Co zařídit a kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.4.13 18:55
@ynax píše:
@ojchlajch17 on pobírá dávky na ÚP a ještě si přivydělává? Jestli to chápu správně, tak jste jednou nohou v průšvihu, protože to nelze. Nehledě na to, že být na ÚP, nechat si za sebe platit soc a zdra a vydělávat tolik peněz - počítám že na černo… no raději to nebudu komentovat

jasne ze nee 20tisic to prehanim ale nastvala me takova otazka od tebe…z ceho zijemeeee…z ceho asi z podpory…pritel ma vyucny list zednik neni prace tak si privydelava v tescu 4tisice jako brigadnik a ja mam maturitu a nemam praxi tak sem skoncila na pracaku..jednoduchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.13 18:56

Jasne ze nee 20tisic to prehanim ale nastvala me takova otazka od tebe…z ceho zijemeeee…z ceho asi z podpory…pritel ma vyucny list zednik neni prace tak si privydelava v tescu 4tisice jako brigadnik a ja mam maturitu a nemam praxi tak sem skoncila na pracaku..jedno­duchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.4.13 18:57
@Susan23 píše:
@ynax Nechtěla jsem rýpat, ale taky mě to nadzvedlo. Ale třeba vydělá tolik peněz jen občas. A nebo v sezoně… A pak se můžeme divit, že je stát tam kde je…

to je úplně jedno, jestli sezonně nebo pravidelně…jsem toho názoru, že jen díky těmto „chytrálkům“ je náš sociální systíém tam kde je…

@ojchlajch17 nezlob se na nás, ale tohle je vážně děs…ždímat stát a vesele si vydělávat…pokud byste přiznali skutečné příjmy - nebyl by tedy přítel na ÚP, těžko byste si nárokovali porodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.13 18:57
@Lussy80 píše: úplně jsi mě předběhla…to sem zakladatelka ani neměla psát…tohle mě vždycky totálně nas***…fakt, že jo… :twisted:

nastvala me otazka debilni tak sem na ni debilne odpovedela ze si privydelava dvacku:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.13 18:58

Precti si vysvetleni a pak me komentujj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.4.13 18:59

@ojchlajch tak teď jsi to rozsekla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.4.13 19:00
@ojchlajch17 píše:
Precti si vysvetleni a pak me komentujj!

bylas bohužel rychlejší…jinak bych to komentovala jen jako obecné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.4.13 19:00

@ojchlajch17
jesne vydelava si 4tis. ty jako absolvent na UP nemas zadnou podporu, ale platite najem a mas bohatou vybavicku. jeste pobav ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.13 19:02
@Ali-Ali píše:
@ojchlajch17
jesne vydelava si 4tis. ty jako absolvent na UP nemas zadnou podporu, ale platite najem a mas bohatou vybavicku. jeste pobav ;)

jo vydelava si 4tisice a jako absolventka mam podporu i pritel a najem platime asi jednoduse bereme prispevek na bydleni ty chytraku a vybavicku mam bohatou…mam velkou rodinu:) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.13 19:04
@Lussy80 píše:
bylas bohužel rychlejší…jinak bych to komentovala jen jako obecné…

sorry ale nejsem zadna zdimarna statu..jednoduse beru podporu po maturite me nikde nechteli vzit k vuli maly praxi a tim padem ze jsem na podpore tak automaticky beru i prispevek na bydleni z ceho bych asi platila jinak najem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.4.13 19:07

Tak to jsem taky naštvaná :cert: bohužel i ve svém okolí znám dost lidí, kteří takhle žijou… Bohužel s takovým přístupem se nikam nepohneme a náš systém bude tam kde jsme ještě dlouho :-(
Jinak založené téme dobré, sama jsem ve 27tt a přemýšlím co, kdy a jak zařídit ( nejsme na ÚP ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.13 19:10
@Monty 1 píše:
Tak to jsem taky naštvaná :cert: bohužel i ve svém okolí znám dost lidí, kteří takhle žijou… Bohužel s takovým přístupem se nikam nepohneme a náš systém bude tam kde jsme ještě dlouho :-(
Jinak založené téme dobré, sama jsem ve 27tt a přemýšlím co, kdy a jak zařídit ( nejsme na ÚP ).

nemas byt naco nastvana! to byla jen blba odpoved na blbou otazku…
pritel si vydelava 4tisice ne 20cku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.4.13 19:15

@ojchlajch17
tak kolik tak mesicne inkasujete od statu? dve podpory, prispevek na bydleni, kolik to dela celkem?
a z ceho bys asi tak platila najem, kdyby nebyl prispevek?? treba si na nej vydelala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.4.13 19:16

@ojchlajch17 nechápu tvoji reakci :think: otázka mi nepřišla nijak blbá, i mě zajímá jak je někdo schopný vyžít z podpory. Nikdy není od věci mít všeobecný přehled a jistě to není neslušné zeptat se v rámci veřejené diskuze…
// jen technická poznámka - jsi čerstvá maturantka a nezvládáš gramatiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.13 19:18
@Ali-Ali píše:
@ojchlajch17
tak kolik tak mesicne inkasujete od statu? dve podpory, prispevek na bydleni, kolik to dela celkem?
a z ceho bys asi tak platila najem, kdyby nebyl prispevek?? treba si na nej vydelala :lol:

asi bych bydlela pod mostem…a nedelej ze me slapku idiote jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí