Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mc.ellinka Tak to nevíš, jestli tam chybí přesně ta… jo, kdyby byl účetní 1500,– a disponibilní 199,–, tak budu souhlasit, že chybí tahle částka, ale pokud to píše disponibilní 0,– tak z toho žádnou částku nemůžeš usuzovat.
No my počítali vseChny peníze co přišli a odečetli všechny stržené častky. Mělo tam zůstat přesně to, co má zapsané v účetním zůstatku. Já to celé propočítala a vyšlo mi to taky tak proto je to divný ![]()
@mc.ellinka píše:
No my počítali vseChny peníze co přišli a odečetli všechny stržené častky. Mělo tam zůstat přesně to, co má zapsané v účetním zůstatku. Já to celé propočítala a vyšlo mi to taky tak proto je to divný
taka zavolejte do banky, jestli tam jsou ještě nějaké nezaúčtované transakce, které ve výpise zatím nejsou vidět, ale budou provedeny… zatím jste sečetly a odečetly jen to, co ve výpise viditelné je… k jakému datu je výpis? Ke včerejšímu nebo k dnešnímu?
@Regina Hero no teď tam jde tak uvidí co jí řeknou. Tak Vám vám všem moc děkuji
To vypadá na blokaci účtu, třeba exekuce. Ať se zeptá v bance na pobočce. Tam jí řeknou, co to je. Jestli je to exekuce, tak jí řeknou na kolik a od koho a bude to moct dál řešit…
U ČS mi uz zmizely penize a to rovnou 4 tis na vypise nic. davala jsrm reklamaci a nevyjadrily se nebyli schopni to vysvetlit:-(
Disponibilní zůstatek je ten, se kterým můžeš manipulovat. V účetním už jsou započítané i položky tzv. blokace, které jsou připravené k odeslání tj. různé příkazy, inkasa atd. + třeba minimální vklad, který musí na účtě zůstat.
Takze pokud to chapu, tak ty penize na uctu ma, jen uz je nemuze pouzit, prave z tohoto duvodu. Teoreticky muze byt pricinou. i ta exekuce na ucet.
@blumen To to, ale ČS blokace nepoužívá, buď to můžeš použít nebo příkaz rovnou odejde… takže buď je to nějaká zapomenutá platba kartou nebo fakt zablokovaný účet.
@j.a.n.i1 píše:
@blumen To to, ale ČS blokace nepoužívá, buď to můžeš použít nebo příkaz rovnou odejde… takže buď je to nějaká zapomenutá platba kartou nebo fakt zablokovaný účet.
Souhlasím, tohle ČS nepoužívá. Vypadá to na blokaci, jak píšeš…
@1Petra1 píše:
U ČS mi uz zmizely penize a to rovnou 4 tis na vypise nic. davala jsrm reklamaci a nevyjadrily se nebyli schopni to vysvetlit:-(
To je trošku blbost, ne? ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak to nevim. A trvale prikazy atd. uz z toho uctu byly vsechny odeslany? Nebo jeste neco zbyva? Tak sem pak prosim napis ten duvod, az ho bude kamaradka vedet…
@1Petra1 píše:
Tomu taky neverim, pohyby na uctu proste videt jdou v historii, neni mozne aby penize zmizely jen tak.
@1Petra1 píše:
Nevěřím. K reklamaci se musí vyjádřit. Vysvětlit cokoliv, na to schopnosti mají, tomu tedy věř.
Kdo ví kam a co jsi podala.