Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Yamaha píše:
Zdá se mi to nebo se tu poslední dny rojí samé zvláštní osoby…Včerejšek mi teda stačil
… A dnes už se to taky začíná rozjíždět…
Nezdá, nezdá, zakladatelka by si měla vzít Lexaurin, bo jak se ten zázračný lék jmenoval…mrgreen:
@kotrmelkyne píše:
@Nenulka88 jo to jsem si taky řikala. Hlavně teda chudák dítě. Mít takový rodiče a ještě s takovým vyjadřováním a chováním.
Hlavně, copak z něj asi vyroste, že? ![]()
Konečně jsem pochopila, že zřejmě nejsem normální
Když s VŠ jsem dělala ve výrobě pěkně rukama a s maturou se X let sedí na ÚP, neboť není práce v oboru
Konečně mě někdo nakopl. Děkuji
![]()
@Ali-Ali píše:
@ojchlajch17 @Susan23
to je super no. byt registrovani oba na UP, mit zdarma zdravotni i socialni, zinkasovat porodne i pridavky na dite a pritom vydelavat 20tis
takovi lidi me vzdycky hrozne potesi, ze existuji…
edit:zapomnela jsem blijiciho smajlika…Příspěvek upraven 13.04.13 v 18:54
Budete se tady rozčilovat nad tím, že těhotná absolventka bere od státu peníze..To dokáže fascinovat mě..! Co takhle naši romští spoluobčané, ani si nedokážete představit kolik berou pěněz NAŠICH peněz!!! Tak za zakladetelky přítele platí UP zdravotní a socialni, myslíte že se to dá srovnat s tím kolik dostavají oni!!! V životě nehli prstem, nešli by ani na pitomou brigadu do toho Tesca za 4000 a víte proč? Protože nemusí.. Protože berou hříšný prachy.. Jezdí v drahých autech!!! Tak se laskavě přestante navážet do člověka, jehož finanční situaci skoro vůbec neznáte!!!
@ojchlajch17 jen jsem se slušně zeptala a ještě jsem psala, že to není rýpání, ale asi to tak bylo bohužel pochopeno, tak nevím.
@Nenulka88 píše:
Nezdá, nezdá, zakladatelka by si měla vzít Lexaurin, bo jak se ten zázračný lék jmenoval…mrgreen:
Přece fenystil!!! A zapít sirupem a do dna!!! ![]()
@Miška68 Bohužel se tady v poslední době vždy zvrtne i normální dotaz. Nejvíce mě může vytočit, jak si ona menšina (čímž nemluvím o zakladatelce, samozřejmě) jezdí pro přídavky ve fakt luxusních autech. Ono pokud člověk nikdy nepracuje, tak se mu nemá z čeho vypočítávat. Tedy dosáhne na to, co normální pracující, který se ocitne v tíživé situaci, kdy třeba přijde o práci, nikdy nemá šanci dosáhnout. Ale tak to tady prostě chodí…
@terinka4444 píše:
Já mám na takové lidi kopřivku, regulérně se mi hnusí, všichni do jednoho. A nejvíc mě zvedají řeči, dělají to jiní, tak coach jo, naše morálka je v řiti
a smutné na tom je, že takových lidí je hodně a nejsou to jen.. spoluobčané…
@Miška68 problém je, že její finanční situaci známe. Sama se přiznala. A pokud absolventka SŠ, sedí na prdeli a nenajde si práci (kdo chce, práci si najde, hlavně v její věku) a pak si radši nechá udělat dítě, když už tak už. No tak to promiň. To podle mě je fakt myšlení dospělého.
a jak víš, že třeba nepatří do té menšiny. Ani bych se ničemu nedivila. ![]()
Příspěvek upraven 13.04.13 v 19:51
@Yamaha píše:
Přece fenystil!!! A zapít sirupem a do dna!!!
přesně tak a nejlépe osminku:-)
@kotrmelkyne Protože by jinak výbavičku nedostala od rodiny ale od sociálky..
ONI mají totiž nárok uplně na všechno!!!
@Miška68 píše:
Budete se tady rozčilovat nad tím, že těhotná absolventka bere od státu peníze..To dokáže fascinovat mě..! Co takhle naši romští spoluobčané, ani si nedokážete představit kolik berou pěněz NAŠICH peněz!!! Tak za zakladetelky přítele platí UP zdravotní a socialni, myslíte že se to dá srovnat s tím kolik dostavají oni!!! V životě nehli prstem, nešli by ani na pitomou brigadu do toho Tesca za 4000 a víte proč? Protože nemusí.. Protože berou hříšný prachy.. Jezdí v drahých autech!!! Tak se laskavě přestante navážet do člověka, jehož finanční situaci skoro vůbec neznáte!!!
dekuju za zastani…romka nejsem.
@ojchlajch17 A kdy jsi maturovala? Jak je možné, že když jsi ještě od ukončení školy nepracovala, tak pobíráš podporu? ![]()
@Miška68 píše:
NE, pozor! Nikdo se nerozčiluje nad tím, že zakladatelka jako absolventka (která už dlouho absolventkou není) bere peníze od státu, ale… zakladatelka sama od sebe píše, že si přítel vydělá 20tis a i když jsem to četla několikrát dokola, byl to příspěvek, který vůbec nevypadá, že si dělá legraci. Naštvala se až za delší dobu… Ale všichni ji tu pranýřují, protože mají sociální dávky z ÚP + si přítel přivydělává - ono je jedno, jestli má 4 nebo 20tis… jde o to, že dávky a práce bez smlouvy je prostě podraz. Oficiálně nic nemám, státe dej a já si k tomu ještě něco přivydělám a jinak se nám žije dost dobře, děkuji za optání…