Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Janasas píše:
@Pomka tako jako jasně.. ale víš co doma, je doma, tak si může člověk něco dá, ale zase být atrakce pro okolí
Máme u nás jeden dům a ti to mají od půlky listopadu až dokonce unora..
No já mívám třeba takové ty samolepky na okna taky až do února
Beru to jako zimní ozdobu, ne vánoční, prostě dokud je zima a sníh, tak to tam mám ![]()
@Janasas píše:
@Pomka právě mám v okolí nadčece, kteřína začátku listopadu už prostě dají.. tak jsem si říkala, jslti je to normální- svítí už uprostřed listopadu- což je tak za 14 dní…a neco
my svítíme celý rok
Vždy když je tma
Vy jste potmě, když se setmí?
![]()
@Janasas Jak začne advent.
První adventní neděli nazdobíme a večer jdeme na svařák a na rozsvěcení stromku.
@Yasminn i takový se najdou co mají vánoční světýlka celý rok ![]()
@Pomka píše:
No já mívám třeba takové ty samolepky na okna taky až do únoraBeru to jako zimní ozdobu, ne vánoční, prostě dokud je zima a sníh, tak to tam mám
@Janasas píše:
@Yasminn i takový se najdou co mají vánoční světýlka celý rok
@Yasminn
fak jo.. tak to je síla.. ale každopádně každého je to věc že..
Já mám kamarádku, která zdobí s dětmi někdy okolo Mikuláše a má ho ještě na konci unora, tak to mi přijde už šílené..
Ale každý to vnímá jinak. My zdobíme 23 a klidně bych si o zdobila i o dva dny dřív..
@Yasminn tak ty moje truhlíky s jehličím co chci dát na začátkem listopadu, to je fakt banalita ![]()
@Janasas my zdobíme taky většinou 23.12. Možná, že letos ho nazdobíme už 22.12. kvůli dceři (3 roky). Té když se zeptám, co by chtěla aby jí přinesl Ježíšek tak odpoví, že stromeček
Skromné děťátko..
![]()
@Janasas píše:
@Yasminn tak ty moje truhlíky s jehličím co chci dát na začátkem listopadu, to je fakt banalita
to tedy jo ![]()
@Janasas taky jsem si vzpomněla na mého strejdu, když pak zůstal sám bez ženy, tak byl líný každý rok strojit a pak odstrojovat stromeček, tak si ho vždy nazdobený schoval do skříně a vytáhl pak zase za rok
On měl takový ten malý stromek, asi 60 cm.
![]()
Holky u nás se stromek za 9let, co jsme s chlapem spolu, zdobil jedenkrát. Stejně jsme celé Vánoce v trapu a je z toho akorát bordel…
Letos též stromek ani žádná výzdoba, nebude ![]()
Já stromek ráda zdobím pár dní před svátky, okolo toho 20., abych si tu Vánoční atmosféru se vším všudy hezky užila a mohla se kochat
po svátcích už to není ono, to už vím, že je po všem, tak už mi ten pohled na stromek takovou radost nedělá.
@Yasminn píše:
@Janasas my zdobíme taky většinou 23.12. Možná, že letos ho nazdobíme už 22.12. kvůli dceři (3 roky). Té když se zeptám, co by chtěla aby jí přinesl Ježíšek tak odpoví, že stromeček![]()
Skromné děťátko..
![]()
![]()
to je milé
![]()