Cykly bez ms a bez ovulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.9.20 23:46

Cykly bez Ms a bez ovulace

Dobrý den, Ahoj.
Už se nějaký čas s přítelem snažíme o mimčo, nijak na to netlačíme a necháváme tomu volný průběh.
Jelikož já mám problém s Menstruací (ta mrška si klidně 3 měsíce nepřijde a proto chodím na injekce, podle doktorky je to v pořádku).
Ale tím že mi nechce dorazit Menstruace tak mám anovulaci nejspíše podle doktorky. Četla jsem několik článků a i rady všelijakých maminek a každý si chválí Gynex.
Konzultovala jsem to s mojí doktorkou ale její reakce byla taká že je to šílená blbost, hovadina, žřout peněz a že ti prý rozhází hormony ještě víc.
Já bych si hrozně přála aby se mi srovnal cyklus, aby jsem měla každý měsíc načas menstruaci jako před 2 lety.
Nevím zda kvůli tomuto mám změnit doktorku či je to podle Vás normální reakce doktorky?
Můžete mi prosím některá z Vás poradit nějaký přírodní nebo jiný produkt na srovnání cyklu?
Hledala jsem tady ve spoustě diskuzí, ale marně.
Proto zakládám toto téma a předem se omlouvám zda se to tu někde bude shodovat s nějakou jinou diskuzí.
Přeji hezký zbytek večera.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35430
2.9.20 01:26

Ano, chtěla bych názor jiného lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
2.9.20 04:51

Šla bych k jinemu lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 07:10

Měla jsem úplně stejně problémy a gynex mi pomohl, je na bylinné bázi, takže :palec:. Brala jsem ráno 7 kapek.

• Citovat
  • Upravit
667
3.9.20 09:06

Ahojky taky jsem nemela cyklus a doktorka furt ze je to po antikoncepci a ze se to srovna takto jsme cekali rok a pak ordinaci prevzala nova dr a ta mi rekls ze mam polycysticke ovaria a neprobiha u me ovulace tak by jsme se nacekali nasadila hormonalni lecbu a ja hned prvni mesic co mi dala lek na ovu otehotnela takze bych urcite chtela i jiny nazor ono muzes mit nepravidelnou ms ale kdyz pri te nepravidelne ms neni ani ovu tak je nekde problem pokud to je vice jak pul roku od vysazeni antikoncepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.9.20 09:10

Zkus se podívat na macu peruánskou a treba i začít cvicit mojzisovou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí