Cysta po clostilbegytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4226
21.6.14 09:16

Anonymní - já vím že to asi nebudeš chtít číst, ale myslím si že by bylo lepší abys třeba na 2 měsíce úplně vysadila. Nechala si jen Gynex. Když jsi předtím bez problémů 2× otěhotněla, otěhotníš i teď. Jsi brzy po 6N a moc fixovaná na nové otěhotnění. Pomůže i to že nastoupíš do nové práce - budeš mít jiné starosti (mmch tam nemáš zkušebku? To by byl další důvod proč snažení na chvilku odložit, ať máš nárok na MD :palec: ).
Moc Ti držím palce :hug:
A nemysli si že Ti tu přestávku radí ženská co otěhotněla na první pokus. Taky jsem si prošla svým, na první jsme čekali nekonečný 4 roky a Clostu jsem snědla tuny :oops: (mám PCO).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.14 09:17

@Liška2014 diky ja se k vam rada pridam tak zatim ahoj a diky :)

• Citovat
  • Upravit
4226
21.6.14 09:19

@Liška2014 no páni Tobě to taky pořádně skáče 8o Jednou ovulace 21DC a jednou 10DC? :jazyk: Jak to s mužem vychytáváte? :mrgreen: Přeju ať liščátko dorazí co nejdřív :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
21.6.14 09:21

@Nadavilero 4 roky 8o 8o uf…sis tedy užila..no s PCO je stejně super, že to vyšlo. M taky trochu zarazila, že dostala clost tak brzy po šestinedělí 8o evidentně se jí daří otěhotnět…ale snad dr ví, co dělá..i když jak který, já bych mohla povídat :lol:

Ale psala, že ještě jednu dávku a pak si dá pauzu..clostík stejně působí ještě 3 měsíce..
Já ho právě nechci (zatím) protože mi spíše cykly rozházel..a navíc, ovulku mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.14 09:22

@Nadavilero vubec me to nevadi cist, jsem rada za kazdou redu.Ja porodila zacatkem ledna, ted uz to bude pul roku, zezacatku jsem chtela hned otehotnet, ale ted uz jsem v takovym rozpolozeni, ze uz to prestavam hrotit. Tenhle mesic jsem si uz ani nekoupila ovu testy a od pristiho mesice uz se asi nebudu ani merit bt.Uz jsem se prenesla praz to nejhorsi z toho smutnyho konce tehotenstvi a zacinam konecne drobet zase zit.Do prace se vracim po trech letech (rodickovske s prvnim ditetem) takze nastesti to je bez zkusebky ;) uvidim jak se to vivine s tou cystou a uvidim. Dekuju a jsem rada, ze jsi se konecne po tak dlouhatansky dobe dockala ;)

• Citovat
  • Upravit
22288
21.6.14 09:24

@Nadavilero no právě :P když chce někam jet na služebku, má rozpis v diáři kdy smí :P..a teď v tom máme paseku :mrgreen: :mrgreen: minulý cyklus měl být pryč o víkendu, náhodou se vrátil..a buch, ovulka :mrgreen: takže u nás je veselo :lol: jedině ovu testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.14 12:21

Tak muj doktor je vyhlasenej a jezdi sem holky ze sirokyho okoli, clostik mi dal 4m po porodu proto, ze ovulka nebyla ani jednou od toho porodu. Myslim si, ze vi co dela, jinak by mi ho urcite nedaval.Ale uz si s nim fakt dam jen tohle posledni kolo a kaslu na nej :P

• Citovat
  • Upravit
22288
21.6.14 12:28

:hug: aha..tak ještě kolo vydrž a věř, že bude vítězné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.14 12:51
  • Citovat
  • Upravit