaplatíš. A pak děláš mrtvého brouka. Že? :*

• načítám...
1917
9.10.15 21:12

Jj zaplacen byl podpis v pondeli budu chtit videt docela me prave tento bslicek mrzi praveze jsem vubec nic nepodepisovala dopoledne ani u nas nikdo neni doma

• načítám...
30408
9.10.15 21:13
@katula9 píše:
Jj zaplacen byl podpis v pondeli budu chtit videt docela me prave tento bslicek mrzi praveze jsem vubec nic nepodepisovala dopoledne ani u nas nikdo neni doma

Obešla jsi sousedy? Někam ho vrazila, aby se s ním nemusela tahat. Pokud ho tedy opravdu nemáš.

• načítám...
15088
9.10.15 21:17
@1Luca píše:
@katula9 Ty to máš s těma balíčkama pořád nějak zapeklité. Třeba když ti balíček pošlu, ty jej přebereš a nezaplatíš. A pak děláš mrtvého brouka. Že? :*

ale… :think:

• načítám...
1917
9.10.15 21:18

Podle me to vezlo auto byly to dve krabice sousedy skusim obejit zotra i kdyz doma byva dopoledne jen jedna sousedka

• načítám...
1917
9.10.15 21:20

Jestli je neco nedoplacene naposte mi. prosim zpravu v pondeli hned napravim ocividne mi zase banka dela problemy bohuzel to neni poprve v pondeli vlozim primo na ucet

• načítám...
5271
9.10.15 21:21

@boball to je tak, když chceš někomu pomoct a věříš mu, nechceš platbu předem. Já káča hloupá :zed:.

• načítám...
5271
9.10.15 21:24
@katula9
@katula9 píše:
Jestli je neco nedoplacene naposte mi. prosim zpravu v pondeli hned napravim ocividne mi zase banka dela problemy bohuzel to neni poprve v pondeli vlozim primo na ucet

Bla bla bla. Od prosince zprávy nečteš a tvá banka… ty asi nemáš banku.

• načítám...
3753
9.10.15 21:25

@katula9 ale, kromě pošty i banka se proti tobě spikla :think:

• načítám...
1917
9.10.15 21:25

Toto je ted momentalne vedlejsi samozrejme jsem ochotna a chci problem zavineny bankou resit bohuzel o tomto jsem. nevedela coz me samozrejme mrzi a co nejdriv toto chci napravit

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová