Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:´
to bud rada, protoze kdybys byla…tak te tu asi zaziva online sezerou
Tak jste to tady vyresili- udelali jste ze me ciganku která ždíme stát.
hezky no…
Tak z tohohle jde poznat, jak lžeš!!! Kdyby měl smlouvu a přivydělával si údajné 4tisíce, tak nedostane podporu žádnou…takže si myslím, že je to tak, jak jsi napsala myslím ve druhém příspěvku…vydělává si 20 tisíc a to na černo, že ano? Měli byste se stydět, protože tohle nevydělá většina tvrdě pracujících lidí a neokrádá přitom stát!
@chatwenna já si jsem naprosto jistá, že si vydělat nemůžeš ani kačku. Fakt platí to, co jsem napsala. To, že si může někdo na ÚP přivydělat 4tis platilo do loňska (nebo předloňska - teď přesně nevím). Změnili to
@katulka.k píše:
Tak z tohohle jde poznat, jak lžeš!!! Kdyby měl smlouvu a přivydělával si údajné 4tisíce, tak nedostane podporu žádnou…takže si myslím, že je to tak, jak jsi napsala myslím ve druhém příspěvku…vydělává si 20 tisíc a to na černo, že ano? Měli byste se stydět, protože tohle nevydělá většina tvrdě pracujících lidí a neokrádá přitom stát!
zajimave..tak si precti zakonik prace a uvidis sama ze muzes mit podporu a privydelat si 4 tisice…tak potom nase socialka je jina nez u vas:)))to bych se ale divila..
@katulka.k píše:
@chatwenna To není pravda! Jako hlášená na UP si můžeš vydělat 4tisíce hrubého, ale nedostaneš podporu! Odvedou za tebe SP a ZP, ale pokud bereš podporu, nemůžeš si přivydělat ani korunu!!!
@ynax píše:
@chatwenna já si jsem naprosto jistá, že si vydělat nemůžeš ani kačku. Fakt platí to, co jsem napsala. To, že si může někdo na ÚP přivydělat 4tis platilo do loňska (nebo předloňska - teď přesně nevím). Změnili to
Přesně tak ![]()
@chatwenna píše:
@ynax Ja jsem si opravdu jista, ze k podpore v nezamestnanosti si muzes vydelat ctyr tisice.
na černo stoprocentně ![]()
@terinka4444
asi tak. kde kdo se ohani romama a pritom v cem jako je rozdill? jestli nekdo sedi doma, nikdy nedelal, pobira vsechny mozne davky, vetsinu z nich, aniz by spravne mel mit narok, tak je mi dost jedno jakou ma barvu kuze. pije mi krev, tak jako tak.
Je smutný že na porodný mají narok lidi co už takhle ten stát ždímou
ja i kdybych nechala přítelovi přepsat bydliště jinam a buh vi co tak ho nedostanu ![]()
@ynax Aha… Tak to potom jo. Ja jen, ze to tak mela mamka… Ale uz to bude nejaky ten patek.
A ted me jeste napadlo - neni rozdil podpora v nezamestnanosti a prispevek v hmotne nouzi?
A divíš se, že se nám tvůj přístup nelíbí? Vpodstatě okrádáš nás všechny tím, že pobíráš příspěvky, na které nemáš nárok.
@chatwenna ale zakladatelka psala, že berou podporu, jsou nezaměstnaní a ještě příspěvek na bydlení