ČT 1 Děti na tahu

6594
8.3.15 18:33

ČT 1 Děti na tahu

Sledujete? Viděly jste dnešní díl, s tou holčičkou, co po očkování v 8m dostala záchvat a zůstala postižená? Mě se chtělo brečet.. :'( celkově co si o tomto dokumentu myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
181
8.3.15 18:44

A pak mame povinne ockovat :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed: :zed: nevidela jsem a mrzi mne to, nemohla bys trichu popsat o cem ti bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.3.15 18:50

Je to dokument, kde děti známkují své rodiče za různé věci - oblékání, volný čas, zájmy… a některé děti povídají o svých životech. Dnes tam třeba byla holčička, kterou vychovávají prarodiče, protože rodiče brali drogy. A taky tam dnes byl chlapeček, jeho sestřenice dostala v 8m nějaké očkování a potom se to stalo. Když o tom mluvil, tak plakal a říkal jak ji má rád a rád si s ní hraje… Mě se udělalo uplně špatně, malý ve středu dostal první MMR a já mám nervy na pochodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.3.15 19:06

No tak tose nedivim, a holcicka to mela po jakem ockovani? Tohodle se faktfakt bojim :,( nevim jak t toho vybruslim, ale hexu ockovat nechci a nebudu a mmr jednu davku a to az hodne po 3 roku veku, ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.3.15 19:13

Nevím, co za očkování to bylo, ale prý to měla v 8m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.3.15 19:24

Já na to koukám.. Je to příšerný :( prej nikdo to nepotvrdil ani nevyvrátil. ještě aby to potvrdil, to by bylo zase halooo tak radši to zametou pod koberec :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.3.15 19:25

Mne zase pripada, ze jakykoliv problem u ditete se svede na očkování… ta holcicka mohla byt postizena uz od narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.3.15 19:28

@Bábrdl říkali, že holčička do té doby byla v pořádku a vývoj jak normální miminko… a po očkování, že dostala nějaký záchvat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
8.3.15 19:30

Mě na tom zarazilo to, že do teď, kdy je jí 6 let, NEMÁ DIAGNOZU takže vlastně neví co je jí a proč a nač a jak…
Možná s ena očkování háže dost věcí, ale být do 8m „normální“ a pak se něco stane, zároveň s očkováním, a neurologicky a co tam zmiňovali je v pořádku, a má epileptické záchvaty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.3.15 19:32
@lukaskaa píše:
@Bábrdl říkali, že holčička do té doby byla v pořádku a vývoj jak normální miminko… a po očkování, že dostala nějaký záchvat..

Objevila se u ni epilepsie.

Ja jen rikam, ze jakykoliv problem u miminka se dneska vysvezluje ockovanim s tim, ze je to tim, ale doktori to neuznaji.. a tomu proste neverim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
8.3.15 20:02

Jo sleduji to. Někdy je to dojemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.3.15 20:19

No je fakt, že spousta problémů se svádí právě na očkování. Ale na druhou stranu, když je miminko zdravé a po očkování dostane záchvaty tak to jen tak nebude… Každopádně je to hrůza…sama jsem ve středu nechala očkovat 16m synka a strašně moc se o něj bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.3.15 20:21

@BabyBella Já bu toho bulim jak želva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
8.3.15 21:30

@Bábrdl studuju spec. pedagogiku a na tuhle problematiku se ve všech stacionarich a zarizenich pro osoby s MP a zejmena pro deti s PAS ptame..a vsude se dozvidame to stejne..75% rodicu autistu tvrdi, ze jejich deti byly az do ockovani v poradku…myslis ze to je nahoda? Ja to rozhodne nevidim cernobile, netvrdim ze v budoucnu nebudu ockovat..ale rozhodne to nebude tak ruzovy, jak nam pediatri tvrdi..a vetsina rodicu to tvrdi zvlast v souvislosti s hexou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.3.15 22:38
@Pínečka píše:
@Bábrdl studuju spec. pedagogiku a na tuhle problematiku se ve všech stacionarich a zarizenich pro osoby s MP a zejmena pro deti s PAS ptame..a vsude se dozvidame to stejne..75% rodicu autistu tvrdi, ze jejich deti byly az do ockovani v poradku…myslis ze to je nahoda? Ja to rozhodne nevidim cernobile, netvrdim ze v budoucnu nebudu ockovat..ale rozhodne to nebude tak ruzovy, jak nam pediatri tvrdi..a vetsina rodicu to tvrdi zvlast v souvislosti s hexou..

A to je to, co mi vadí. Kdykoliv se u nějakého dítěte objeví problém (epilepsie, autismus, exém, adhd..), rodiče jsou neustále furt do zblbnutí konfrontováni s otázkami na očkování.

Máme v rodině autistu. Ten hošík byl jiný už od miminka, už v roce se dalo všimnout, že nemá oční kontakt, že ho nezajímají lidé, že nenapodobuje, že se dokáže „nezdravě“ koncentrovat na jednu věc…

A přesto dnes jeho maminka tvrdí, že do mmr byl „úplně normální“. Ne, nebyl. Doufali jsme, že z toho „vyroste“, nebylo to u dítěte 1,5 nijak nápadné, ale to je normální. když víš, co hledat, viděl jsi to tam. A ona dneska přísahá, že ne, že ho změnilo očkování. Proč se má mučit, že dítěti ublížila vakcinací, když už se takový narodil. A když jí někdo řekne: „hele, ale víš jak jsme ho chtěli vzít k doktorce jestli slyší“, tvrdí, že to bylo až potom…

Neříkám, že očkování je jen samá pohoda, ale rozčiluje mě, jak se na něj bez důkazů hází všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová