Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
…přesně…ale někteří asi zapomněli, jak přišli na svět, jak byli mladí…občas mne to opravdu štve, proti nim nic nemám, když se nechovají jako neurvalci. Občas horší, než puberťáci (ti mají i lepší vychování)… nejvíc komické je, jak se cpou honem honem všude aby byli první a holema div kolem sebe vše nerozbijí
… (ale zase jak kteří, prostě pár exotů se najde)
@4family píše:
Mě v těhotenství nejvíc štvalo:
Ježdění do poradny a nekonečné čekání tam. Štvala mě vlastní „bezmocnost“ ve smyslu únavy a že jsem nemohla děla, na co jsem byla zvyklá. Štvala mě otázka a to i od doktorů, jestli je to plánované.
Sahání na břicho mi nevadilo, já jsem se s břichem snad i ráda chlubila (jak trapné).
Jooo…třeba čekání v Podolí…na 8.ráno tam být a do ordinace jdu ve 12
… mezitím už nevím co dělat… to je asi jediné, co mi vadí…ta doba, ale maminek je bohužel spousta ![]()
Vite holky jako momentalni tehuli mi taky dost veci at uz to co se mi deje s vlastnim telem tak i to, co obcas lide rikaji.
Ale kdyz si prectete diskuzi od zacatku tak kazde vadi trochu neco jineho. To by nikdo nesmel rict nic. Kdybych potkala tehotnou kamaradku tak nemuzu preci delat, ze to bricho nevidim
ted je otazka jestli se trefim do jejiho vkusu otazek ![]()
Ja musim vyzdvihnout teda chlapy kolem me. At uz moji nebo partnerovo kamaradi mi nosi kytky, drzi dvere, zeptaji se ktera restaurace mi bude vyhovovat atd atd fakt jako vzdycky cumim jak blazen
Tak já jsem nejvíc alergická na komentář typu, ty máš ale velké břicho, nemáš tam dvě? a já naštvaně odpovím ne, čtyři… je pravda že břicho mám velké, ale co nadělám ![]()
@Marika74 píše:
Tak já jsem nejvíc alergická na komentář typu, ty máš ale velké břicho, nemáš tam dvě? a já naštvaně odpovím ne, čtyři… je pravda že břicho mám velké, ale co nadělám
To jsem přesně mela a odpovídala jsem, ze rodim ctyrkilove deti a ze to je jak dvě dvoukilove dvojčata a lidi cumeli, jestě blběji nez předtím, ale taky mne to vytáčelo - nejdřív do pátého měsíce, ze nemám žádné břicho a pak zas ze moc velke…
![]()
@SIMONA1234 píše:
To NENÍ narážka na nás, že ne…???@Blackova.K @missenka
určitě ne ![]()
Jinak to že se někdo ptá, by naopak mělo těšit ne? má zájem. Podle mě jste moc hysterický ![]()
Tak mně vytáčejí tyto věci ![]()
no tak asi tak nějak zrychleně
![]()
Mě nejvíce na konci vytáčelo, jak se mě všichni ptali, jestli jsem už porodila.. každý den tak 10 lidí.. a když jsem řekla, že ne, tak následovala otázka „jakto“.. v tu chvíli jsem byla schopná vraždit
Uzasnej napad. Me vytaceli pribuzni meho muze. Hlavne ze mi davali rady o ktere ja jsem vubec nezadala! Ted cekam druhe! Udelam si taky takovy tricko ale s napisem NERADIT!
Pan doktor chtěl být vtipný a řekl: „No prvně musí být ta chůva (čekali jsme holčičku) a pak může být chlapeček, aby se o něj měl kdo starat.“ Sorry nejsem žádná feministka, ale dědek mě vážně naštval. Sám se asi narodil z chlapa ![]()
Mne nevytacelo nic. Jednou jedinkrát jsem v tehotenstvi jela tramvaji, a hned mne nekdo pustil sednout. A to jsem mela celkem maly bricho schovaný v zimni bunde.
Jen jednou jsem se naštvala, kdyz jsem 3 hodiny cekala na tvrde dřevěné lavici v porodnici na monitor.
Ale jinak fakt nic.
Nic z uvedeného mě neštvalo tolik jako poznámky mé maminky: nevěš to prádlo oběsíš ho - za celou dobu mi to prádlo nepomohla pověsit, mami půjčíš mi auto, musím na kontrolu ke gynekologovi? Neměla bys už řídit - nikdy mě tam nezavezla - přitom je v důchodu, ve 38tt mi řekla ať do porodnice jedu busem na ktg - 2km pěšky -7 mrzlo a ledovka… A takových situací bylo nepočítaně ![]()
Mě nevytáčelo nic, pouze dlouhé čekací doby na monitor v konečné fázi těhotenství v Podolí. To byla hrozná otrava tam vysedávat!
Nemám ráda věty tipu- jé ty teda kyneš… Nesnědla si meloun… Kolik si přibrala… atd. Překvapuje mě že to říkají maminy od dětí ![]()