Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj
, nakupujete uz darky? Ja mam zatim jen tri pro svou prvni dceru. A nic dalsiho pro rodinu jeste nemam. Premyslim jestli panikarit jestli to vse stihnu nakoupit, napict. Co myslite vy? Vetsinou davam jedn1-2darky pro svou rodinu a svym dcerkam kazdy cca 13darku. A mam jen tri a to jen pro prvni dcerku. Uz pecete? Me napadlo zacit v polovine listopadu, neni to pozde? Chci si tady popovidat skymkoliv o vanocich ![]()
Za poslední týden je tohle už třetí diskuze na stejné téma
Většinu peču až od prosince, čerstvé je nejlepší (to, co se nemusí rozležet).
@letníček já se rozhodla, že do první adventní neděle chci mít hotový komplet vánoční úklid. Dárky nemám žádné zatím
Jsem v šestém měsíci a dělat velký úklid až těsně před Vánocema asi nezvládnu
péct začnu až tak před Mikulášem si myslím ![]()
Cukrovi kupuju. Nenavidim ten bordel z toho, mouka vsude no hnus. Darky jesre nekupuju mam jen jeden.
Peču cca týden až 14 dní před Vánocemi, žádná kvanta. Max 4-5 druhů, nikdo o to moc nestojí. Dárky mám pro dceru, dokoupím ještě knížky a drobnosti. Hned po Vánocích má narozeniny, takže raději nakupuji dříve, aby to nebyla taková pálka najednou. 13 dárků rozhodně nedostává, max 5 a i to je moc. Pro rodinu nic nemám a ještě neřeším. Pro prarodiče vyrobíme s dcerou malované hrnečky, plus nějaká drobnost. Švagra a švagrovou řeší manžel sám a nikomu jinému nedáváme.
@Šarlota4 píše:
Cukrovi kupuju. Nenavidim ten bordel z toho, mouka vsude no hnus. Darky jesre nekupuju mam jen jeden.
Stačí to umět
my to loni zvládli bez většího bordelu i se synovcem ![]()
Já Vánoce miluju-letos ale nebudu moc péct-jen perníčky-ty holky milují…(24.12budeme rodinka pohromadě)a 25.12vyrazíme k rodičům(obojím:-))bydlí od nás 400km takže celý týden si budeme užívat, nic nebudu dělat-jen odpočívat a užívat si-nevařit!!!na to se stráááááááááááášně těšííííííííííííímmmm:-)
![]()
Tak já mám dvě knížky pro syna, pro malou sestřičku povlečení s Annou a Elsou, což je pro ni úplně super dárek a pro tchýni s tchánem máme deky s polštářkama od Dormea.
Cukroví peču, ale až tak po Mikuláši, dřív né. ![]()
Píst začínám dva týdny před Vánoci, uklízím průběžně celý prosinec, poslední týden chci mít už volný. Každému dávám tak 1-2 dárky, důležitější je, že mužu být s tím koho miluju. Celý den proválíme u pohádek a neřešíme blbosti..
@radkka píše:
Stačí to umět![]()
my to loni zvládli bez většího bordelu i se synovcem
Tak ja to neumim bez bordelu + me to vuubec nebavi. Pristi rok upecu jednu varku, aby se v tom mala mohla popatlat a smitec.
@Šarlota4 píše:
Tak ja to neumim bez bordelu + me to vuubec nebavi. Pristi rok upecu jednu varku, aby se v tom mala mohla popatlat a smitec.
Však jo, já ti to neberu. Já pečení naopak miluju
vždycky si k tomu uvaříme svařák, všude voní skořice a vanilka, s manželem se u toho nasmějeme, občas něco spálíme
už se nemůžu dočkat
@letníček píše:
Ahoj, nakupujete uz darky? Ja mam zatim jen tri pro svou prvni dceru. A nic dalsiho pro rodinu jeste nemam. Premyslim jestli panikarit jestli to vse stihnu nakoupit, napict. Co myslite vy? Vetsinou davam jedn1-2darky pro svou rodinu a svym dcerkam kazdy cca 13darku. A mam jen tri a to jen pro prvni dcerku. Uz pecete? Me napadlo zacit v polovine listopadu, neni to pozde? Chci si tady popovidat skymkoliv o vanocich
Ty ještě nemáš napečeno, jo? ![]()
Vánoční cukroví se má začít už tak v červenci nejlíp…
@Šarlota4 píše:
Já peču dost a bordel z mouky všude teda nemám. Asi nejsem bordelář ![]()
Nj, to je rukama
![]()