Co vy a Vanoce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
305
25.10.16 12:43

Co vy a Vanoce?

Ahoj :mavam:, nakupujete uz darky? Ja mam zatim jen tri pro svou prvni dceru. A nic dalsiho pro rodinu jeste nemam. Premyslim jestli panikarit jestli to vse stihnu nakoupit, napict. Co myslite vy? Vetsinou davam jedn1-2darky pro svou rodinu a svym dcerkam kazdy cca 13darku. A mam jen tri a to jen pro prvni dcerku. Uz pecete? Me napadlo zacit v polovine listopadu, neni to pozde? Chci si tady popovidat skymkoliv o vanocich :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
25.10.16 12:44

Za poslední týden je tohle už třetí diskuze na stejné téma :roll: Většinu peču až od prosince, čerstvé je nejlepší (to, co se nemusí rozležet).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
25.10.16 12:46

@letníček já se rozhodla, že do první adventní neděle chci mít hotový komplet vánoční úklid. Dárky nemám žádné zatím :lol: Jsem v šestém měsíci a dělat velký úklid až těsně před Vánocema asi nezvládnu :roll: péct začnu až tak před Mikulášem si myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.10.16 12:46

Cukrovi kupuju. Nenavidim ten bordel z toho, mouka vsude no hnus. Darky jesre nekupuju mam jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.10.16 12:49

Nikdy jsem nic nepekla a nebudu to měnit

• Citovat
  • Upravit
4315

Peču cca týden až 14 dní před Vánocemi, žádná kvanta. Max 4-5 druhů, nikdo o to moc nestojí. Dárky mám pro dceru, dokoupím ještě knížky a drobnosti. Hned po Vánocích má narozeniny, takže raději nakupuji dříve, aby to nebyla taková pálka najednou. 13 dárků rozhodně nedostává, max 5 a i to je moc. Pro rodinu nic nemám a ještě neřeším. Pro prarodiče vyrobíme s dcerou malované hrnečky, plus nějaká drobnost. Švagra a švagrovou řeší manžel sám a nikomu jinému nedáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712

Ty ještě nemáš upečeno 8o to já už od června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.10.16 12:50
@Šarlota4 píše:
Cukrovi kupuju. Nenavidim ten bordel z toho, mouka vsude no hnus. Darky jesre nekupuju mam jen jeden.

Stačí to umět 8) :mrgreen: my to loni zvládli bez většího bordelu i se synovcem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
25.10.16 12:50

Já Vánoce miluju-letos ale nebudu moc péct-jen perníčky-ty holky milují…(24.12budeme rodinka pohromadě)a 25.12vyrazíme k rodičům(obojím:-))bydlí od nás 400km takže celý týden si budeme užívat, nic nebudu dělat-jen odpočívat a užívat si-nevařit!!!na to se stráááááááááááášně těšííííííííííííímmmm:-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
25.10.16 12:51

Tak já mám dvě knížky pro syna, pro malou sestřičku povlečení s Annou a Elsou, což je pro ni úplně super dárek a pro tchýni s tchánem máme deky s polštářkama od Dormea.
Cukroví peču, ale až tak po Mikuláši, dřív né. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
25.10.16 12:51

Píst začínám dva týdny před Vánoci, uklízím průběžně celý prosinec, poslední týden chci mít už volný. Každému dávám tak 1-2 dárky, důležitější je, že mužu být s tím koho miluju. Celý den proválíme u pohádek a neřešíme blbosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.10.16 13:00
@radkka píše:
Stačí to umět 8) :mrgreen: my to loni zvládli bez většího bordelu i se synovcem :think:

Tak ja to neumim bez bordelu + me to vuubec nebavi. Pristi rok upecu jednu varku, aby se v tom mala mohla popatlat a smitec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.10.16 13:02
@Šarlota4 píše:
Tak ja to neumim bez bordelu + me to vuubec nebavi. Pristi rok upecu jednu varku, aby se v tom mala mohla popatlat a smitec.

Však jo, já ti to neberu. Já pečení naopak miluju :srdce: vždycky si k tomu uvaříme svařák, všude voní skořice a vanilka, s manželem se u toho nasmějeme, občas něco spálíme :mrgreen: :srdce: už se nemůžu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15384
25.10.16 13:05
@letníček píše:
Ahoj :mavam:, nakupujete uz darky? Ja mam zatim jen tri pro svou prvni dceru. A nic dalsiho pro rodinu jeste nemam. Premyslim jestli panikarit jestli to vse stihnu nakoupit, napict. Co myslite vy? Vetsinou davam jedn1-2darky pro svou rodinu a svym dcerkam kazdy cca 13darku. A mam jen tri a to jen pro prvni dcerku. Uz pecete? Me napadlo zacit v polovine listopadu, neni to pozde? Chci si tady popovidat skymkoliv o vanocich :kytka:

Ty ještě nemáš napečeno, jo? :roll:
Vánoční cukroví se má začít už tak v červenci nejlíp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15384
25.10.16 13:07
@Šarlota4 píše:
Cukrovi kupuju. Nenavidim ten bordel z toho, mouka vsude no hnus. Darky jesre nekupuju mam jen jeden.

Já peču dost a bordel z mouky všude teda nemám. Asi nejsem bordelář ;)
Nj, to je rukama ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák