Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jsem úplně stejně problémy a gynex mi pomohl, je na bylinné bázi, takže
. Brala jsem ráno 7 kapek.
Ahojky taky jsem nemela cyklus a doktorka furt ze je to po antikoncepci a ze se to srovna takto jsme cekali rok a pak ordinaci prevzala nova dr a ta mi rekls ze mam polycysticke ovaria a neprobiha u me ovulace tak by jsme se nacekali nasadila hormonalni lecbu a ja hned prvni mesic co mi dala lek na ovu otehotnela takze bych urcite chtela i jiny nazor ono muzes mit nepravidelnou ms ale kdyz pri te nepravidelne ms neni ani ovu tak je nekde problem pokud to je vice jak pul roku od vysazeni antikoncepce
Zkus se podívat na macu peruánskou a treba i začít cvicit mojzisovou..
Dobrý den, Ahoj.
Už se nějaký čas s přítelem snažíme o mimčo, nijak na to netlačíme a necháváme tomu volný průběh.
Jelikož já mám problém s Menstruací (ta mrška si klidně 3 měsíce nepřijde a proto chodím na injekce, podle doktorky je to v pořádku).
Ale tím že mi nechce dorazit Menstruace tak mám anovulaci nejspíše podle doktorky. Četla jsem několik článků a i rady všelijakých maminek a každý si chválí Gynex.
Konzultovala jsem to s mojí doktorkou ale její reakce byla taká že je to šílená blbost, hovadina, žřout peněz a že ti prý rozhází hormony ještě víc.
Já bych si hrozně přála aby se mi srovnal cyklus, aby jsem měla každý měsíc načas menstruaci jako před 2 lety.
Nevím zda kvůli tomuto mám změnit doktorku či je to podle Vás normální reakce doktorky?
Můžete mi prosím některá z Vás poradit nějaký přírodní nebo jiný produkt na srovnání cyklu?
Hledala jsem tady ve spoustě diskuzí, ale marně.
Proto zakládám toto téma a předem se omlouvám zda se to tu někde bude shodovat s nějakou jinou diskuzí.
Přeji hezký zbytek večera.