Co vy a Vanoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
25.10.16 13:08
@Šmoulice píše:
Ty ještě nemáš napečeno, jo? :roll:
Vánoční cukroví se má začít už tak v červenci nejlíp…

Aby v něm pěkně žluklo máslo, bez toho to není ono :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.10.16 13:09
@Šmoulice píše:
Já peču dost a bordel z mouky všude teda nemám. Asi nejsem bordelář ;)
Nj, to je rukama ;) :mrgreen:

No pochopitelne cim jinym :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
25.10.16 13:10

@pikola @Šmoulice holky, proč zbytečně rýpete? Ani nevíme, kolik zakladatelce je? Třeba dělá svoje první rodinné Vánoce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
25.10.16 13:10

Já jsem milovník Vánoc, takže ta vůně cukroví i bramborového salátu den předem mi k tomu prostě patří, je to tradice, vždy peču a dělám salát společně s mamkou (večeříme s rodinou) jinak si to ani neumím představit, stejně tak zdobení stromečku a domova, bez toho by to ani nešlo, ladím se takhle na tu vánoční atmosféru :srdce: pečeme teda až začátkem prosince, kdy už kolikrát mají lidi kolem nás napečeno, fanatici :mrgreen: akorát nás letos bude o jednoho víc a tak se obávám, jak ty moje každoroční zvyklosti v podobě pečení, přípravy salátu a zdobení stromku budu s miminkem zvládat, možná budu ráda, že jsem ráda a mám aspoň trochu uklizeno :mrgreen: uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15482
25.10.16 13:12
@radkka píše:
Aby v něm pěkně žluklo máslo, bez toho to není ono :pankac:

Jojo a hned z kraje září to chce nepečené věci. Ať to má pořádnej šmak. ;)
A perníky v květnu, aby se pořádně uležely ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
25.10.16 13:14

Nemám jedinej dárek, ani vymyslenej natož koupenej :oops:, pect budu začátkem prosince jako vždy a uklízet chodí paní uklízečka, to jediný je v suchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.10.16 13:16
@Šmoulice píše:
Jojo a hned z kraje září to chce nepečené věci. Ať to má pořádnej šmak. ;)
A perníky v květnu, aby se pořádně uležely ;)

O perníkách mi nemluv, loňské jsem klidně mohla použít jako vražednou zbraň, jak byly tvrdý :oops: :mrgreen: nevim, jak se to stalo, vždycky jsou dobrý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.10.16 13:22

@letníček ne, nepeču. Začínám v prosinci, kolem Mikuláše s perníčky. Pak chvíli nic a pak udělám, na co máme chut, někdy 2druhy, někdy 6. Jedno nepečený pak dělám 23. Nehrotíme to- Vánoce jsou svátky KLIDU! Co je hotovo, to je, a co není, tak není.
Dárky. Něco mámo mám. Mám dvě děti. Oba dostanou klloběžku, 2hračky, knížku a dohromady společenskou hru. A i tak si myslím, že toho dostanou až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

V říjnu fakt nepeču. Začínám nejdřív první adventní nedělí a to perníčky. Pak až po Mikuláši. Ale nedělám toho moc, mě to totiž strašně nebaví. :zed: Dělám to vyloženě jen kvůli atmosféře, vůni a hlavně dětem. Dárek mám jeden a to pro manžela, víc zatím nic. Pořádně stále nevíme, co vlastně budeme komu kupovat. Kluci dostanou od našich Playmobil, uvažujeme pro staršího nad novým kolem a to je asi tak všechno, co víme. Okna jsem umyla teď o víkendu, během listopadu a mezi učením poklidím a pak už budu jen chlemtat svařák a čekat na Ježíška. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@radkka píše:
O perníkách mi nemluv, loňské jsem klidně mohla použít jako vražednou zbraň, jak byly tvrdý :oops: :mrgreen: nevim, jak se to stalo, vždycky jsou dobrý :cert:

aspoň dýl vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
25.10.16 13:24

Letos mě též nějak brzy chytlo vánoční téma. Asi těhotenské hormony. :-) Ale dárky mám jen pro dceru neb před Vánoci budeme mít přírůstek do rodiny a pro ni to chci stihnout vybrat včas. ;-) To jestli budu mít umyté okna nebo napečené je ve hvězdách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15482
25.10.16 13:25
@radkka píše:
O perníkách mi nemluv, loňské jsem klidně mohla použít jako vražednou zbraň, jak byly tvrdý :oops: :mrgreen: nevim, jak se to stalo, vždycky jsou dobrý :cert:

To se mi stalo, když jsem dala blbej med :nevim:
Nebyl úplně 100% tekutej, spíš už tak na půl. Mě se nechtělo čekat až ve vodní lázni povolí a byl z perníků beton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.10.16 13:27

Tak já tak pozvolna.. Já jsem to loni nechala být, a pak jsem z toho byla taková, že jsem nestíhala… balila jsme dárky 22 narychlo..
CHtěli jsme jet na nákupy dárků, děti nemocné, nebylo hlídání, tak letos jsme objednali teď o víkendu měli slevu v Pompu.. Nemám moc ráda, takové to vybírání malých hraček..
Pak půjdem vybírat jenom ty důležité-větši..
Ale koupila jsem si dneska led svíčky, do lampiček ven a doma :mrgreen: ale zatím to nehrotím, jen co vidím a líbí tak si koupím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.10.16 13:30
@atominnka píše:
aspoň dýl vydrží :D

Na stromek byly dobrý :pankac:

@Šmoulice píše:
To se mi stalo, když jsem dala blbej med :nevim:
Nebyl úplně 100% tekutej, spíš už tak na půl. Mě se nechtělo čekat až ve vodní lázni povolí a byl z perníků beton.

Hmmm, to by mohlo být důvodem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15482
25.10.16 13:32
@radkka píše:
Hmmm, to by mohlo být důvodem :think:

A nebo další důvod, mohla jsi je vysušit. Stačí 2-3 min pečení navíc a je vymalováno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák