Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Monty 1 píše:
@ojchlajch17 nechápu tvoji reakciotázka mi nepřišla nijak blbá, i mě zajímá jak je někdo schopný vyžít z podpory. Nikdy není od věci mít všeobecný přehled a jistě to není neslušné zeptat se v rámci veřejené diskuze…
// jen technická poznámka - jsi čerstvá maturantka a nezvládáš gramatiku?
cerstva maturantka uz teda dlouho nejsem pro tvoji informaci. kazdej se splete
@ojchlajch17 no teda to jsi slušná. Někomu nadávat do idiotů a šlapku tady z tebe nikdo nedělal. Jen ti slušně řekla, že máš jít makat. Booože můj, kam jsme to dopracovali. ![]()
@ojchlajch17 píše:
asi bych bydlela pod mostem…a nedelej ze me slapku idiote jeden…
tak normalniho cloveka pod pojmem „vydelat si“ napadne prace nekde ve firme nebo v obchode. nekoho evidentne prvni napadne prace slapky…
jinak cerstva maturantka nejsi, pracovat nepracujes, zijete z davek, na vlastni byt to staci, vybavicku mas, s ditetem dostanete jeste vic davek. a pak ze zivot v CR neni fajn, ne?
@kotrmelkyne píše:
@ojchlajch17 no teda to jsi slušná. Někomu nadávat do idiotů a šlapku tady z tebe nikdo nedělal. Jen ti slušně řekla, že máš jít makat. Booože můj, kam jsme to dopracovali.
tak si to precti od aliho nejakyho hm..a pak zacni komentovat…
@ojchlajch17 jak tak koukám, a můžu si oči vykoukat, tak o šlapce tu píšeš jen ty.
no aspoň víme, jaké je tvé vysněné povolání ![]()
@katulka.k píše:
@ojchlajch17 Holka s tebou není něco v pořádku
hlavne ze s tebou jo…:D
Zdá se mi to nebo se tu poslední dny rojí samé zvláštní osoby
…Včerejšek mi teda stačil
… A dnes už se to taky začíná rozjíždět… ![]()
@ojchlajch17 prosim tě, nauč se pořádně česky a pak mě urážej. ![]()
@Nenulka88 jo to jsem si taky řikala. Hlavně teda chudák dítě. Mít takový rodiče a ještě s takovým vyjadřováním a chováním. ![]()