Co vás v poslední době dost vytočilo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
10.7.21 12:54

Zdendo, ty máš fakt tezkej život :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
10.7.21 12:58

Mě dnes skupina jezdců na koních, mohlo jich být tak 15.. Koně, snad většina z nich, vykonali postupně na cestě, kde chodíme na procházky, velkou potřebu, konzistence měkká až polotekuta a oni to tam nechali, takže člověk na 1 km musí dělat na úzké cestě s kočárkem slalom, aby se tomu vyhl, u toho držet u nohy na vodítku psa, hlídat starší dítě, ať do toho neslapne, je toho na tom úseku fakt hodně 🙉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
10.7.21 13:12
@Seraph angel píše:
Zrovna dnes. Když jsem se ráno přítulil k manželce a ona mi řekla, že jí bolí hlava. :cert: :lol:

A to Tě naštvalo? na bolest hlavy nejvíc pomáhá sex a když ten nepomůže tak až pak beru prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8790
10.7.21 13:16

Mě zrovna dnes dost vytocily vlastní děti. Napřed nejstarší, když ráno vzbudil nejmladší, ta byla půl dopoledne nechutné protivná. A pak ještě víc prostřední, kdyz tu nejmladší srazil kolem a ta měla plnou pusu krve, mám pocit, že má ulomeny kousky jedničky a dvojky, což je fakt super, vzhledem k tomu, že druhou jedničku a dvojku si před pár měsíci vyrazila… zatím mě do pusy moc nenechala podívat, žádná hrůza to nebude, ale i tak.. pak cyklo výlet, kde byla nejmenší protivná, prostřední se nevyhybal lidem ani překážkám, tak boural a nejstarší si hrál na autobus, takže vždycky z ničeho nic zastavil jakože má zastávce a málem jsme letěli všichni… teď čekáme na oběd a i když jsem jim dovolila se naladovat něčím malým, ať nemají hlad, tak dva starší prudi, kdy už to bude…No mám dnes takovou náladu, že mě vytoci asi I tím, že vůbec existujou. Hurá prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.21 13:34

Bývalá žena mého muže, měla si přijít půjčit svoje vlastní děti na odpoledne že je vezme na bazén od 14:00 do 17:00, teď půl hodiny před nám napsala že je na bazén moc horko :zed: a že jde s tím svým ochlastou sednout na pivo na zahrádku. Prý snad jindy, jo zase třeba za měsíc když se dobře vyspí ona i těm její hňup.
Děcka oblečené, batůžky se svačinou zabalené že je mamka konečně někam vezme. Já s chlapem vytažený kola, natěšení že budeme mít konečně volné odpoledne.
Tak teď přemýšlím jak jim říct že z toho nic nebude.
Pardon za anonym, ale dotyčná sem chodí a nechci aby znala moji přezdívku.
Pokud to vadí tak prosím smazat, díky.

• Citovat
  • Upravit
3745
10.7.21 14:14
@Anonymní píše:
Bývalá žena mého muže, měla si přijít půjčit svoje vlastní děti na odpoledne že je vezme na bazén od 14:00 do 17:00, teď půl hodiny před nám napsala že je na bazén moc horko :zed: a že jde s tím svým ochlastou sednout na pivo na zahrádku. Prý snad jindy, jo zase třeba za měsíc když se dobře vyspí ona i těm její hňup.
Děcka oblečené, batůžky se svačinou zabalené že je mamka konečně někam vezme. Já s chlapem vytažený kola, natěšení že budeme mít konečně volné odpoledne.
Pokud to vadí tak prosím smazat, díky.

To je blbé, chudáci děti.. Tak je vezměte na bazén vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.7.21 14:18
@Anonymní píše:

Co je za 🔶 kosočtverec? Chudáci děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.21 14:30
@Beckyttine5 píše:
To je blbé, chudáci děti.. Tak je vezměte na bazén vy

To mě samozřejmě napadlo, ale máme bazén doma na zahradě, čáchaji se každý den. Šlo jim o to že budou někde s mamkou a že půjdou konečně na výlet s ní. Zkrátka nejde o to že bychom jim nevymysleli náhradní program, ale o to že matka je krá*a. Jednou ze měsíc si vzpomene že má děti a ještě tím pokazí den jim i nám.
Za rok je vzala 1× do cukrárny na pohár (přinesla pak účtenku že jí to má chlap proplatit), 2× šli do lesa jakože na houby (v květnu na houby… :zed: ) a asi 5× s ní byly na odpoledne u babičky (její matky), ta je naštěstí normální.
Dneska už to řešit nebudeme, chlap hodil sedačky na kola a pojedeme na vyjížďku všichni spolu, zítra jsme jim slíbili Zoo, tak jsou nakonec spokojení.

• Citovat
  • Upravit
1266
10.7.21 14:33
@Zdeněk IV píše:
Minulou sobotu jsem šel tak po 13:00 na koupaliště, bylo tam málo lidí, kolem té 15:00 už tam bylo tak akorát. Dal jsem si tam colu za 30 Kč, no a potom jsem šel do vody. Když už jsem byl na lavičce a sušil si vlasy, tak za malou chvíli za mnou přišla mladá holka a řekla mi tuhle větu: " Pane, musíte se na nás pořád dívat? " Vůbec jsem nechápal o co jde, tak jsem řekl, že se na ně nedívám, jenže ona pořád trvala na svém, že prý jo.
Potom mi tedy došlo, že se tam za stromami snažili převléknout, ale moc jim to nešlo, no bodejť, když měli strach, že je každý sleduje. Jsou tam šatny, tak to nechápu. Fakt nevím, kolik měla let, podle mě neměla ani 14 a to tam byla ještě s mladší holkou. Ale co mě dost vytočilo a trochu nasralo, tak bylo to, že to šla říct plavčíkovi, že prý je údajně sleduji, vždyť to ani nebyla pravda, kdyby mi to neřekla, ani bych o nich nevěděl. Jo, viděl jsem je z dálky, jak šli za plavčíkem. Už mi to mohlo být jedno, protože jsem byl už na odchodu.
Byl jsem tam i v neděli a plavčík mi nic neříkal, ale jako nasralo mě to.

Fajn je, že jsi začal věnovat pozornost plavčíkovi. To je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
10.7.21 14:36
@Anonymní píše:
To mě samozřejmě napadlo, ale máme bazén doma na zahradě, čáchaji se každý den. Šlo jim o to že budou někde s mamkou a že půjdou konečně na výlet s ní. Zkrátka nejde o to že bychom jim nevymysleli náhradní program, ale o to že matka je krá*a. Jednou ze měsíc si vzpomene že má děti a ještě tím pokazí den jim i nám.
Za rok je vzala 1× do cukrárny na pohár (přinesla pak účtenku že jí to má chlap proplatit), 2× šli do lesa jakože na houby (v květnu na houby… :zed: ) a asi 5× s ní byly na odpoledne u babičky (její matky), ta je naštěstí normální.
Dneska už to řešit nebudeme, chlap hodil sedačky na kola a pojedeme na vyjížďku všichni spolu, zítra jsme jim slíbili Zoo, tak jsou nakonec spokojení.

Já tohle vůbec nechápu, já šla do těhotenství i porodu právě proto, abych si pak mohla ty děti užívat, miminkovske období mě nějak nebralo a nejvíc jsem se těšila a těším na období, kdy už je dítě jakž takž samostatné a může se s ním ledacos podnikat, tak proč se toho někdo dobrovolně vzdává?!? Neznám nic krásnějšího než vidět v dětských očích tu radost a nadšení, když jsou spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
10.7.21 14:41
@Anonymní píše:

Dotyčnej pár faciek na papuľu a naordinovať také výživné že jej bude horúco i v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.21 14:54

@Adaleks
Výživné neplatí už 3 roky!!! Ale my její peníze nepotřebujeme, žijeme si dobře a děti nestradaji. Samozřejmě by ji chlap mohl dát k soudu, ale ona smrdí korunou, probendila barák, z každé práce ji vyhodí (má Vš ve technickém oboru takže blbá nebyla). Tím pádem by skončila v kriminále a to by nikomu nepomohlo, děcka by měli maminku v base…to by jim moc nepřidalo.
Dřív jsme měli střídačku a ona se chovala jako člověk a normální matka, než si našla toho ochlastu a sama si nečichla k flašce. Jsme i rádi že na děcka má minimální vliv.
To je jiný příběh, nechci tady plevelit diskuzi, ale fakt mě dnes vytočila.

• Citovat
  • Upravit
Janli
10.7.21 19:20
@Anonymní píše:
@Adaleks
Výživné neplatí už 3 roky!!! Ale my její peníze nepotřebujeme, žijeme si dobře a děti nestradaji. Samozřejmě by ji chlap mohl dát k soudu, ale ona smrdí korunou, probendila barák, z každé práce ji vyhodí (má Vš ve technickém oboru takže blbá nebyla). Tím pádem by skončila v kriminále a to by nikomu nepomohlo, děcka by měli maminku v base…to by jim moc nepřidalo.
Dřív jsme měli střídačku a ona se chovala jako člověk a normální matka, než si našla toho ochlastu a sama si nečichla k flašce. Jsme i rádi že na děcka má minimální vliv.
To je jiný příběh, nechci tady plevelit diskuzi, ale fakt mě dnes vytočila.

Zase, kdyby seděla v base, tak se z návštěv asi nevykroutí a děcka by si aspoň chvíli užily maminku… ;)

• Citovat
  • Upravit
66815
10.7.21 19:23

Zdenku, priznej se. Ze ty sis to tam zase uzival s ancou dlanovkou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
10.7.21 21:05
@Klopotkova píše: … že jsem se tady na emiminu 2× platonicky po písmenkách zamilovala a moje city nebyly opětovány

A kdo byl ten druhej? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová