Co to je za zákeřnou povahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.21 11:50
@Kubula.K píše:
Jasně, kouká se na to blbě. Můžeš říct hele, mně přijde, že o Vaškovi mluvíš, jako by nic nedělal. Ale já mám pocit, že udělal to a to a to, je to tak? A ještě tohle a tohle… MAM PRAVDU??? Nedala bych ji pokoj, dokud by sama neřekla, co všechno dělá. A příště zase. Já to fakt nenávidím, tohle chování, a dokud do toho můžu mluvit, tak v mé přítomnosti se tohle dít nebude. :cert: :cert: :cert:

Jsem sice strašpytel, ale asi to priste zkusim, protoze me to vazne vytaci…

My jsme sem tam neco rekli k jejim blbym poznamkam, ale „decentne“…

Treba kdyz se delalo to maso a ona: Mohl bys uz jit to maso aspon otocit nebo tu budes porad jen sedet a blbe hledet jako ta tva dcera, ktera taky neudela nic co ji nebavi???!?
On: vzdyt jsem to otacel pred minutou.
Ona: bez a udelej to ted hned!!!
My: maso se prece nemusi otacet kazdou minutu.My to pak otocime…

Nevim, netroufli jsme si ji narovinu od plic rict, at se sklidni…

Fakt budu nervozni, pokud ji neco reknem, z jeji reakce… Aby se z nas nestali uz „jenom sousedi“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.21 11:53
@karkarka píše:
Vzhledem k tomu, že jsou spolu minimálně 20 let, tak brácha asi bude takhle spokojenej ne? A jak píšeš že ona má spoustu kamarádů, aktivit. No tak asi to tak strašná osoba nebude.

No, takovy nazor ma prave kazdy, kdo ji nezna..
Uplne stejny… Pritom ma plno masek… A kdyby ji bracha kopl do dupky verim, ze by byl on za nejvetsiho hňupína…

• Citovat
  • Upravit
678
17.1.21 12:30
@Anonymní píše:
Co je to za povahu?Co to je za osobnost??? To je cholerik, narcys???

A co je tvuj bracha za osobnost? Zzenstilej utaplik, co si necha vse libit? Nebo mentalne nedostatecnej?
Svagrova je krava, o tom zadna, ale oc je bracha lepsi, kdyz ji necha ponizovat vlastni dceru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
17.1.21 15:52

Ona manipulativní psychopatka, bratr zmanipulovaný chudák. Prozřít musí on sám, bohužel se to děje v tak málo případech…
Když nic nezměnil poté, co se děti osamostatnily, těžko změní něco teď.
Doporučuju do toho vůbec nezasahovat, vše se obrátí proti tobě, jako psychopatka ona nemá žádné svědomí ani emoce a tebe to bude akorát válcovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.21 20:13

Zakladatelka

Nevim, takove ty reci… chova se k nemu tak jak ji to on dovoli a tak… no na jedne strany je to pravda, na druhe velice lehke rict ale slotitejsi konat..

To je jak rict cloveku s depresi nebo psychoušovi - muzes si za to sam, sklizis si jen to co sis sám v sobe zasel…

Kazdy jsme nejaci a mame v necem nedostatky nebo proste se neumime branit… to neznamena, ze jsme hloupi nebo babovky…

Bracha je dobrej chlap..
Jen nikdy predtim a to ani ja jsme nemuseli nikdy resit konflikty, nasi meli harmonicke manzelstvi..Toto ani jeden nezname… domnivam se, ze svagrova byla fajna zenska, ze se toto „neco“ z ni stalo v poslednich letech… No, ale je to maras…

• Citovat
  • Upravit
7209
17.1.21 20:35
@pannda píše: ..a že jí nic neřeknete…

Nechcou zničit vztahy v rodině :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie