Čte někdo Flora na zahradě?

gabrielagabri
21.11.13 00:52

Čte někdo Flora na zahradě?

Je to kvalitní časopis? Není tam moc placené inzerce? Uvažuji předplatit ho mámě.http://www.floranazahrade.cz
 děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
21.11.13 09:06

Mám ho předplacený asi tři roky.

osobně se mi ze zahradkářských časáků libí nejvíc.

zahrádkář je na mě moc odborný, je tam spousta článků pro „velkopěstitele“ a taky je to celé laděné „pro důchodce nad 80let“. Čistě můj dojem. Babička ho dlouho odebírala, tak ho znám dobře.

Naše krásná zahrada je zase plná nádherných fotek, které se nikdy nepodaří takto uskutečnit, přijde mi to přeplácané a dobré tak na prohlížení obrázků. A taky je to překlad zahraničního, takže zahrady a možnosti neodpovídají. Znám dobře, protože ho odebírala mamka. už to zrušila.

Flora mi pasuje, jsou tam v každém čísle články z nějaké skutečné zahrady s fotkama, takže vidíš jak se to dá doopravdy udělat v našich podmínkách. Pak tam bývají články o nějakém druhu kytek, fotky odrůd a základní info, přijde mi to užitečné a hlavně opět pro naše české podmínky… a potom ty běžné rubriky, jako jsou všude, ale mě osobně se zdají dobré a pročítám je (tipy na tvoření s fotkama, jak to redakce vytvořila, přehled prací na zahradě v každém měsící atd. atd.)
Reklamy tam samozřejmě jsou, ale mě nevadí, protože jsou „k tématu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky