Co vás nejvíc vytáčelo v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.1.15 08:45

Nerozumím tomu, proč jsou lidi kolem mě teď tak strašně neomalení… Velikost břicha se přece nedá ovlivnit. Jsem v 6.měsíci, každý den, když přijdu ráno do práce, tak se mě někdo z kolegů zeptá, jestli tam nemám 2, nebo jak je možný, že mám tak velký břicho apod… Fakt mě to hrozně vadí, háže mě to do depresí. Ráno se několikrát převlíkám, z domu vyjdu, až se mi zdá, že je to bříško co nejméně vidět, ale stejně když přijdu do práce, tak to musím každý ráno poslouchat… Navíc je to zvláštní, protože jsem přibrala zatím 5 kg a před otěhotněním jsem byla dost hubená, takže nerozumím tomu, o co všem jde - už tak mám co dělat sama ze sebou a s pochroumaným sebevědomím a hormonama na pochodu a ještě takový kecy… Jakto, že si to okolí neuvědomuje, že to těhotná fakt neovlivní a že jí tím ubližují… Je mi z toho fakt smutno… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.1.15 10:14

@Marionnetta Nesmíš to brát tak vztahovačně. Těhotenství je prostě jen dobrá záminka na „small talk“, stejně jako počasí. Obojí se nesmí brát až tak vážně a hlavně ne doslova. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 11:26

@Svistice To se celekm dobře řekne, ale hůř dělá… Nějakou dobu jsem to ignorovala, nebo se tomu dokonce zasmála, nebo jsem přidala i nějakou vtipnou poznámku, ale poslední dobou mi to už nejde. A co týče „small talk“ - myslím, že se dají najít jiná témata, než urážky těhotné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.1.15 12:14

@Marionnetta Promeň, ale jsi přecitlivělá a vztahovačná (chápu, hormony). Pochybuju, že tě někdo chce úmyslně „urazit“. Možná se snaží být někdo rádoby vtipný, ale opravdu nevěřím, že by tě chtěl někdo v práci jako těhotnou urážet. :roll:
Pokud Tě to opravdu tak obtěžuje a psychicky deptá, tak vyhlaš komunikační embargo na téma tvého těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 14:39

@Svistice Děkuji za tvou radu, opravdu si toho vážím, tohle jsem potřebovala slyšet… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí