Co zařídit a kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9199
13.4.13 20:33
@ojchlajch17 píše:
zajimave..tak si precti zakonik prace a uvidis sama ze muzes mit podporu a privydelat si 4 tisice…tak potom nase socialka je jina nez u vas:)))to bych se ale divila..

Právní úprava je v Zákonu o zaměstnanosti a ne v zákoníku práce 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.4.13 20:40

Myslím si, že zakladatelka skutečně nelhala v prvních příspěvcích a skutečně lhala v příspěvcích následujících :) Teď nás tady všechny rozsekla, cítí se ublíženě, děkuje za zastání… Pojďme téma opustit, jediné co z toho vzniklo je, že jsme rozčílené, mnohé ve sporu a hlavně naštvané. Zakladatelka ať se chytne za nos a my pojďme slušně žít a radovat se :hug:

Příspěvek upraven 13.04.13 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.13 20:40

To se zase někdo baví :roll: :roll:

Nejlepší provokace na emiminu:Jsem těhotná, jsem na úp a přítel taky a berem dávky od státu

Takovým diskusím, já osobně moc nevěřím, hlavně potom co jsem si přečetla, myslím to jak se zakladatelka vyjadřuje!!!Uráží aniž by měla proč :nevim: Takových tu už bylo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.4.13 20:41

@nosanek přesně tak! Znám to ze svého povolání, ale neměla jsem potřebu to slečně vysvětlovat, protože prostě kecá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
13.4.13 20:49
@T.Hololinka píše:
To se zase někdo baví :roll: :roll:

Nejlepší provokace na emiminu:Jsem těhotná, jsem na úp a přítel taky a berem dávky od státu

Takovým diskusím, já osobně moc nevěřím, hlavně potom co jsem si přečetla, myslím to jak se zakladatelka vyjadřuje!!!Uráží aniž by měla proč :nevim: Takových tu už bylo :jazyk:

A ještě bude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.13 20:49

@Nenulka88
Bohužel bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.4.13 20:59
@Monty 1 píše:
Myslím si, že zakladatelka skutečně nelhala v prvních příspěvcích a skutečně lhala v příspěvcích následujících :) Teď nás tady všechny rozsekla, cítí se ublíženě, děkuje za zastání… Pojďme téma opustit, jediné co z toho vzniklo je, že jsme rozčílené, mnohé ve sporu a hlavně naštvané. Zakladatelka ať se chtne za nos a my pojďme služně žít a radovat se :hug:
:potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20907
13.4.13 23:04

Zdravím,
urážky jsem z diskuze smazala a zakladatelku za ně blokovala.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pravda pravdoucí
20.4.13 16:21

Pravda je, že od loňského roku se díky změně zákona nesmí při evidenci na úřadu práce přivydělat ani koruna, aniž by zároveň nebylo pozastaveno vyplácení dávek - ověřené info: http://www.nicm.cz/…t-az-4000-kc Tož tak.

• Citovat
  • Upravit
6594
15.5.13 17:00

Dnes jsem 15+0, vím, že je ještě brzy, ale co vše si mám před porodem, kdy a kde přesně zařídit.

Jsem vdaná, v práci mám smlouvu na dobu neurčitou a jsem zaměstnanÁ cca 6 let v kuse :-) :mavam: :mavam:

Vůbec se neorientuju:
1. co před porodem - kdy a kde??? :nevim:
2. co po porodu - kdy a kde??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
15.5.13 17:09

Tak před porodem teoreticky nic zařizovat nemusíš. Pokud budeš chodit do práce tak ti pak 6-8 týdnů před porodem Dr. vypíše papír na mateřskou, který odevzdáš v práci.
Do porodnice potřebuješ rodný list a oddací list-kvůli příjmení dítěte
Po porodu vyřídíš rodný list dítěte. S tím pak musíš dítě přihlásit na pojišťovnu. Pak taky bude mít dítě trvalé bydliště jako ty a musíš za ně platit svoz odpadu.

• Citovat
  • Upravit
406
15.5.13 17:40

Tak jak říká zichisek možná ještě na matriku před porodem ohledně jména dítěte a uznání otcovství,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
15.5.13 18:24

Na matriku se kdyby nebyla vdana. Kdyz je vdana, automaticky je otcem manzel. Papir na krestni jmeno dava myslim doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí