Co v Brně, kam s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
12.12.11 22:04
Agi20 píše:
Wiolla píše:
zRadus píše: …Ale jít si sama sednout do kavárny, to bych asi taky nedala :mrgreen: To si to kafe můžu udělat i doma :mrgreen:
Holky, ale vy to nechápete. Já mám na mysli kavárnu, kde je dětský koutek a nebo která je vyloženě pro děti. Dítko vpálí mezi ostatní děti a je aspoň chvilku klid. Na to kafe, na které by doma klid nebyl… :mrgreen: ;)
Tak to já si zas na klid nemůžu stěžovat :) Malá je děsně hodná a zabaví se já mám klid snad na všechno…je to moje zlatíčko hodný :)

Chceš půjčit nějakýho kluka, abys věděla „zač je toho Bajaja“? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.12.11 22:12
janac píše: … Juro, nejsou. Rybičky jsou zrušený, dějí jim nový akvárka v zoo.....

Hmmmm, tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
12.12.11 22:16
Wiolla píše:
Agi20 píše:
Wiolla píše:
zRadus píše: …Ale jít si sama sednout do kavárny, to bych asi taky nedala :mrgreen: To si to kafe můžu udělat i doma :mrgreen:
Holky, ale vy to nechápete. Já mám na mysli kavárnu, kde je dětský koutek a nebo která je vyloženě pro děti. Dítko vpálí mezi ostatní děti a je aspoň chvilku klid. Na to kafe, na které by doma klid nebyl… :mrgreen: ;)
Tak to já si zas na klid nemůžu stěžovat :) Malá je děsně hodná a zabaví se já mám klid snad na všechno…je to moje zlatíčko hodný :)
Chceš půjčit nějakýho kluka, abys věděla „zač je toho Bajaja“? :lol:

Ne ne děkuji :lol: občas hlídám synovce (5 a 3 roky) a to teda máme o zábavu postaráno :) Děcka jsou spolu všichni 3 moc hodní ale jakmile se začnou synovci kvůli něčemu hádat,tak máme veselo :lol: Nelinka od nich něco okouká a pak to dělá taky :lol: Když jsem byla těhotná chtěla jsem chlapečka teda ale děkuju za krásnou,hodnou a hlavně umazlenou holčičku :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.12.11 22:19

No ještě mě napadl teďka Anthropos - alias „U chlupatého slona“ :mrgreen: Nevím, jestli není v tuto roční dobu zavřený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.12.11 22:21
Jura007 píše:
No ještě mě napadl teďka Anthropos - alias „U chlupatého slona“ :mrgreen: Nevím, jestli není v tuto roční dobu zavřený…

Není zavřený, tam chodíme. Ale pro 3-letého je to cca na 15 minutovou prohlídku, víc ho nebaví. Pak ještě kafíčko v občerstvení a jde se. :lol: Dětský koutek tam nemají (nebo aspoň o něm nevím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
12.12.11 22:35

Ahoj holky Brňačky,
my teď v zimě chodíme nejraději do Kuřátek na Poštovskou - je to mateřské centrum, ale je tam dopoledne středa - pátek volná herna - mají to tam moc hezky zařízené, pěkné hračky i pro prťata, doprovodný program, my chodíme většinou ve středu, to tam je výtvarné tvoření.
Jinak různé babykavárny - většinou Líšeň nebo Vinohrady.
Bongo je podle mě tak od 3 let, pro zdatnější děti od 2, dcera tam byla poprvé asi ve 2 a čtvrt roce a byla nadšená. Ale musel tam s ní někdo pobíhat - některé atrakce by samostatně nezvládla.
Občas taky chodíme do solné jeskyně v centru Brna, na Orlí (Awarelax centrum), mají tam hračky pro děti, je to super.
Někdy jdeme do Ikei, tam v dětském oddělení je i hrací koutek, Kika taky měla za restaurací skrytý hrací koutek (nevím, jestli tam ještě je, dlouho jsme tam nebyli)
Taky je super Modelový svět - modely železnic.
V Olympii teď zadarmo jezdí Polární expres.
V Obřanech je super zahradní vláček - ta je otevřeno tuším v neděli, ale nevím, jak přes zimu.
V létě je u přehrady super hřiště s názvem Mraveniště (skákácí hrady, trampolíny apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
12.12.11 22:38
katsha píše:
Ahoj holky Brňačky,
my teď v zimě chodíme nejraději do Kuřátek na Poštovskou - je to mateřské centrum, ale je tam dopoledne středa - pátek volná herna - mají to tam moc hezky zařízené, pěkné hračky i pro prťata, doprovodný program, my chodíme většinou ve středu, to tam je výtvarné tvoření.
Bongo je podle mě tak od 3 let, pro zdatnější děti od 2, dcera tam byla poprvé asi ve 2 a čtvrt roce a byla nadšená. Ale musel tam s ní někdo pobíhat - některé atrakce by samostatně nezvládla.
Občas taky chodíme do solné jeskyně v centru Brna, na Orlí (Awarelax centrum), mají tam hračky pro děti, je to super.
Někdy jdeme do Ikei, tam v dětském oddělení je i hrací koutek, Kika taky měla za restaurací skrytý hrací koutek (nevím, jestli tam ještě je, dlouho jsme tam nebyli)
V Obřanech je super zahradní vláček - ta je otevřeno tuším v neděli, ale nevím, jak přes zimu.
V létě je u přehrady super hřiště s názvem Mraveniště (skákácí hrady, trampolíny apod.)

Jojo na Mraveniště se těším ještě jsme tam nebyli budeme mít premiéru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
12.12.11 22:41

Jo, tam je to fakt super, hlavně mám pocit, že měli kupón i v Rodinných pasech, takže to bylo pak za poloviční cenu. A i normální cena je „lidová“. Ale hlavně je super, že lístek platí celý den a můžeš kdykoliv odejít a pak zase přijít. :palec: Aspoň tak to měli letos.

Agi20 píše:
katsha píše:
Ahoj holky Brňačky,
V létě je u přehrady super hřiště s názvem Mraveniště (skákácí hrady, trampolíny apod.)
Jojo na Mraveniště se těším ještě jsme tam nebyli budeme mít premiéru :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
12.12.11 22:43

Ještě mě napadlo - na Josefské je Family point - mají tam taky koutek pro děti -je to super na ohřátí, nakrmení potomků apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
12.12.11 22:49

Ještě doporučuju v Horních Heršpicích minizoo - Heršpický dvorek. Je to velká ohrada, kde mají různé druhy koz, ovcí, oslíků, prasat, drůbež apod. Dá se to celé obejít a pozorovat zvířata z různých stran. Zvířata se dají i krmit. :palec: Je to mezi ulice K Nábřeží, Dufkovo nábřeží a Pěšina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.12.11 08:08
katsha píše:
Jo, tam je to fakt super, hlavně mám pocit, že měli kupón i v Rodinných pasech, takže to bylo pak za poloviční cenu. A i normální cena je „lidová“. Ale hlavně je super, že lístek platí celý den a můžeš kdykoliv odejít a pak zase přijít. :palec: Aspoň tak to měli letos.

No tak rodinný pasy máme taky.V létě jsme s něma oblítali ZOO :)Ještě sehnat někoho,kdo by s námi v létě do Mraveniště vyrazil a máme se na co těšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.12.11 08:10

Agi, no prosím to jsme se sešly :mrgreen: Ve Slatině jsi bydlela dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.12.11 08:15
RyBANA píše:
Agi, no prosím to jsme se sešly :mrgreen: Ve Slatině jsi bydlela dlouho?

No jak se to vezme :) tak polovinu dětství :D když jsem šla do 4.třídy tak jsme se zrovna přes léto stěhovali právě do Tuřan.Ale dochodila jsem tam základku.Nechtělo se mi od kamarádů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.12.11 08:26

Jo tak :-) Já právě přemýšlela jestli se můžeme znát nebo ne a nevím no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.12.11 08:28
RyBANA píše:
Jo tak :-) Já právě přemýšlela jestli se můžeme znát nebo ne a nevím no :lol: :lol:

Já si myslím,že asi ne :) Je mi 20 :lol: Ale mám dvě starší švice (30 a 27)Tak možná je znáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí