Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, potřebovala bych radu, jak být na FB neviditelná, když jsem online. Mám chat trvale na offline, přesto se najde pár lidí, kteří okamžitě po mém přihlášení vidí (asi?), že tam jsem a okamžitě píší. Na otázku, jak to, že mě vidí samozřejmě chytrá odpověď, že je to tajemství, no tož nevím teda… ![]()
@otazniky no protože jsi unich zelená- zelené kolečko.. nebo nevím co myslíš ty
@kvaček píše:
@otazniky no protože jsi unich zelená- zelené kolečko.. nebo nevím co myslíš ty
mám chat vyplej, o to mi jde, já myslela, že když dám na chatu offline, tak budu prostě offline…
U seznamu přátel v liště chatu (jejich ikony a zelený kolečka u těch, co jsou online), je dole takový šedivý ozubený kolečko, to je nastavení, klikni na to a dej „vypnout chat“. Pak tě už nikdo online (zelené kolečko u tvého jména) neuvidí a zprávy od přátel ti budou chodit do soukromých zpráv, nebude ti vyskakovat okno chatu
Teda aspoň jsem to pochopila z nápovědy FB, píšou to tam takhle ![]()
Maximalne se da udelat to ze si vypnes chat jenom pro ty u kterejch nechcces aby ti zrovna psali…
Este me napadlo jestli nejsi zaroven prihlasena na mobilu nebo tabletu na mesengeru… ![]()
Chat mám pořád vyplej, přihlašuji se jen přes pc, ale ti, jenž jsou na mobilu mě pokaždý vidí…
Každá zpráva mi jde do soukromých, chat okno nevyskakuje, ale stejně mě vidí někteří
@otazniky ja kdyz koukam na fb pres mob a podivam se do zprav na konkretni konverzaci ve zpravach s jinou osobou tak vidim jestli je aktivni nebo kdy byla naposled…ale to musi clovek cilene spiclovat ![]()
@Estericka píše:
@otazniky ja kdyz koukam na fb pres mob a podivam se do zprav na konkretni konverzaci ve zpravach s jinou osobou tak vidim jestli je aktivni nebo kdy byla naposled…ale to musi clovek cilene spiclovat
i když je dotyčný offline?
@otazniky to jsem nezkoumala, rekla bych ze jo, ale treba kecam, ja mam chat vypnuty porad, tak nevim kdo na nem frci