Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co dělám na internetu??? Hledám to, co nenajdu v knihovně nebo se snažím koupit to, co nekoupím v obchodech…
Můj nedávný objev je TADY
Na internetu jsem se naučila plést a hodně, hodně moc se zlepšila v Excelu (excelová fóra v angličtině jsou lepší než tisícistránkové bichle). O angličtině a cizích jazycích obecně ani nemluvím.
Nakupuju taky téměř výhradně přes internet a než něco koupím, sjíždím recenze.
FB, Emimi, meil,super.cz
extra.cz
.modni peklo, google(ten casto),meil.Hry nehraju ![]()
@mischelinka píše:
hlásím se do klubu, taky furt šmejdím, co koupím sobě, dětičkám, případně (výjimečně) manželovi a většinou zůstane u toho šmejdění, holt mateřská je malá
Také se hlasím. Většinou koukám co bych si tak mohla koupit ( sobě, malému nebo do bytu ) až příjde mateřská, ale povětšinou když příjde zvažuji co z toho opravdu potřebuji ![]()
@slecna.anna No, já bych nečekala, že u toho někdy budu schopna zakysnout dýl jak půl hodinky a vůbec, že mě to bude bavit
Ale manžel mě nakazil ![]()
Já když zapnu PC, tak jsem 90% času zde na emimi, pak zkouknu zprávy na idnesu, občas miminakupy.cz.
Několikrát do týdne zapnu facebook a aukro, zkouknu dětský hadříky a pod.
Dětské oblečení nakupuju téměř výhradně přes netové obchody a bazárky.
Loni jsem mastila téměř celodenně travian, ale jak začal malej lézt, tak už to nešlo ![]()
Když zapnu počítač hned jdu na bazoš. Do vyhledávače se zapíše bazoš a vedle co scháníš. Např. bazoš boty pak dáš enter a můžeš prohlížet a ne jenom boty cokoliv, koupit, popřípadě prodat co chceš. Tímto způsobem já nakupuji a prodávám. Občas jsem na emiminku, hry nahraju, není nato čas.
Tak ja zacala chodit sem, jinak maily, MMB, fb obcas, hry nehraju no a pres internet nakupuji a prodavam ![]()
Nikdy jsem nemela tolik volneho casu jako na dvou materskych, ale venku je pekne, tak co misto sjizdeni pc jit proste ven se cournout?
nez nemit co delat a kousat si nehty nudou, tak to je snad lepsi sjizdet pecko