Co všechno děláte na internetu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
14.5.13 16:25

Nikdy jsem nemela tolik volneho casu jako na dvou materskych, ale venku je pekne, tak co misto sjizdeni pc jit proste ven se cournout? :mrgreen:

nez nemit co delat a kousat si nehty nudou, tak to je snad lepsi sjizdet pecko :P

• Citovat
  • Upravit
13073
14.5.13 16:27

.

Příspěvek upraven 27.01.14 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.13 16:43

Emimino, práce, noviny, seriály, poker… :pankac: jak kdy a jak co

• Citovat
  • Upravit
18305
14.5.13 17:16

Co dělám na internetu??? Hledám to, co nenajdu v knihovně nebo se snažím koupit to, co nekoupím v obchodech…

Můj nedávný objev je TADY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.5.13 18:32

Na internetu jsem se naučila plést a hodně, hodně moc se zlepšila v Excelu (excelová fóra v angličtině jsou lepší než tisícistránkové bichle). O angličtině a cizích jazycích obecně ani nemluvím.

Nakupuju taky téměř výhradně přes internet a než něco koupím, sjíždím recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
14.5.13 18:35

FB, Emimi, meil,super.cz :oops: extra.cz :oops: :mrgreen:.modni peklo, google(ten casto),meil.Hry nehraju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
644
14.5.13 19:57
@mischelinka píše:
hlásím se do klubu, taky furt šmejdím, co koupím sobě, dětičkám, případně (výjimečně) manželovi a většinou zůstane u toho šmejdění, holt mateřská je malá :mrgreen:

Také se hlasím. Většinou koukám co bych si tak mohla koupit ( sobě, malému nebo do bytu ) až příjde mateřská, ale povětšinou když příjde zvažuji co z toho opravdu potřebuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.5.13 21:57

@slecna.anna No, já bych nečekala, že u toho někdy budu schopna zakysnout dýl jak půl hodinky a vůbec, že mě to bude bavit :mrgreen: Ale manžel mě nakazil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
14.5.13 22:15

@Uju chlapi… :P :pocitac: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
15.5.13 13:21

Já když zapnu PC, tak jsem 90% času zde na emimi, pak zkouknu zprávy na idnesu, občas miminakupy.cz.
Několikrát do týdne zapnu facebook a aukro, zkouknu dětský hadříky a pod.
Dětské oblečení nakupuju téměř výhradně přes netové obchody a bazárky.

Loni jsem mastila téměř celodenně travian, ale jak začal malej lézt, tak už to nešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.5.13 09:40

Když zapnu počítač hned jdu na bazoš. Do vyhledávače se zapíše bazoš a vedle co scháníš. Např. bazoš boty pak dáš enter a můžeš prohlížet a ne jenom boty cokoliv, koupit, popřípadě prodat co chceš. Tímto způsobem já nakupuji a prodávám. Občas jsem na emiminku, hry nahraju, není nato čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.5.13 12:47

Tak ja zacala chodit sem, jinak maily, MMB, fb obcas, hry nehraju no a pres internet nakupuji a prodavam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová