Co vy a Vanoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
25.10.16 14:26
@radkka píše:
Díky manželovi jsme měli dvoubarevné linecké, jemu přišlo hotové, až když bylo hnědé :mrgreen:

taky se mi občas stane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
25.10.16 14:28
@Šmoulice píše:
Holky u nás se stromek za 9let, co jsme s chlapem spolu, zdobil jedenkrát. Stejně jsme celé Vánoce v trapu a je z toho akorát bordel…
Letos též stromek ani žádná výzdoba, nebude ;)

tak já zase nazdobený stromeček ráda, to zase jo…K tomu voňavé cukroví, sednout si pěkně v teple k pohádce…Já třeba vánoce mám celkem ráda, i když už to samozřejmě není takový jako když jsme byli děti… :-) Nesnáším ten předvánoční shon, aby měl člověk všechny dárky, aby bylo naklizeno atd…Mám ráda, když už je 24.12. a vše je hotovo a my zasedáme ke stolu. :mrgreen: :lol: :lol: Od té doby co se narodila dcera, tak ty vánoce jsou zase o něco veselejší :mrgreen: :mrgreen:

A třeba musím říct, že nemusím velikonoce :nevim: :nevim:
Ale kvůli dceři je teda slavíme no. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15506
25.10.16 14:33
@Yasminn píše:
tak já zase nazdobený stromeček ráda, to zase jo…K tomu voňavé cukroví, sednout si pěkně v teple k pohádce…Já třeba vánoce mám celkem ráda, i když už to samozřejmě není takový jako když jsme byli děti… :-) Nesnáším ten předvánoční shon, aby měl člověk všechny dárky, aby bylo naklizeno atd…Mám ráda, když už je 24.12. a vše je hotovo a my zasedáme ke stolu. :mrgreen: :lol: :lol: Od té doby co se narodila dcera, tak ty vánoce jsou zase o něco veselejší :mrgreen: :mrgreen:A třeba musím říct, že nemusím velikonoce :nevim: :nevim:
Ale kvůli dceři je teda slavíme no. :-)

Tak dárky kupuji průběžně cca od toho října. Ne nějak cíleně, ale když se mi něco líbí a vím, e by se to mohlo hodit, tak proč ne :-)
Třeba Matějovský měl teď dobré akce a slevy, tak jsem hned využila :mrgreen: Během listopadu musím dořešit zbytek, jelikož pak už to na mě může přijít kdykoli a nakoupím prd. Ale hodně nakupuju přes net a pak jen hromadně na uložence vyzvednu a mám klid. Někde lítat, to by mě mohlo :roll:
A s letošním pečením taky uvidím. :nevim: Možná 2-3 druhy, aby se neřeklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
25.10.16 14:35

Necetla jsem celou diskuzi…ale kdyby mi to nebylo blbe..tak bych vanocni vyzdobu udelala uz dnes :mrgreen:..vanoce miluju :dance: :dance: dokonce uz ted si sem tam pustim koledy…o darcich jeste nepremyslim..to budem resit az v prosinci…na 1.advent uz je u nas ale vse vyzdobeno (krom stromecku)…cukrovi podostavame od babicek…delame jen pernicky…atmosfera vanoc..vune svaraku cukrovi stromecku miluju…nemuzu se dockat prosince :kytka: :kytka: :kytka: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
25.10.16 15:44

@Šmoulice a kdy máš přesně termín? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
25.10.16 15:50

Cukroví nepečeme, dostaneme od babiček, stejně to u nás nikdo moc nejí, jinak darky mám zatím objednané pro přítele, ale jinak ještě nic nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.10.16 16:02

Zacinam pect cca dva tydny pred vanoci, ja pecu jen slepovane (maximalne neco noveho co me zaujme) jinak delam nepecene, darku uz mam docela dost ale jeste jsem si to nesepsala, az uvidim ze toho i tak mam malo tak zacnu panikarit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15506
25.10.16 16:20
@Yasminn píše:
@Šmoulice a kdy máš přesně termín? :-)

Týden před Vánoci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.10.16 17:57
@Šmoulice píše:
Já v té staré mrše pekla bábovku skoro dvě hodiny!!! A to jsem ještě stála opřená o troubu, nebo ty dvířka musela podepřít :roll:
Takže pečení 45-50 minut pro bábovku, mi přišlo jako scifi :-D

To měla mamka, takovou troubu… musela jí zapírat, aby nevětrala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.10.16 18:00

Stromeček máme vždycky živý, miluji jeho vůni i zdobení, vždy zdobíme na štědrý den ráno, obvykle u toho dávají Chobotničky :pankac: bez stromku nejsou vánoce, k tomu voňavé cukroví, pohádky :srdce: a ještě u nás teda vůně prskavek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
25.10.16 18:14

Teda jak to ctu, tak se tesim cim dal vic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
25.10.16 18:20
@Šmoulice píše:

to stíháš dobře a mimčo polož pod stromek a dárky řešit nemusíš :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
25.10.16 18:30
@Tris123 píše:
Já stromek ráda zdobím pár dní před svátky, okolo toho 20., abych si tu Vánoční atmosféru se vším všudy hezky užila a mohla se kochat :mrgreen: po svátcích už to není ono, to už vím, že je po všem, tak už mi ten pohled na stromek takovou radost nedělá.
:lol: :lol: tak tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
27.10.16 10:29
@Šmoulice píše:
..já to znám moje starší dcera se narodila 20.12 :dance: :dance: a byly to moc krásné vánoce..z porodnice mě pustili 25.12- doma bylo všechno hotovo(beze mě)-a štědrý den jsme s manželem a malinkou slavili 25.12-celý den jsme nic nedělali-koukali na pohádky(já jen kojila a přebalovala :mrgreen: :mrgreen: )do toho jsme si pomalinku rozbalovali dárky-trvalo to skoro celý den a nejvíce dárku bylo pro malou :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
27.10.16 13:15
@Markéta80 píše:
to stíháš dobře a mimčo polož pod stromek a dárky řešit nemusíš :palec: :palec:

No taky jsem si myslela, ze dam pod stromecek mimino. Termin tyden pred vanoci a narodilo se 4.1 :D takze to nekdy uplne nevyhde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák