Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim pisi z telefonu ale poradit minuly ctvrtek pctvrtekymi byl posilan balicek adresa vse balicek do dnebalicekska nemam doma ale podle posty byl a tim padprevzatdoruc odesilapademodesilatelka to nechce jiz resit nemam ani doklad od odeslani nodeslanico by jste radily? Jinak pani mi jiz posilala driv nekolik balicku vzdy bez problemu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
I když píšeš z mobilu, tak se to dá číst fakt hooodě blbě…
Nicméně předání balíku se podepisuje ne? Chtěla bych teda po poště vidět svůj podpis…
@katula9 Pokud byl balíček doručen, musel by adresát podepsat převzetí. Jestliže jsi nic nepodepsala a tedy nepřevzala, pak problém řeš na poště a nenech se odbýt. Neřeš to s doručovatelkou, ale s vedoucí. Musí ti ukázat podepsanou doručenku. Balíček je automaticky pojištěn na 500,– Kč (pokud ho kamarádka nepojistila na víc peněz), proto při jeho nedoručení musí být tato částka vyplacena.
Pošta by měla mít podpis osoby, která balík převzala, ne? Odesilatelka ti ukázala podací lístek?
A byl zaplacený dopředu? Jinak taky na poště bych chtěla vidět, kdo balík převzal.
@katula9 Ty to máš s těma balíčkama pořád nějak zapeklité. Třeba když ti balíček pošlu, ty jej přebereš a nezaplatíš. A pak děláš mrtvého brouka. Že? ![]()
Jj zaplacen byl podpis v pondeli budu chtit videt docela me prave tento bslicek mrzi praveze jsem vubec nic nepodepisovala dopoledne ani u nas nikdo neni doma
@katula9 píše:
Jj zaplacen byl podpis v pondeli budu chtit videt docela me prave tento bslicek mrzi praveze jsem vubec nic nepodepisovala dopoledne ani u nas nikdo neni doma
Obešla jsi sousedy? Někam ho vrazila, aby se s ním nemusela tahat. Pokud ho tedy opravdu nemáš.
Podle me to vezlo auto byly to dve krabice sousedy skusim obejit zotra i kdyz doma byva dopoledne jen jedna sousedka
Jestli je neco nedoplacene naposte mi. prosim zpravu v pondeli hned napravim ocividne mi zase banka dela problemy bohuzel to neni poprve v pondeli vlozim primo na ucet
@boball to je tak, když chceš někomu pomoct a věříš mu, nechceš platbu předem. Já káča hloupá
.
Toto je ted momentalne vedlejsi samozrejme jsem ochotna a chci problem zavineny bankou resit bohuzel o tomto jsem. nevedela coz me samozrejme mrzi a co nejdriv toto chci napravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat