Co vám snížilo sebevědomí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.4.15 07:23
@Anonymní píše:
Když mi spolužák na střední řekl, že mám vyklepanej zadek a druhý spolužák, že mám ruce jak Rambo…vážila jsem 55kg/170cm. Od té doby nesnáším svou postavu.
Dál mi hodně snížilo sebevědomí, to že se mnou přítel nechtěl spát. Trvalo to 2 roky. Poslední dobou se to hodně zlepšilo, ale stále si myslím, že pro něj nejsem dost dobrá.

Děti, za které puberťáky považuji, jsou zlé. Proto bych se tím, co bylo na střední netrápila. Horší je to s dospělými. Jako dospělé mi jednou jeden dobrák řekl (už ani nevím, kdo z nich to byl), že už se ve sportovních výsledcích nezlepším, jedině, že by mi odřezali kus zadku. Přítel byl v této „komisi“. Sebevědomí mi to nesnížilo, ale byla to poslední a nejdrsnější narážka na moji figuru. Rozchod následoval brzy a neustálé pohrdání moji figurou bylo také důvodem, i když ne hlavním.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.15 07:33

Mně taky manžel řekl v těhotenství, že můžu přitahovat s tím bubnem jen úchyla. :?

• Citovat
  • Upravit
276
3.4.15 07:41

Když se mě můj tchán zeptal, jestli vůbec menstruuju a beru antikoncepci, protože si nepřeje, abych „něco“ porodila, protože nic normálního porodit nedokážu. A přeci jsem porodila, a moje holčička je pro mě geniální. Díky ní se to spravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.4.15 07:46

@skretik kristepane, někteří lidi jsou jak dementní :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
3.4.15 07:51

@sonique Jojo. Snaží se mě deptat neustále, ale už se mu / jim nedaří. Malá mi vše vynahradila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.15 08:03

25kg co jsem nabrala po dětech a jsem tlustý neschopný prase co to prostě nezvládá shodit (4 roky od druhýho porodu) :oops:

• Citovat
  • Upravit
687
3.4.15 10:09

@skretik A mají k tomu nějaký důvod? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat