Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Šmoulice píše:
Ty ještě nemáš napečeno, jo?
Vánoční cukroví se má začít už tak v červenci nejlíp…
Aby v něm pěkně žluklo máslo, bez toho to není ono ![]()
@Šmoulice píše:
Já peču dost a bordel z mouky všude teda nemám. Asi nejsem bordelář
Nj, to je rukama![]()
No pochopitelne cim jinym
![]()
@pikola @Šmoulice holky, proč zbytečně rýpete? Ani nevíme, kolik zakladatelce je? Třeba dělá svoje první rodinné Vánoce ![]()
Já jsem milovník Vánoc, takže ta vůně cukroví i bramborového salátu den předem mi k tomu prostě patří, je to tradice, vždy peču a dělám salát společně s mamkou (večeříme s rodinou) jinak si to ani neumím představit, stejně tak zdobení stromečku a domova, bez toho by to ani nešlo, ladím se takhle na tu vánoční atmosféru
pečeme teda až začátkem prosince, kdy už kolikrát mají lidi kolem nás napečeno, fanatici
akorát nás letos bude o jednoho víc a tak se obávám, jak ty moje každoroční zvyklosti v podobě pečení, přípravy salátu a zdobení stromku budu s miminkem zvládat, možná budu ráda, že jsem ráda a mám aspoň trochu uklizeno
uvidíme ![]()
@radkka píše:
Aby v něm pěkně žluklo máslo, bez toho to není ono
Jojo a hned z kraje září to chce nepečené věci. Ať to má pořádnej šmak. ![]()
A perníky v květnu, aby se pořádně uležely ![]()
Nemám jedinej dárek, ani vymyslenej natož koupenej
, pect budu začátkem prosince jako vždy a uklízet chodí paní uklízečka, to jediný je v suchu.
@Šmoulice píše:
Jojo a hned z kraje září to chce nepečené věci. Ať to má pořádnej šmak.
A perníky v květnu, aby se pořádně uležely
O perníkách mi nemluv, loňské jsem klidně mohla použít jako vražednou zbraň, jak byly tvrdý
nevim, jak se to stalo, vždycky jsou dobrý ![]()
@letníček ne, nepeču. Začínám v prosinci, kolem Mikuláše s perníčky. Pak chvíli nic a pak udělám, na co máme chut, někdy 2druhy, někdy 6. Jedno nepečený pak dělám 23. Nehrotíme to- Vánoce jsou svátky KLIDU! Co je hotovo, to je, a co není, tak není.
Dárky. Něco mámo mám. Mám dvě děti. Oba dostanou klloběžku, 2hračky, knížku a dohromady společenskou hru. A i tak si myslím, že toho dostanou až moc.
V říjnu fakt nepeču. Začínám nejdřív první adventní nedělí a to perníčky. Pak až po Mikuláši. Ale nedělám toho moc, mě to totiž strašně nebaví.
Dělám to vyloženě jen kvůli atmosféře, vůni a hlavně dětem. Dárek mám jeden a to pro manžela, víc zatím nic. Pořádně stále nevíme, co vlastně budeme komu kupovat. Kluci dostanou od našich Playmobil, uvažujeme pro staršího nad novým kolem a to je asi tak všechno, co víme. Okna jsem umyla teď o víkendu, během listopadu a mezi učením poklidím a pak už budu jen chlemtat svařák a čekat na Ježíška. ![]()
@radkka píše:
O perníkách mi nemluv, loňské jsem klidně mohla použít jako vražednou zbraň, jak byly tvrdý![]()
nevim, jak se to stalo, vždycky jsou dobrý
aspoň dýl vydrží ![]()
Letos mě též nějak brzy chytlo vánoční téma. Asi těhotenské hormony.
Ale dárky mám jen pro dceru neb před Vánoci budeme mít přírůstek do rodiny a pro ni to chci stihnout vybrat včas.
To jestli budu mít umyté okna nebo napečené je ve hvězdách ![]()
@radkka píše:
O perníkách mi nemluv, loňské jsem klidně mohla použít jako vražednou zbraň, jak byly tvrdý![]()
nevim, jak se to stalo, vždycky jsou dobrý
To se mi stalo, když jsem dala blbej med ![]()
Nebyl úplně 100% tekutej, spíš už tak na půl. Mě se nechtělo čekat až ve vodní lázni povolí a byl z perníků beton.
Tak já tak pozvolna.. Já jsem to loni nechala být, a pak jsem z toho byla taková, že jsem nestíhala… balila jsme dárky 22 narychlo..
CHtěli jsme jet na nákupy dárků, děti nemocné, nebylo hlídání, tak letos jsme objednali teď o víkendu měli slevu v Pompu.. Nemám moc ráda, takové to vybírání malých hraček..
Pak půjdem vybírat jenom ty důležité-větši..
Ale koupila jsem si dneska led svíčky, do lampiček ven a doma
ale zatím to nehrotím, jen co vidím a líbí tak si koupím..
@atominnka píše:
aspoň dýl vydrží
Na stromek byly dobrý ![]()
@Šmoulice píše:
To se mi stalo, když jsem dala blbej med
Nebyl úplně 100% tekutej, spíš už tak na půl. Mě se nechtělo čekat až ve vodní lázni povolí a byl z perníků beton.
Hmmm, to by mohlo být důvodem ![]()
@radkka píše:
Hmmm, to by mohlo být důvodem
A nebo další důvod, mohla jsi je vysušit. Stačí 2-3 min pečení navíc a je vymalováno ![]()