Co vás nejvíc vytáčelo v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
25.11.14 19:57

Me asi nestve nic z toho, co tu bylo zmineno (na bricho mi ale nikdy nikdo nesahal, kdyby jo, tak to by mi vadilo), ale ted o vikendu me nastvala tchyne, termin mam 10.1. a ona porad - to by bylo nejlepsi, kdyby se narodilo az 23. na Honzovy narozeniny, nebo 27. na Lindiny narozeniny, nebo 31. na Sebyho narozeniny… No jiste, proc bych neprenasela tri tydny, aby se moje dite narodilo na narozeniny jejiho nejoblibenejsiho vnuka, ze? :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 20:04
@Klementyna píše:
Me asi nestve nic z toho, co tu bylo zmineno (na bricho mi ale nikdy nikdo nesahal, kdyby jo, tak to by mi vadilo), ale ted o vikendu me nastvala tchyne, termin mam 10.1. a ona porad - to by bylo nejlepsi, kdyby se narodilo az 23. na Honzovy narozeniny, nebo 27. na Lindiny narozeniny, nebo 31. na Sebyho narozeniny… No jiste, proc bych neprenasela tri tydny, aby se moje dite narodilo na narozeniny jejiho nejoblibenejsiho vnuka, ze? :zed: :pocitac:
:roll: boze jak muzou byt lidi tak strasne hloupí?
  • Citovat
  • Upravit
33005
25.11.14 20:09

U prvního jsem měl osypky z věty „Těšíš se?“, „Už nakupuješ/máš výbavičku“ a z toho, že všichni byli mimo z toho, že jsme si nenechali říct, co to bude.

U druhého mě nejvíc štve, že jsem furt unavená a vědomí, že nefunguju normálně na plný plyn.

Edit: Ještě pokusy mi mermomocí „prognózovat“ pohlaví na základě „zaručených“ metod typu prstýnek/chutě/tvar břicha.
A u druhého hlášky ve smyslu, že by to chtělo tu sestřičku/holčičku do párečku… :roll:

Zas na druhou stranu chápu, že když člověk vidí těhotnou, tak o čem jiném se bavit, že jo…jen to občas je stejně trapný, jako plkat o počasí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
25.11.14 20:30

Tak u nás se to s tchýní vyřešilo tak, že neví že už je 3 měsíce tchýní a o tom že bude babičkou nemá nejmenší tušení.

Na otázky co mám a nemám nachystaný odpovídám popravdě že už mám všechno a dál se není o čem bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.11.14 13:22

I já se musím podělit o jeden nejdebilnějš kec, který někdo mohl vypustit z úst. Měla jsem v prvním těhotenství šílené nevolnosti a moje „kamarádka“ paní Inženýrka bez emocí prohlásila: " A chtěla bys aby miminko zemřelo?". Od té doby se s ní nebavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.11.14 13:25

Mé vytáčet a vytáčí otazka:Budeš kojit, kojila jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.11.14 13:32
@zkrumlova píše:
I já se musím podělit o jeden nejdebilnějš kec, který někdo mohl vypustit z úst. Měla jsem v prvním těhotenství šílené nevolnosti a moje „kamarádka“ paní Inženýrka bez emocí prohlásila: " A chtěla bys aby miminko zemřelo?". Od té doby se s ní nebavím.
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
951
26.11.14 13:33

Když jsem čekala druhého chlapečka: A kdy bude ta holčička??? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
26.11.14 13:40

AHoj holky taky přidám několik otázek například (tchýně) „no to je jasný že čekáš kluka“ čekáme holku! „hlavně se nesprchuj moc teplou vodou spíš studenou“ Jasně budu se sprchovat studenou vodou, občas si připadám jak uplnej debil..A nebo taky otázky jako „cože a ty jsi přibrala už 5kg?“, „nestěžuj si, bude to ještě horší“..,„prosím tě vždyt nevíš co tě čeká“..„no jen počkej po porodu“..No občas mi lidi okolo mě přijdou hroooozně ohleduplný.. ;) :potlesk: až je mi z nich špatně!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
26.11.14 15:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
26.11.14 15:47

Nesnášela jsem řeči: " Strašně ti to sluší, to bude určitě kluk." ( to tvrdila hlavně tchýně - mám dceru)
„Máš strašně malý břicho a propadlé tváře, jíš dost?“ ( prostě jsem přibrala v těhotenství 9kg, jedla jsem normálně, neměla jsem žádné chutě, cvičila, dcera měla normální porodní váhu přes 3kg)
„Kdy už půjdeš na tu mateřskou?“ (šla jsem pozdě, až 4. týdny před porodem)

A vrchol byla mamky hláška " Měla bys zvážit císařský řez, víš, jaký si bolestínn" ( chtěla jsem a měla jsem absolutně přirozený porod a zvládla jsem to bez pípnutí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.1993
26.11.14 23:34

Tak jsem skoro 37.týden, nejdřív do 25.týdne, kde mám břicho, jestli vůbec jsem těhotná :-D
Pak proč jsem nešla na potrat, že jsem mladá (21)
Zvládneš to?
Kolik jsi přibrala?
A jak se to stalo? :-D (jak asi…jsem Panenka Marie…)
Teď poslední dobou - kdy máš termín?
Už jsi porodila?
Rýpání typu - vypadáš ale dobře, to máš dost energie viď…s dítětem na mateřské si odpočineš ještě víc… :zed:..
A kope?
Můžu si sáhnout?? :pocitac:.. (určitě neee!!! Sakra)
Celkově mě teď vytáčí i lidi co do mě strčí bezohledně a někam se cpou…
Už abych to měla za sebou :dance:

• Citovat
  • Upravit
A.1993
26.11.14 23:41
@Fíková píše:
Dva dědci v tramvaji, ne přímo ke mně, ale tak abych to slyšela, prej že těhotný ženský by neměly chodit po ulici protože je to vulgární. 8o :mrgreen: …kor na mladé maminky…

Taky hustý..mamka mi říkala, že jí důchodci v tramvaji pošťuchovali holí a když nad nimi nebo někým stála s bubnem a nebylo jí dobře, tak důchodci měli připomínky, že kdyby neš*kala, tak nemá takový problém, že když zvládla tohle, zvládne i stát, oni, že si už odpracovali svoje…no…to mě vážně zarazilo…a je fakt, že někteří lidé na těhotné opravdu koukají jako na nějakou špínu?! :nevim: 8o

• Citovat
  • Upravit
237
26.11.14 23:47
@A.1993 píše:
Taky hustý..mamka mi říkala, že jí důchodci v tramvaji pošťuchovali holí a když nad nimi nebo někým stála s bubnem a nebylo jí dobře, tak důchodci měli připomínky, že kdyby neš*kala, tak nemá takový problém, že když zvládla tohle, zvládne i stát, oni, že si už odpracovali svoje…no…to mě vážně zarazilo…a je fakt, že někteří lidé na těhotné opravdu koukají jako na nějakou špínu?! :nevim: 8o

Asi by si milí důchodci měli uvědomit, že kdyby jejich mámy neš. kaly, tak by tam v té tramvaji neseděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
26.11.14 23:52

Mě v těhotenství nejvíc štvalo:
Ježdění do poradny a nekonečné čekání tam. Štvala mě vlastní „bezmocnost“ ve smyslu únavy a že jsem nemohla děla, na co jsem byla zvyklá. Štvala mě otázka a to i od doktorů, jestli je to plánované.
Sahání na břicho mi nevadilo, já jsem se s břichem snad i ráda chlubila (jak trapné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí