Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně taky manžel řekl v těhotenství, že můžu přitahovat s tím bubnem jen úchyla. ![]()
Když se mě můj tchán zeptal, jestli vůbec menstruuju a beru antikoncepci, protože si nepřeje, abych „něco“ porodila, protože nic normálního porodit nedokážu. A přeci jsem porodila, a moje holčička je pro mě geniální. Díky ní se to spravilo.
@sonique Jojo. Snaží se mě deptat neustále, ale už se mu / jim nedaří. Malá mi vše vynahradila. ![]()
25kg co jsem nabrala po dětech a jsem tlustý neschopný prase co to prostě nezvládá shodit (4 roky od druhýho porodu) ![]()
Děti, za které puberťáky považuji, jsou zlé. Proto bych se tím, co bylo na střední netrápila. Horší je to s dospělými. Jako dospělé mi jednou jeden dobrák řekl (už ani nevím, kdo z nich to byl), že už se ve sportovních výsledcích nezlepším, jedině, že by mi odřezali kus zadku. Přítel byl v této „komisi“. Sebevědomí mi to nesnížilo, ale byla to poslední a nejdrsnější narážka na moji figuru. Rozchod následoval brzy a neustálé pohrdání moji figurou bylo také důvodem, i když ne hlavním.