Cvičení Poweplate a SM systém?

700
14.12.15 10:26

Cvičení Poweplate a SM systém?

Máte někdo zkušenosti s jedním nebo druhým uvedeným cvičením? Chtěla bych po zumbě, piloxingu atd. nějakou změnu. Momentálně jsem stejně po operaci, takže to hned na poskakování nebude :mrgreen: ale chtěla bych změnu, která k něčemu bude, nejen k vyprázdnění peněženky?
Pro představu, teoretické info i cvičení
 http://www.loveyourbody.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6844
14.12.15 10:42

Já mám zkušenost s Powerplate. Výsledky jsem viděla už po měsíci a to jsem chodila jen 2×týdně. Zpevnila se mi pokožka a pomohlo mi to i na celulitidu. Pokud budeš chodit i víckrát týdně tak si myslím že i se tím dost zhubne když se zařadí jídelníček. Takže já doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
14.12.15 10:53

@kacenka8
A jak namáhavé to je? Dá se to udýchat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6844
14.12.15 11:03

@Haannka Zezačátku je to fuška než si tělo zvykne. U powerplatu by měla být i trenérka která kontroluje každý cvik který budeš dělat. Je to hlavně na posilování. Ty vibrace to ztěžují že když děláš sedy-lehy je to daleko namáhevější než když je děláš bez vibrací. Ale zase výsledky se dostaví rychle.:)Když jsem chodila cvičit viděla jsem že plno ženských co cvičilo takhle už dlouho dost zhubly.Ale hrozná je ta cena takže ted si můžu nechat zajít chut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
14.12.15 11:07

@kacenka8
No to jsem taky koukala, u nás 300/lekce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6844
14.12.15 11:14

Je to drahý no.Ale je fakt že je to hlavně kvůli tomu že je u tebe trenérka která je proškolená a kontroluje zda děláš všechno dobře. Hlavně to trvá jen 30 minut takže to není ani časově náročný a přitom účinný. Jeden sed-leh je jako když jich uděláš deset díky těm vibracím :D Já přestala chodit kvůli tomu že nejsem pojízdná nemám zatím řidičák a než jsem se na lekci dopravila bylo to na několik hodin jelikož jsem musela přes celé město :/A hlavně na rodičáku si tak drahé cvičení nemohu dovolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková