Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@radkka píše:
Díky manželovi jsme měli dvoubarevné linecké, jemu přišlo hotové, až když bylo hnědé
taky se mi občas stane ![]()
@Šmoulice píše:
Holky u nás se stromek za 9let, co jsme s chlapem spolu, zdobil jedenkrát. Stejně jsme celé Vánoce v trapu a je z toho akorát bordel…
Letos též stromek ani žádná výzdoba, nebude
tak já zase nazdobený stromeček ráda, to zase jo…K tomu voňavé cukroví, sednout si pěkně v teple k pohádce…Já třeba vánoce mám celkem ráda, i když už to samozřejmě není takový jako když jsme byli děti…
Nesnáším ten předvánoční shon, aby měl člověk všechny dárky, aby bylo naklizeno atd…Mám ráda, když už je 24.12. a vše je hotovo a my zasedáme ke stolu.
Od té doby co se narodila dcera, tak ty vánoce jsou zase o něco veselejší
![]()
A třeba musím říct, že nemusím velikonoce
![]()
Ale kvůli dceři je teda slavíme no. ![]()
@Yasminn píše:
tak já zase nazdobený stromeček ráda, to zase jo…K tomu voňavé cukroví, sednout si pěkně v teple k pohádce…Já třeba vánoce mám celkem ráda, i když už to samozřejmě není takový jako když jsme byli děti…Nesnáším ten předvánoční shon, aby měl člověk všechny dárky, aby bylo naklizeno atd…Mám ráda, když už je 24.12. a vše je hotovo a my zasedáme ke stolu.
![]()
![]()
Od té doby co se narodila dcera, tak ty vánoce jsou zase o něco veselejší
![]()
A třeba musím říct, že nemusím velikonoce
![]()
Ale kvůli dceři je teda slavíme no.
Tak dárky kupuji průběžně cca od toho října. Ne nějak cíleně, ale když se mi něco líbí a vím, e by se to mohlo hodit, tak proč ne ![]()
Třeba Matějovský měl teď dobré akce a slevy, tak jsem hned využila
Během listopadu musím dořešit zbytek, jelikož pak už to na mě může přijít kdykoli a nakoupím prd. Ale hodně nakupuju přes net a pak jen hromadně na uložence vyzvednu a mám klid. Někde lítat, to by mě mohlo ![]()
A s letošním pečením taky uvidím.
Možná 2-3 druhy, aby se neřeklo.
Necetla jsem celou diskuzi…ale kdyby mi to nebylo blbe..tak bych vanocni vyzdobu udelala uz dnes
..vanoce miluju
dokonce uz ted si sem tam pustim koledy…o darcich jeste nepremyslim..to budem resit az v prosinci…na 1.advent uz je u nas ale vse vyzdobeno (krom stromecku)…cukrovi podostavame od babicek…delame jen pernicky…atmosfera vanoc..vune svaraku cukrovi stromecku miluju…nemuzu se dockat prosince
![]()
Cukroví nepečeme, dostaneme od babiček, stejně to u nás nikdo moc nejí, jinak darky mám zatím objednané pro přítele, ale jinak ještě nic nemám ![]()
Zacinam pect cca dva tydny pred vanoci, ja pecu jen slepovane (maximalne neco noveho co me zaujme) jinak delam nepecene, darku uz mam docela dost ale jeste jsem si to nesepsala, az uvidim ze toho i tak mam malo tak zacnu panikarit
@Šmoulice píše:
Já v té staré mrše pekla bábovku skoro dvě hodiny!!! A to jsem ještě stála opřená o troubu, nebo ty dvířka musela podepřít
Takže pečení 45-50 minut pro bábovku, mi přišlo jako scifi
To měla mamka, takovou troubu… musela jí zapírat, aby nevětrala
![]()
Stromeček máme vždycky živý, miluji jeho vůni i zdobení, vždy zdobíme na štědrý den ráno, obvykle u toho dávají Chobotničky
bez stromku nejsou vánoce, k tomu voňavé cukroví, pohádky
a ještě u nás teda vůně prskavek ![]()
@Šmoulice píše:
Týden před Vánoci
to stíháš dobře a mimčo polož pod stromek a dárky řešit nemusíš
![]()
@Tris123 píše:
Já stromek ráda zdobím pár dní před svátky, okolo toho 20., abych si tu Vánoční atmosféru se vším všudy hezky užila a mohla se kochatpo svátcích už to není ono, to už vím, že je po všem, tak už mi ten pohled na stromek takovou radost nedělá.
@Šmoulice píše:..já to znám moje starší dcera se narodila 20.12
Týden před Vánoci
@Markéta80 píše:
to stíháš dobře a mimčo polož pod stromek a dárky řešit nemusíš![]()
No taky jsem si myslela, ze dam pod stromecek mimino. Termin tyden pred vanoci a narodilo se 4.1
takze to nekdy uplne nevyhde