Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám za sebou nejhorších 14.dní mého života a vůbec nevím co dál…
Příspěvek upraven 04.03.26 v 13:07
V 7. měsíci jsi byla lyžovat? A jak víš, že manžel šel na pivo s kamarádem, kdy je odstěhovaný v kanclu? A v 7. měsíci jsi vyrazila dveře?
No a pokud by to byla pravda, k čemu ti bylo bušení na dveře apod. Na kameře jsi jasně viděla, že s někým souloží. Proč jsi potřebovala dovnitř?
Ahojky, ty jsi teda pohotova a prijde mi to jako z filmu, okamzite namontovani kamery, lyzovani v 7.mesici tehotenstvi? Vim, ze to nebyla tva otazka, ale pribeh se mi zda trochu pretazeny za vlasy, promin
Ale pokud je vse pravda, tak se to bohuzel stava, ze clovek nevi s kym zije, dokud se neco nestane. Jak jsi zjistila, ze s nekym byl?
Znovu a lépe, tohle ti nikdo nezbaští
Odstěhovala na kancl kam jsem i dala kameru, to jo
A je tezke, jestli se da takova nevera odpustit, kdyz jsi ho hned vystehovala, nainstalovala kameru… nedala jsi zadny prostor pro diskuzi a reseni problemu, po 20 letech si to vztah zaslouzi. Mimo jine je veskera duvera uz narusena, jak z jeho strany tak i z tve… nema i GPS v bote? ![]()
@Benule444 píše: Více
Ty jsi v sedmém měsíci, a byla jsi lyžovat, vyrazíš dveře atd? A chlap, co souloží v kanceláři, se jen přesune když to uděláš, a pokračuje dál? Nevěřím ![]()
@Janča6 píše: Více
A ještě dokáže vyrazit dveře
hotový chuck norris v ženském (těhotném) podání ![]()
Můžu se zeptat, asi jsem se v tom ztratila, ale v kancelářích bývají postele? ![]()
@xavierka Treba to byl „bordelpapa“ a postel tam mel
na prijimaci pohovory ![]()
@Benule444 Odpustit? Manžel chce aby jsi mu odpouštěla? Nevypadá to tak.
@Alušáček píše: Více
Přesně.On misto aby začala celou situaci řešit mne jeste vyhodil a pokračoval
Je to celé vymyšlené, jen aby se to tady rozproudilo o ránu ![]()
@lísteček já lyžovat neumím, mám 10.ti letou dceru, a jeli jsme do Tater i s mým tátou. Kameru jsem měla doma, pač jsme je instalovali na zahradu kvůli zlodějům a jedna nam zbyla. Tak jsem ji zkusila použít.