Okradl přítele. Co to je za lidi? Chce se mi brečet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
14.12.13 11:59
@denisa 76 píše:
@Šája :roll:
:mavam: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Lenka147
Kdo nemá vlastní myšlenky, musí citovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@ostružyna
Miloši? Jsi to ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.12.13 12:03
@ostružyna píše:
je čas roztrhávat i čas sešívat, čas mlčet i čas mluvit;

Opakovaný vtip už vtipný není. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.12.13 12:05

Kissi, i mě by zajímalo, jak mohl chlap po operaci okrást tvého přítele? Není mi to moc jasné. Prosím, neber to zle, netrefuji se do tebe. Ale nějak si to nedokáži představit… :oops: :nevim:
Když to osvětlíš více, budeme moudřejší :palec:.
Ale jinak souhlas, někteří lidé jsou na pěst…

OT: můj nick také neodpovídá pravidlům českého pravopisu - čárka nad „u“ je schválně, i malé písmeno „r“ je schválně. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
14.12.13 12:17

@ostružyna Vzala sis ráno prášky? :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
12154
14.12.13 12:23
@Camael píše:
@ostružyna
Miloši? Jsi to ty?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ostružyna
14.12.13 12:24
@radúna píše:
Kissi, i mě by zajímalo, jak mohl chlap po operaci okrást tvého přítele? Není mi to moc jasné. Prosím, neber to zle, netrefuji se do tebe. Ale nějak si to nedokáži představit… :oops: :nevim:
Když to osvětlíš více, budeme moudřejší :palec:.
Ale jinak souhlas, někteří lidé jsou na pěst…OT: můj nick také neodpovídá pravidlům českého pravopisu - čárka nad „u“ je schválně, i malé písmeno „r“ je schválně. :P

konečně někdo pochopil, že to je celý fake a že se zde testují reakce :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
33916
14.12.13 12:24
@Camael píše:
@ostružyna
Miloši? Jsi to ty?
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.12.13 12:25
@Šája píše: :mavam: :zed:

je to Miloš :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.12.13 12:28

@ostružyna Pak už jen stačí chtít a vnější svět používáte vyjjimečně a spíše pro pobavení, viz volby či politické eldorádo. Já bych ve svém světě nevydržoval úředníky, právníky, soudce a policajty. Myslim že tim, že si tu lidi zakládaj permakulturní zahrádky, to nekončí, ale naopak začíná. Ale jděte, brát by chtěl každej, ale na oltář položit nějaké oběti, to už je v českých luzích a hájích velkej problém.
Ja verim ze slo a myslim ze nejvetsi prekazkou je jen a pouze ceska mentalita, bohuzel. ja jsem presvedcen, ze alternativa muze fungovat, ale kdyz se nechce, tak to nepujde, to je mi jasnea mozna jeste jednu poznamku. Ne kazdy ma dostatek financi, aby si mohl dovolit koupit tolik prostoru jako ty, ale kdyz se da vic lidi dohromady a kazdy neco prihodi do banku, muzou zacit neco budouvat, postupne prikupovat, pribirat lidi atd.
Kazdy kdo ma trochu selskeho rozumu dokaze dovtipit, ze male komunity po svete dokazi byti svobodne a sobestacne a jedine co k tomu potrebuji je dostatek prostoru a spolupracovat, nikoliv bojovat mezi sebou.

• Citovat
  • Upravit
1211
14.12.13 12:46
@ostružyna píše:
konečně někdo pochopil, že to je celý fake a že se zde testují reakce :lol: :lol: :lol:

pěkná blbost :zed: ježiší to má někdo zábavu při sobotě :roll:…Běž radši péct cukroví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ostružyna
14.12.13 12:47
@gabki píše:
pěkná blbost :zed: ježiší to má někdo zábavu při sobotě :roll:…Běž radši péct cukroví :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: nebud tak smutná :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
12154
14.12.13 12:49
@ostružyna píše:
konečně někdo pochopil, že to je celý fake a že se zde testují reakce :lol: :lol: :lol:

To si nemyslím. Spíš si myslím, že kissy to napsala trochu nesrozumitelně.

Jen jsem zvědavá, jestli si najde čas a dovysvětlí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7217
14.12.13 12:55
@ostružyna píše: :mrgreen: :mrgreen: nebud tak smutná :mrgreen:

Na regionální úrovni porovnáváme zejména celkový počet druhů a vyšších taxonů, k nimž tyto druhy náleží. Geomorfologie: Lokalita spadá do podcelku Jaroslavické pahorkatiny, která je částí Dyjsko-svrateckého úvalu. Reliéf: Reliéf je tvořen plochou údolní nivou, ze které se strmě zvedají V a Z orientované svahy. Svahy v jižní části byly zterasovány. Geologie: Geologické podloží tvoří šedé krystalické vápence, které na několika místech vystupují na povrch v podobě drobných kupovitých skalek. Z plazů se zde vyskytuje ještěrka obecná (Lacerta agilis), ještěrka živorodá (Zootoca vivipara), slepýš křehký (Anguis fragilis) a užovka obojková (Natrix natrix). Krajinná charakteristika: Jedná se o komplex stepních trávníků a křovin na svazích s teplomilnými společenstvy rostlin a živočichů.""Geologie: Geologické podloží tvoří opuky a a slínovce sv. křídy.
Krajinná charakteristika: Převážná část území leží v mírně teplé oblasti MT3. Území se nachází na rozhraní dvou bioregionů Sýkořského a Svitavského. Krajinná charakteristika: Relativně široké a ploché údolí Otavy, zvedající se mírnými svahy do okolních pahorkatin a vrchovin. Rozmanitost živého světa je možno sledovat na různých úrovních. Proto v těsné blízkosti chráněného místa jsou panelové domy a do této oplocené lokality míří mnoho obyvatel. Reliéf: Reliéf je členitý, převládají prudké svahy s JV, J až JZ orientací, které spadají do údolí potoka Schatzgraben. Borovice, akáty a lidé ale výskyt koniklece minimalizovali. Rozdíl mezi známým, popsaným, a systematickou biologií pojmenovaným počtem druhů a odhadem skutečné globální diverzity je značný.
Ekologie zkoumá, které faktory a procesy tuto diverzitu ovlivňují. Rozpoznávání druhů u některých skupin organismů je velmi problematické a také řada regionů je jen nedostatečně prozkoumaná (např. tropické lesy, korálové atoly, hlubokomořské příkopy). Samozřejmě, vstup je zdarma. Jádro území tvoří NPR Kladské rašeliny (části Lysina, Paterák, Tajga, Malé rašeliniště, Husí filc). Jedná se o vrchovinu prořezanou hlubokým údolím Křetínky, tvořenou krystalinickými horninami a tektonicky zakleslými křídovými usazeninami. Českomoravská vrchovina v suprakolinním až submontanním vegetačním stupni. Geomorfologie: Území leží v Bavorovské pahorkatině (v její části Prácheňská pahorkatina). Jedná se o plochou nížinnou pahorkatinu tvořenou neogenními a kvartérními usazeninami.
Pedologie: Půdy na vápencích tvoří rendziny, na rulách převažují kambizemě. V jinak silně odlesněné oblasti se dochovalo několik lužních lesních celků, mezi největší patří Lipovka a větší les Netušil, menší plochu zaujímají louky, jejichž velká část byla po regulaci Labe rozorána." Znám například místo nedaleko Brna, kde se vyskytovaly čtyři formy koniklece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová